5 redenen waarom natuurlijk haar bij de Victorias geheime modeshow een groot probleem is | NL.Inspinre.com
De schoonheid

5 redenen waarom natuurlijk haar bij de Victorias geheime modeshow een groot probleem is

5 redenen waarom natuurlijk haar bij de Victorias geheime modeshow een groot probleem is

In 2015 Maria Borges gemaakt golven in de modewereld door het dragen van haar natuurlijk krullend Type 4a haar in de Victoria's Secret Fashion Show. Dit jaar is nog spannender, zoals ze wordt vergezeld door modellen Herieth Paul en Jourdana Phillips die ook droegen hun haar van nature krullend. De modellen toonden trots uit hun natuurlijke haar op Instagram bij het filmen van de show, en vanavond miljoenen mensen over de hele wereld zullen natuurlijk haar te zien op het hoofdpodium. Hier zijn vijf redenen waarom dit was een belangrijke deal.

    Een groot merk omarmen diversiteit in een zeer opvallende manier

De modewereld heeft nog een lange weg te gaan op het gebied van het gieten van diverse modellen. In feite, minder dan 25% van de modellen uitgebracht in de herfst 2016 seizoen waren mensen van kleur. Terwijl merken kunnen zijn begonnen met een meer divers aanbod van modellen zijn voorzien, is er een groot verschil in de presentatie van verschillende modellen gestyled in een Euro-gerichte manier (bijv, recht pruiken en uitbreidingen) versus ze de licentie te geven om hun haar op natuurlijke wijze te dragen. Ik ben blij met Victoria's Secret voor niet alleen omarmen diverse modellen, maar ook omarmen diverse kapsels van dit jaar.

load...
  1. Natuurlijk haar wordt steeds meer zichtbaar op het wereldtoneel

Victoria's Secret heeft een aantal van de meest bekende modellen tentoongesteld in de laatste twee decennia met inbegrip van Tyra Banks, Gisele Bündchen en Heidi Klum. De Victoria's Secret Fashion Show is een vooraanstaande modeshow met modellen zoals Kendall Jenner beschouwd als een te zijn “droom die uitkomt.” Door hun haar op natuurlijke wijze dragen tijdens zo'n belangrijke show hebben Maria Borges, Herieth Paul en Jourdana Phillips een opvallend gemaakt verklaring aan de wereld.

  1. We maken stappen naar meer acceptatie van natuurlijk haar op de werkplek

Er is veel discussie over het dragen van natuurlijk haar op de werkplek, met sommige vrouwen zelfs discriminatie ondervinden als gevolg van hun kapsels. Veel organisaties en de mensen nog steeds bekijken dragen krullen of natuurlijk haar op het werk en op school als onprofessioneel, dat is zeer ontmoedigend. Het kostte me een lange tijd om comfortabel te voelen dragen van mijn natuurlijke krullen aan het werk in het Amerikaanse bedrijfsleven, dus ik vind het empowerment dat deze drie modellen hun natuurlijke haar zou kunnen dragen in hun plaats van het werk, zonder gedwongen om te voldoen aan de normen van schoonheid die don 't hen vertegenwoordigen.

  1. Deze modellen zijn tegen de normen van wat wordt beschouwd als mooi

Wanneer mensen denken aan Victoria's Secret ze meestal denken van lange, vloeiende "beachy golven." Opgroeien zou ik niet in staat zijn geweest om Secret model Victoria's die krullend haar had net als ik te noemen. Deze drie modellen hebben laten zien dat schoonheid komt in vele vormen en je hoeft niet te hebben steil haar of losse golven mooi te worden beschouwd. Terwijl we wisten al dat haar niet lang of recht sexy om te zijn, het is leuk om te zien mainstream merken inhalen.

  1. Ze hadden het vertrouwen om een ​​TWA rocken, en keek ongelooflijke terwijl zij deden het

Toen ik een grote chop zeven jaar geleden, was ik vreselijk nerveus, want het bracht slechte herinneringen van wordt gevraagd of ik een jongen was toen ik een kind met een super kort haar was. Ik denk niet dat ik ben alleen in zijn ongelooflijk aangemoedigd door deze modellen schommelen hun TWA's in een grote modeshow. Zoveel van onze verschijning is gebonden aan onze haren, en ik ben zo dankbaar voor het hebben van deze zeer zichtbare voorbeelden voor mezelf en de meisjes in mijn familie.

load...

Deze industrie heeft nog een lange weg te gaan, maar het zien van modellen vertrouwen rocken hun natuurlijke haren voor een mainstream merk is een belangrijke en positieve stap.

Wat zijn uw gedachten over de natuurlijke haren op de Victoria's Secret Fashion Show van dit jaar? Laat het ons weten in de comments!

load...