5 redenen waarom u geld blijft verspillen aan producten | NL.Inspinre.com
De schoonheid

5 redenen waarom u geld blijft verspillen aan producten

5 redenen waarom u geld blijft verspillen aan producten

Hoe producten zaken past u. Iedereen kan zijn enthousiast over een bepaalde styler en hoe het geeft hen perfecte haar, maar als dat hetzelfde product niet werkt voor u, kan uw levering. Als je te veel, te weinig, te gebruiken of niet correct toe te passen, kunt u het resultaat van uw stijl en haar te veranderen. De hoeveelheid en de techniek zijn van essentieel belang.

Wat ook belangrijk is de volgorde waarin u uw producten toe te passen. Zo weten we dat als je shampoo gebruiken nadat je diep conditie, je volledig verwoest wat de diepe conditioner was bedoeld om te doen. Er is een wetenschap om de aanvraagprocedure, en het is belangrijk dat u dit onder de knie. Een populaire manier om dit te doen is door het volgen van de LOC-methode, terwijl anderen de voorkeur aan de LCO methode. 

Voordat u uw product gooien en iets nieuws te kopen, probeer dan tweaken hoe u ze toepast. Breng minder, meer, of schakel over de volgorde waarin je het toepast.

load...

2. Proberen een aantal nieuwe producten in een keer

Het kost tijd om te zien of een product daadwerkelijk zullen werken op je haar of als u de stijl die u probeert te bereiken zal geven. Weersomstandigheden, kan de netheid van je haar, of zelfs het mengen van productmerken het resultaat van uw kapsel te veranderen. Het testen van meerdere producten in één keer zal het moeilijk maken om te leren welke je wel en niet wilt. Als u niet de gewenste uitstraling heeft te krijgen of als je haar veranderd in een kruimelig puinhoop, hoe weet je welk product de boosdoener was?

Probeer een nieuw product in een tijd om te zien wat het voor je haar kan doen en geven het genoeg go-arounds voordat je beslissen of je het leuk vindt. Het houden van de rest van je routine consistente geeft u de gecontroleerde variabele die u nodig heeft voor een geslaagde test.

3. Het beschuldigen van het gehele product, wanneer het is gewoon één ingrediënt

Sommige ingrediënten mogelijk niet goed doen met uw specifieke krullen. Dus terwijl je het hele product kan sloot, kan het neerkomen op een specifiek ingrediënt dat je haar niet mee eens. Het zou een verspilling van geld om door te gaan kopen van producten die dit ingrediënt bevatten, en voortdurend teleurgesteld door de resultaten. 

Trial and error is de enige manier om te ontdekken wat je haar of de hoofdhuid niet graag. Houd een scherp oog op producten met soortgelijke ingrediënten die wel en niet goed voor je haar. Het vinden van de gemeenschappelijke noemer zal helpen bespaart u tijd, geld en frustratie.

4. Het kopen van de nieuwste, goedkoopste product

Er is niets mis met geld te besparen, maar zorg ervoor dat je niet je haar pijn in het proces. Het kopen van goedkope producten daadwerkelijk kan uiteindelijk kost je meer als je niet je huiswerk te doen. Als ik een goedkope conditioner te kopen, vaker dan het heeft niet ingrediënten in het dat het niet eens met mijn haar, dus ik liever botanische producten. Veel van de goedkopere merken zullen goedkoper ingrediënten zoals minerale olie die je haar niet kunnen profiteren op de lange termijn te gebruiken.

load...

Goedkoop is niet altijd beter, dus doe je onderzoek om te zien of sommige van die goedkopere ingrediënten zal werken met je haar en als ze dat niet doen, dan gaan ze op en winkel rond.

5. Naar aanleiding van de menigte

Er is niets mis met het proberen een merk omdat uw favoriete blogger, vlogger, zuster, neef, of vriend's eerste neef aan de kant van zijn moeder zegt dat het werkt geweldig. Niets mis met dat helemaal niet, maar nogmaals, doe altijd je onderzoek door te kijken naar de lijst van ingrediënten voordat je koopt. Niemand heeft hetzelfde haar, zelfs niet familieleden, dus verwacht niet dat wat werkt voor iemand anders voor je werken. Besteed aandacht aan je haar en zien wat het leuk vindt en wat het haat. Zorg ervoor dat de aanbevolen product heeft niet de ingrediënten je haar haat, en als het dan niet uw zuurverdiende geld te verspillen aan het.

load...