5 romantische kapsels en accessoires voor Valentijnsdag | NL.Inspinre.com
De schoonheid

5 romantische kapsels en accessoires voor Valentijnsdag

5 romantische kapsels en accessoires voor Valentijnsdag

Jessica Biel met lange en losse golven

Alexa Chung met een rommelig opgestoken

Het seizoen van de liefde is hier en terwijl velen van ons zorgen te maken over het krijgen van onze significante andere een geschenk dat hen zal laten zien hoeveel ze voor ons betekenen, anderen zorgen te maken over veel belangrijkere dingen, zoals hoe ze eruit zal zien op Valentijnsdag.

Ik zal de eerste zijn om toe te geven dat ik Valentijnsdag te gebruiken als een kans om een ​​nieuwe outfit te kopen, maar net zo belangrijk als de outfit is hoe je die krullen zal dragen. Valentijnsdag is de perfecte gelegenheid uw romantische kant naar buiten te brengen en pronken met een romantische kapsel en een aantal accessoires.

Lang en Loose Waves

Wavies, hier is uw kans om te schitteren! Als u nog meer golven kan het moeilijk zijn om al uw haar corporate voor een updo te krijgen, dus gewoon werken met wat je hebt en houdt je haar naar beneden. Als je het gevoel dat je dat is te saai, omdat je je haar slijten regelmatig, overweeg dan het veranderen van uw kant of het toevoegen van een accessoire om je look compleet. Dit brengt me op het derde idee..

load...

Messy Updo

Als je kunt wegkomen met een updo, is dit de perfecte avond voor te gaan! Echter, keurige is niet de manier om te gaan. Laat sommige krullen los hangen en je geen zorgen over het perfectioneren van de look. Losse krullen zal helpen bij het frame van uw gezicht en geven je ook een zachtere uitstraling.

Tyra Banks

Zoe Saldana

Voeg een Bloem

Als je net als ik je niet een grote fan van het krijgen van bloemen voor Valentijnsdag omdat-laten we eerlijk zijn, dat wil zeggen volledig cliché! In plaats van te vragen voor bloemen, krijgt uw eigen en draag één in je haar. Roze en rode bloemen zijn de makkelijkste dingen te vinden op dit moment dus profiteren van de toegankelijkheid en het gebruik van een bloem om je outfit compleet te maken voor de avond.

De helft de helft omlaag

Dit is een eenvoudige look die geweldig met krullen gaat en ook pronkt met je gezicht. Net als bij een up heb je kunt het zo rommelig of zo glad maken als je het zou willen. Voor een meer romantische look, ga dan voor de optie messier als het je gezicht zal verzachten en geven u een flirtier look.

Lage knot of paardenstaart In combinatie met een sjaal

Broodjes en paardenstaarten zijn een gemeenschappelijke werkplek kapsel, maar een lage knot of kant paardenstaart is uw sleutel tot romantiek. Voeg een sjaal die fungeert als een hoofdband met je outfit en je zal een klassieke look die schreeuwt hebben “Chic!” Als je extreem voelt in de geest van de Valentine's Day, het vinden van een sjaal met harten. Zoals roze en rode bloemen, zijn ze niet moeilijk om deze tijd van het jaar vinden.

load...