5 tips voor zomerse krullen zonder frizz | NL.Inspinre.com
De schoonheid

5 tips voor zomerse krullen zonder frizz

5 tips voor zomerse krullen zonder frizz

"De sleutel tot het houden van krullen ziet er goed uit in vochtige lucht is om ervoor te zorgen dat de cuticula van het haar wordt reeds 'gevuld' met vocht en eiwitten voordat je de deur uit stap," zegt curl deskundige Ouidad. "Hierdoor maakt de cuticula niet te weken extra vocht dat in de lucht, die kroezen kunnen veroorzaken."

2. Bescherm je haar

Zonnebrandcrème is niet alleen voor de huid. Kijk voor kroeshaar remedies die bescherming tegen de zon voor je lokken te bieden. Sommige afwerking en styling producten bevatten zonnebrandcrème met een SPR 15. Leave-in nevelen zijn een geweldige manier om het haar spritz wanneer je in de zon te blijven houden haar fris en levendig, of het nu steil, golvend, krullend, coily of in vlechtjes.

3. Staat en schoon

Diane Da Costa, auteur van getextureerde Tresses, stelt het coaten van het haar met een leave-in conditioner voor zwemmen in een zwembad of de oceaan. Na het zwemmen, spoel je haar om alle resten van zout en chloor te verwijderen en opnieuw de conditioner om het haar te beschermen.

load...

"Je hoeft niet elke dag shampoo," Da Costa zegt. "Maar zorg ervoor dat je spoelen dagelijks en toe te passen die leave-in conditioner."

Vermijd producten zoals Sun-In, waarschuwt Curl Master Amie Zimmerman van Dirty Little Secret in Portland, Oregon. "Je kan net zo goed over te slaan voor rekening en giet Clorox precies op die mooie sluizen." Zimmerman zegt.

4. Trim meer, minder gesneden

Als het gaat om kapsels, langer is beter, zegt Jonathan Fakkel van het krullend haar Institute in Toronto, Canada. Hiermee kunt u meer 'stijl management' dan kort haar, in het bijzonder met de stijgende-hair krimpen vochtigheid.

"Je moet op lengte te verlaten voor een Plan B," zegt hij. "Je zult dagen hebben wanneer u het wilt uit je gezicht en een paardenstaart moet een optie zijn." Hij stelt voor het krijgen van regelmatige afwerking, vooral in de zomer elke acht tot 10 weken voor lang haar en zes tot acht weken voor kort haar.

"Laat je haar neer en laat op natuurlijke wijze drogen," zegt John Rudiant, Redken sessie kunstenaar.

Blijf weg van tijdrovende blow-outs en veel onderhoud stijlen. "Ik vermijd rechttrekken als de pest", zegt Torch. "Krullend haar is. Je kan net zo goed gaan voor het. Als je het recht te maken, zal je zo weer bij bewustzijn zijn."

Torch houdt vooral een hoge paardenstaart, waar het haar terug te strak wordt getrokken en de krullen in de paardenstaart zijn goed gedefinieerd. "Het is een eenvoudige, snelle opgestoken die altijd werkt," zegt Torch. "Je haar is uit je gezicht, uw hals en ziet er zacht en sexy."

Ouidad graag rommelig knopen, omdat ze op hun plaats blijven toch gemakkelijk nog pronken met krullen. Zij stelt voor deze halve broodje versie: zet het haar in een lage paardenstaart en trek vervolgens het grootste deel van de staart van een back-up door de elastische, stoppen halverwege. Dit creëert een knoop basis, maar maakt het mogelijk om krullen te morsen over de top, het creëren van een trendy look. Of voor een andere leuke zomerse look, kunt u het haar te beveiligen in de nek en voorzichtig te draaien de paardenstaart in een lus en het trekken van de staart terug.

load...

5. Kick-up van de kleur

Als het gaat om kleur, Torch zegt dat hij 'agressiever' als het gaat om de zomer kleur. Hij gaat helderder, wetende dat de harde zomer stralen zal leiden tot het vervagen.

Melanie Shelley, de eigenaar van Trim Classic Barber & Legendary Beauty, zegt Audrey Hepburn look is groot als het gaat om de zomer kleur. Zelfs sterren als Faith Hill hebben hun blonde lokken ingeruild voor glanzend melkchocolade bruin met honing hoogtepunten. De rijke bruine tinten reflecteren het licht, waardoor het haar verschijnen gezonder in het algemeen.

shampoos

DevaCurl Low-Poo

Curlisto Aqualizer

Curlisto Colorective Shampoos

CurlFriends Purify Clarifying Shampoo

AG Tech II

conditioners

Curly Hair Solutions Slip

Krullend haar Solutions Silk leave-in conditioner

Curlisto Deep Therapy Masque

CurlFriends Replenish leave-in conditioner

AG UltraMoist

Redken UV Rescue Protective Oil

Redken UV Rescue Zonnemelk

Jessicurl Too Shea!

Ojon Restorative Hair Treatment

Styling producten

Krullend haar Solutions Curl Keeper

TAI Textuur Mist van de lavendel met UV-bescherming

Aveda Light Elements Mist

AG Re: spoel

Curlisto Control II Gel

Curlisto Unruly Paste

Curlisto Structura Spray

Redken Undone 02 Weightless Defining Cream

Redken Vinyl Glam 02 Mega Shine Spray

Ouidad Climate Control Gel

Ouidad Clear Control Pomade

Ojon Hydrating Styling Cream

Amie's Summer No-Frizz Tips

Verf of kneed gewone olijfolie op schoon, droog haar. Heiwerk haar bovenop je hoofd en wikkel het in plastic folie. Bedek het met een handdoek en laat gedurende 20 tot 30 minuten. De warmte van je hoofd zal de olie te activeren. Was je haar een paar keer om eruit te komen van de olieresten.

load...