6 professionele kapsels voor uw LinkedIn-profiel | NL.Inspinre.com
De schoonheid

6 professionele kapsels voor uw LinkedIn-profiel

6 professionele kapsels voor uw LinkedIn-profiel

We willen allemaal om een ​​goede eerste indruk te maken.

En laten we eerlijk zijn: we weten het bedrijfsleven heeft de neiging om een ​​veroordelend ruimte voor degenen die ervoor kiezen om hun haar te dragen van nature krullend, coily en golvend.

Soms moeten we de knoop door te hakken en te voldoen aan een zekere mate om die droom baan te krijgen. Hey, zijn er rekeningen die betaald moeten worden! Er zijn kinderen die moeten worden gevoed!

Deze dagen, die een goede eerste indruk niet per se meer hoeft te worden gemaakt in persoon. Social media platforms en carrière networking websites als LinkedIn hulp werkgevers herkennen hun potentiële kandidaten van een afstand.

Hier is een lijst van populaire natuurlijke kapsels te vinden op LinkedIn profielen die hebben geholpen curlies en naturals krijgen de werkgelegenheid in het Amerikaanse bedrijfsleven.

load...

Flat twist-out

Flat verdraaien is een techniek die wordt gebruikt voor het strekken en het definiëren van het haar dat is vergelijkbaar met een twist out of vlecht-out. Het verschil tussen een plat twist-out en een twee-strengs twist-out is dat bij vlak draaien, het haar plat liggen tegen het hoofd. Het is ideaal voor mensen met type 3c 4c haar met een hoge dichtheid en porositeit. Zie hoe Janell Stephens doet haar flat twist-out tot in de perfectie.

Gevlochten Bang Updo

Het enige wat je nodig hebt is een pak van vlechtwerk (Kanekalon) haar van de schoonheid winkel die past bij je natuurlijke textuur, samen met enkele bobby pinnen, en twee minuten. Deze stijl is gepolijst nog edgy en is het meest geschikt voor mensen met een grof, hoge porositeit krullen en spoelen. U kunt meer informatie over hoe NC editor Devri Velazquez doet haar 2 minuten twisted bun opgestoken hier te leren.

Opzij vallende Heatless Waves

Deze moeiteloze kapsel is professioneel en sexy, het accentueren van de natuurlijke golven door het beoefenen van veilige warmte styling, voor een look die nog steeds voelt alsof je! Zie hoe dit type 2b golvend doet het zonder blijvende schade door hitte.

Sleek Bun

Bij sommige rand temmen gel, een detangling borstel die is gemakkelijk op natuurlijk krullend haar en een leave-in conditioner, dit kapsel voegt precies de juiste hoeveelheid van de klasse voor de perfecte selfie. Zie hoe het type 3c Shannon zorgt voor een strakke knot op haar krullen.

Flexilat of Curlformers Set

Als u wilt om zich te ontdoen van kroezen krijgen maar houd je volume en definitie, ga dan voor een flexi stang of Curlformers te stellen. Deze look is ideaal voor alle haartypes, maar vooral voor mensen met type 2a golvend, haar lage dichtheid aan Type 3b krullend haar. Zie hoe Rocio doet haar Curlformers set met mousse en een leave-in conditioner.

load...

Was en gaan

Wie zegt dat je een wassen niet rocken en gaan zonder het maken van een goede eerste indruk voor een potentiële werkgever? Zie hoe Michelle Thames houdt haar spoelen glad en glanzend voor de headshots ze nodig heeft voor die droom positie met behulp van shampoo en de LOC-methode.

Hoe heb je je natuurlijk krullend haar dragen om een ​​interview?

We willen om foto's te zien! Like ons op Facebook en toon ons welke stijl je wiegde op de baan te vinden.

load...