6 stappen die u moet nemen voor langer haar | NL.Inspinre.com
De schoonheid

6 stappen die u moet nemen voor langer haar

6 stappen die u moet nemen voor langer haar

Haar groeit in vier cycli. Anagen of groeiende fasen twee tot zeven jaar en het bepalen van de lengte van het haar. Catagene of regressie fase volgende en duurt ongeveer tien dagen. Dit is waar het haarzakje krimpt en los van de dermal papilla. De derde fase is de telogene of rust fasen. Deze fase duurt ongeveer drie maanden, en hoewel dit haar rust, wordt een nieuwe streng begin van de groeifase. De laatste fase is het vergieten fase en het haar eindelijk los.

Naarmate we ouder worden de anagene fase te verlagen, maar deze fasen gebeuren in hun eigen tijd klok, dus wil je haar om te groeien is niet wat de meeste mensen bedoelen wanneer ze dat zeggen. Wat ze eigenlijk bedoelen is dat ze willen lengte behouden.

Wat is retentie lengte?

Behoud van lengte betekent vasthouden aan uw strengen langer zonder beschadiging breuk. Dit is hoe men langer haar verkrijgt omdat al te vaak, onze gewoonten veroorzaken breuk en op zijn beurt doet denken hun haar groeit niet meer. Het doel is om de slechte gewoonten, zodat haar langer wordt vastgehouden stoppen en u de lengte die u wenst te bereiken. Hier zijn zes nuttig manieren om de lengte u nastreeft verkrijgen.

load...

6 stappen om breuk te stoppen voor langer haar

1. Damp ontklitten

Detangling komt met het grondgebied als je golvend, coily of krullend haar. Ons haar spoelen om zich heen en kan knopen of klitten veroorzaken en leiden vaak tot breuk wanneer het proberen om ze te verwijderen. Sommige droge ontwarren en anderen nat ontwarren, maar voor de meest succesvolle en effectieve ontwarren sessies haar moet vochtig zijn. Haar het zwakst is als het nat is zo detangling verzadigd haar is waardoor meer breken ondanks haren te makkelijker om mee te werken. Dry ontwarren is een optie veel liever, maar loop je het risico van snapping strengen of zelfs chippen weg bij cuticula van het haar uit te voeren. Ik heb ook een hekel het gevoel alsof ik het rippen op mijn haar wanneer het proberen te ontwarren het drogen.

Hoe te ontwarren het vochtige

Vochtige ontwarren is detangling droog haar, dat is spritzed met water en het aanbrengen van een ontwarren conditioner of boter om te helpen verzachten de haren en voeg slip. Dit is de meest ideale setting voor haar als het flexibel genoeg is om in te werken en te verwijderen klitten, maar niet te nat om haar te zwak en gevoelig voor breuk te maken. Dit zorgt voor strengen om hun lengte te houden en je zal een groot verschil te zien of je voelt dat je een plateau hebt geraakt.

2. Beschermende styling / low manipulatie

Hoe meer we omgaan met onze curly strengen, hoe meer we kunnen eigenlijk breuk veroorzaken. Zelfs de routines hebben we in plaats om onze haren gezond, zoals het wassen of reinigen van onze haar is schadelijk te houden. Krullend haar heeft minder manipulatie en de grootste reden velen kiezen voor beschermende stijlen of lage gemanipuleerd stijlen. Die stijlen omvatten updos, broodjes, vlechten en elke stijl die aways plooien de uiteinden van je haar, waarvan de oudste strengen en vaak zwakste onderdelen op ons hoofd zijn. De meeste stijlen die je strengen te houden weggestopt van de elementen, kleding, en u is een beschermende stijl, maar nooit verwaarlozing je haar alleen maar omdat het is weggestopt. Het moet nog worden gewassen, geconditioneerd en gehydrateerd.

3. Regelmatige trims

Dit punt kan niet genoeg worden benadrukt. Vasthouden aan raggedy, gespleten haarpunten is zeer schadelijk voor de gezondheid van je haar. Regelmatig trims houd je strengen gezond en split te voorkomen dat eindigt zich verspreidt naar boven langs de haarschacht. Het toestaan ​​van de split om dit punt te krijgen betekent dat er nog meer haar zal moeten worden door te snijden om beschadiging later langs de lijn. Ik ga twee keer per jaar voor een trim, en ik kan altijd zien wanneer het tijd is toen mijn fairy knopen zijn meer aanwezig is. Als een toegevoegde bonus, haar met schone uiteinden ziet er altijd beter en kan stijlen beter vasthouden.

load...
4. Stop stylinghitte

Heat styling is een gevaarlijke manier om krullend, coily en golvend haar te behandelen. Zelfs een toepassing van de rechtstreekse warmte kan onherstelbare schade aan de haarschacht veroorzaken. Het eiwit obligaties in het haar zijn permanent beschadigd en u blijven zitten met een zwakke, slap haar dat geen vocht kan vasthouden. Er is geen remedie voor dit en men kan alleen maar afgesneden warmte beschadigd haar. Zelfs met toepassing van een warmte-beschermer, kan warmte beschadigingen ontstaan, als warmte beschermers alleen de kans op beschadiging.

Strijkijzers, blow-drogers, curling toverstokken en krullen zijn allemaal voorbeelden van directe warmte en wanneer te hoog kunnen ze niet alleen warmte schade veroorzaken, maar ook uitdrogen van de haar, waardoor het kwetsbaar te breuk. Curly meisjes moeten directe warmte met rust laten of gebruik het met mate, als een paar keer per jaar. Terwijl dat extreme mag klinken, elke stijl die je wilt dat je het gevoel warmte nodig kunnen worden gemaakt met niet-warmte-methoden zoals roller verpakking, draadsnijden, of strepen. Het draait allemaal om het vinden van alternatieven.

5. Houd haar gehydrateerd

Gehydrateerd haar is minder gevoelig voor breuk. Droog, bros strengen zijn makkelijker te breken en hebben minder elasticiteit, terwijl bevochtigde strengen zijn soepeler en minder gevoelig voor breuk. U kunt haar gehydrateerd met behulp van hydraterende producten op waterbasis te houden. Ik heb liever goede ouderwetse water voor mijn vochtinbrengende heilige graal, maar de balans tussen vocht en eiwit is van vitaal belang voor het houden van op uw strengen langer en het verkrijgen van de lengte.

6. Regelmatige eiwit behandelingen

Er moet een juiste balans van vocht en eiwitten voor de bewaring lengte hebben. Van lichte eiwit bestaande producten tot zware proteïne behandelingen, het vinden van een die werkt voor u van vitaal belang is. Als u het haar veel te manipuleren, hebben een hoge porositeit haar, gebruik van warmte, of het gebruik van chemische behandelingen zoals kleur of stijltangen, moet u cuticula van het haar weer op te bouwen met eiwit behandelingen. Dat kan per maand of om de paar maanden afhankelijk van uw haar gezondheid of haarverzorging routine. Ik heb hoge porositeit haar, maar blijf weg van warmte en chemicaliën, dus ik heb met behulp van maandelijkse eiwit behandelingen. Te veel eiwit kan leiden tot droog, bros strengen maar te weinig kan ook leiden tot een zacht, slap strengen. Sterk haar dat de juiste vocht en eiwit leidt tot behoud van uw strengen langer en krijgt u de lengte die u wenst.

load...