Als Mary Jane producer Mara Brock op weg gaan naar grijs en natuurlijk | NL.Inspinre.com
De schoonheid

Als Mary Jane producer Mara Brock op weg gaan naar grijs en natuurlijk

Als Mary Jane producer Mara Brock op weg gaan naar grijs en natuurlijk

Het meesterbrein scenarist en uitvoerend producent voor Being Mary Jane en vriendinnen onlangs gedeeld waarom ze natuurlijk ging, omarmt grijs, het houden van haar haren, en los te laten op haar Instagram-account, @maraakil:

GRIJS // Ik heb dit #hairjourney begonnen. Echt #mejourney anderhalf jaar geleden, toen het begon. Die tijd terug maart 2016 toen mijn grijze verzette mijn laatste kleur van februari 2016 voor de gunning seizoen. Maar ik was niet zeker dat ik zou blijven inzetten. Eigenlijk was ik niet zeker of ik was op de reis nog niet, maar ik heb een beslissing toen dat ik #natural zou gaan tot het einde van # summer2016 om #time en #thought en #money slaan. Maar aan het eind van de zomer heb ik besloten om door te gaan. Ik geloof dat mijn vriend @iamrebeccawalker inspireerde mij op dit moment. Ik zag het beeld van haar waardoor haar grijze en ik dacht dat ze #beautiful en #brave was. Ik was nog niet zeker, maar ik was ook niet het maken van afspraken om het gekleurde krijgen. Plus ik schreef / het ontwikkelen van nieuwe projecten. Ik zal beslissen voordat ik begin druk bezig opnieuw met de verkopen van nieuwe shows. Vervolgens verkocht we de shows en ik begon te #panels #redcarpets doen, maar ik heb de afspraak niet te maken. Ik gaf mezelf tot mijn verjaardag mei om te beslissen. En uiteindelijk heb ik besloten om mijn grijze mogelijk te maken. Ik vind het vooral! Er zijn nog steeds dagen dat ik weet het niet zeker. Maar dat is het juist, of het nu #Hair of #JustMe mijn reis heeft mij om het te houden en [accepteren] de momenten dat ze onzeker. Dat is gelijk aan #doingme #lettinggo. Totdat ik besluit om iets anders te doen! #InTheLandOfGettingGrownAndGoingGrey

load...

Vele beroemdheden hebben gesproken over leeftijdsdiscriminatie in Hollywood en grijze haren is een terugkerend onderwerp de laatste tijd, het voeden van de conversatie op een nieuwe - en real - manier te vertegenwoordigen mensen, vooral oudere vrouwen in de media. Het gaat om het invoeren van verandering, en het vieren van het, als niets in een verblijf stagnerende in het leven.

Maar zijn we er klaar voor als Instagram en Photoshop samenleving?

Of het antwoord is ja of nee, hebben veel gesproken over de kwestie; sommige sterren als Antonio Banderas, Meryl Streep en Madonna veroordelen leeftijdsdiscriminatie in Hollywood.

Foto met dank aan http://alicewalkersgarden.com/

Alice Walker is een ander voorbeeld van een vrouw omarmen gaan grijs.

Als u nog steeds niet overtuigd over het loslaten en gaan grijs, misschien is dit zal helpen:

"Met de leeftijd en ervaring, zult u blij zijn om te weten, de groei wordt het een bewuste, erkende proces. Toch een beetje beangstigend, maar in ieder geval begrepen voor wat het is. Die lange perioden wanneer er iets in onszelf lijkt te wachten, houdt zijn adem in, onzeker over wat de volgende stap zou moeten zijn, uiteindelijk de termijnen we wachten, want het is in die periodes dat we beseffen dat we worden voorbereid voor de volgende fase van ons leven geworden en dat, naar alle waarschijnlijkheid, een nieuw niveau van de persoonlijkheid het punt staat te worden onthuld.”

Lees 8 All-Natuurlijke remedies voor Ongewenste Gray Hair

load...