Anne hathaway hacks-a-way haar gekrulde haar | NL.Inspinre.com
De schoonheid

Anne hathaway hacks-a-way haar gekrulde haar

Anne hathaway hacks-a-way haar gekrulde haar

Ondanks haar neiging om recht te trekken haar type 3 krullen, Anne Hathaway is een krullend meisje in hart en nieren. Van modeshows op de rode loper, bijna haar rechtgetrokken strengen altijd een vorm van structuur zien (misschien onbedoeld?) Van een kleine golf aan de natuurlijke re-curling dat we allemaal hebben meegemaakt, zou ze niet altijd omarmen de levensstijl, maar jongen doet hij wil haar te omhelzen!

En, onlangs, als gevolg van haar rol in "Les Miserables", zegt ze heeft afgehakt haar lange lokken in ruil voor een korte snit. Rol van Anne's in "Les Miserables" is van Fantine, waarvan de schoonheid voortdurend afneemt naarmate ze probeert om te zorgen voor zowel zichzelf en haar kind, wendt zich tot prostitutie en dan eindigt ernstig ziek met tuberculose. Een korte gewas, denk ik, is wat de regisseur zien als de juiste afbeelding van een ziekelijke vrouw?

Oke, sociale stereotypen opzij, we hebben er allemaal geweest. Zodra u de beslissing te nemen, of misschien hebben opgedrongen, af te hakken een groot deel van je haar, is er iets over de ervaring die uw relatie met uw textuur verandert. Of u nu grote chop omdat je moe van de lange termijn de overgang bent of als je gewoon gaan voor een trim en eindigen met vijf minder inches, short cuts je leven veranderen, vooral voor vrouwen met geweven haar.

load...

Wanneer ons haar begint te regrow, zien we, voor vaak de allereerste keer is onze bewuste of opmerkelijk leven, onze ware textuur. Bijvoorbeeld, voordat ik mijn curly cut (die meer duim dan ik ooit eerder hebben gesneden in mijn leven nam af), Ik dacht aan mijn golvend haar als precies dat: haar. Er was niets bijzonders, was er niet veel ik kon doen om het te doen herleven. Het was een dode conglomeraat van cellen die uit mijn hoofd, in de meest letterlijke manieren.

Of u nu grote chop omdat je moe van de lange termijn de overgang bent of als je gewoon gaan voor een trim en eindigen met vijf minder inches, short cuts je leven veranderen, vooral voor vrouwen met geweven haar.

Maar, dat krullend cut veranderde er iets in mij. Plotseling moest ik leren hoe om te gaan met kort haar. Ik moest krimp begrijpen. Ik moest nieuwe signature stijlen. Ik moest om erachter te komen waarom er geen wortel volume, en wat de heck ik kon doen om het te krijgen was. Plotseling realiseerde ik me dat mijn golvend haar was niet iets dat los staat van mijn dagelijks leven, het was een deel van mij was en dat door het feit dat een deel van mij, ik maakte deel uit van een gemeenschap van mensen die veel groter dan mijn zelf.

Voor ik het wist, was ik diep conditionering en het bereiken van alle soorten haarstructuur vrouwen om hen voor tips en adviezen, ongeacht of ze hadden een textuur type ergens in de buurt van mijn eigen. Kijk, deze gemeenschap is over het onderwijs en het helpen van andere textures maar je kunt. En deze transformatie dat ik denk eerlijk gezegd neemt een grote snede te realiseren is wat ik denk is om de hoek voor mevrouw Hathaway.

Ongeacht of ze het weet, dat short cut en haar krullend haar gaan naar een andere haarverzorging ervaring voor haar dan ooit tevoren te maken. Zeker, ze heeft celebrity stylisten om te zorgen voor haar, maar toen ze thuis is en wat werkte met haar lange haren gewoon niet meer werkt, is de openbaring gaat haar te slaan.

Nu, ik ben geen psychische, en terwijl ze kunnen wenden tot pruiken en weeft tijdens haar transformatie, ik hoop echt dat ze dat niet doet. Het is zeldzaam om op natuurlijke haarstructuur te zien in Hollywood, en zelfs nog zeldzamer dat we getuige van de transformatie van niet-zo-in-to-my-krullen tot en met I-eigenlijk-have-the-best-hair-ever!

load...

Viola Davis deed het, en nu is het tijd voor een type 3 om hetzelfde te doen.

Je gaat Anne! We zullen in de gaten houden en ondersteunen, ook al is het alleen uit de verte.

load...