Ben je gevoelig voor eiwitten? Ontdek het nu | NL.Inspinre.com
De schoonheid

Ben je gevoelig voor eiwitten? Ontdek het nu

Ben je gevoelig voor eiwitten? Ontdek het nu

Wat is nu precies eiwit gevoeligheid?

We horen over het feit dat eiwit gevoelige de hele tijd, maar wat betekent dat? Volgens de Toxicologische Wetenschappen in het Oxford Journals, is het vermogen van sommige eiwitten om een ​​allergische reactie veroorzaken is goed gedocumenteerd en symptomen kunnen variëren van mild erythema tot anafylactische shock acuut. Sommige eiwitten zijn intrinsiek meer allergeen dan anderen, en vaak als we denken aan eiwit allergie we denken aan voedselallergieën. Hoe zit het met eiwit allergie of overgevoeligheid voor haar of beter nog de hoofdhuid?

Ik ging terug naar school en vroeg Yolanda Anderson, M.Ed. (Chemie) ongeveer eiwit gevoeligheid voor haar en ze zei dat het mogelijk zou kunnen, maar naar alle waarschijnlijkheid op de hoofdhuid, waar een irritatie, zoals hobbels of vlekken verschijnen. Veel vaak denk maar aan wat eiwit gevoeligheid betekent voor uw onderdelen, maar je hoofdhuid kunnen last hebben net zo veel, zo niet meer als het in contact komt met een ingrediënt het niet mee eens ben. Onze strengen kunnen ook de gevoeligheid voor proteïne en de sleutel zou in de reactie te worden tijdens of na de applicatie.

load...

Net zoals overmatig gebruik van een eiwit dat je haar broos of droog is, kan de verkeerde eiwit of een eiwit dat je haar niet eens is met hetzelfde resultaat kan hebben. Het enige probleem is dat sinds producten hebben zo veel ingrediënten, hoe weet je wat het probleem veroorzaakt? Het zou heel gemakkelijk een combinatie van eiwitten met andere ingrediënten die je haar heeft gevoeligheid voor in plaats van het eiwit zelf, maar de enige manier om te bepalen wat precies de oorzaak is van het probleem is trial and error.

Hoe om te bepalen of je eiwit gevoeligheid?

Gewoon proberen producten! Als u gebruik maakt van warmte en chemicaliën, of manipuleren van je haar vaak, dan zul je een soort van eiwit behandeling, waarin de aanbevolen potentie of de frequentie van toediening zal afhangen van de behoeften van de individuele behoefte. Het ervaren van droog, stijf en broos haar na gebruik van een product met een eiwit of hoge hoeveelheden eiwit is een goede indicator dat er teveel in aanwezig zijn in uw haar, dat het eiwit en vochtbalans compromissen. Te veel vocht zorgt voor futloos haar, dat is te elastisch. Vaker wel dan niet je gevoeligheid is eigenlijk alleen maar eiwit overbelasting. Het zou geen dagelijkse toepassing zijn, zie hiervoor de ingrediënten label als producten met een eiwit of hoge eiwitgehalten worden gecontroleerd. Er zijn verschillende soorten eiwitten in haarproducten.

load...