Bij ampro begint innovatie met luisteren naar klanten | NL.Inspinre.com
De schoonheid

Bij ampro begint innovatie met luisteren naar klanten

Bij ampro begint innovatie met luisteren naar klanten

Ampro Industries, Inc., is het maken van haar producten voor zeven decennia, en gels van het bedrijf zijn legendarisch. De Pro Styl Protein Styling Gel is de best verkochte gel in het land, en hun Pro Styl Olive Oil Gel is winnaar Choice Award een NaturallyCurly Editors'.

"Ik hou van het gebruik Shine n Jam, omdat het kan worden gebruikt op elke haar textuur om meerdere stijlen zoals vlechten, paardestaarten, locs etc. Te bereiken", zegt Stasha Harris van The Braid Up. "Het geeft een nette, gehydrateerd en volledig gladde afwerking aan stijlen, en kunnen zo vaak als nodig opnieuw worden aangebracht zonder dat daarbij opbouw / resten."

Ampro geen succes voor lief te nemen, en is altijd op zoek naar manieren om te verbeteren, in het bijzonder met het veranderen van kapsels, steeds meer ingrediënt-savvy klanten en de ontwikkeling van nieuwe technologieën. Ampro's nieuwe Shine & Jam Shea Butter DD Crème voor Hair | Huid, een all-in-one haarverzorging en huidverzorging te behandelen, is een van de eerste "dynamische do-all" producten die zijn ontworpen voor zowel haar en huid.

load...

We vroegen Ampro's Vice President of Marketing Camille Wright hoe het bedrijf innoveert om haar bestaande producten te verbeteren en nieuwe te creëren, in het bijzonder in zo'n snelle, competitieve tijd in de natuurlijke haar wereld.

NC: Hoe werkt Ampro komen met nieuwe producten? Bijvoorbeeld, hoe ga je te komen met nieuwe producten zoals DD Crème?

Camille Wright: Onze innovaties beginnen met open oren wees naar onze klanten. Of ze hebben het over onze producten of anderen, we afstemmen op en zet het volume. Wij geven om de stemmen van onze consumenten. De problemen / issues / teleurstellingen die zij hebben met producten die ze gebruiken - zelfs al is het onze eigen producten - leiden ons om te innoveren en oplossingen te ontwikkelen.

Wij zijn een zeer "oplossingen-driven" bedrijf. Of het nu voor onze huidige consumenten, potentiële consumenten of distributie partners, willen we resoluties en een prachtig product te bieden.

Ons proces begint met "gloeilamp momenten." Overal waar de vonk is afkomstig van Research & Development, Sales, Marketing, onze professionele stylist Forum, een gesprek met een consument, we allemaal samenwerken om een ​​pad te presenteren aan een nieuw product / categorie / formule / updaten wat nodig is om de behoefte op te lossen.

NC: Bij de ontwikkeling van nieuwe producten of collecties, hoe kom je te weten komen over de nieuwste beauty trends?

Camille Wright: Ons doel is om onze klanten te voorzien van producten die hen het grootste voordeel zal geven, terwijl ze ook geld besparen. We zijn zeer gebeld in de beauty-industrie. Ons team reist veel in de Verenigde Staten en in het buitenland aan de industrie te ervaren. Als we zien trends pop in andere ruimtes van de industrie, onze nummer 1 doel is om te bepalen of die trend een voordeel zal presenteren aan onze eigen consumenten.

NC: Wat zijn enkele innovaties die Ampro heeft bedacht voordat andere haarverzorging merken?

Camille Wright: Onze klanten moeten weten dat onze beste innovaties zijn in wat ze niet zien. De processen die we gebruiken om onze gels te maken zijn zeer verfijnd, zelfs met de gels die we hebben gemaakt voor meer dan 70. We zijn ook voortdurend innoveren de manier waarop gel, in het algemeen, is gemaakt. Elk van onze gels is anders gemaakt om een ​​ieder uniek ten opzichte van onze andere formuleringen te maken, en om de beste prestaties van het product te bieden, of het nu onze Clear Ice Aloe Hydrating Styler, onze Protein Styling Gel, of onze Clear Ice kokosolie Styling Gel.

load...

We hebben niet alleen te schakelen één ingrediënt voor een ander in een poging om gelijke tred te houden met wat er trending. We ontdekken de noodzaak, het vinden van de ingrediënten die past bij die behoefte en beginnen met het bewerken van het perfecte product met het hoogste niveau van de prestaties. Wij geloven dat het luisteren eerste is wat ons krijgt de resultaten.

Als eerste op de markt, hoe belangrijk ook, is niet zo belangrijk als het verstrekken van de best mogelijke product. Het is belangrijk voor ons dat wanneer onze consument deze waren gebruikt, hebben zij de positieve ervaring die ze naar op zoek was.

NC: Zijn er Ampro formules die je hebt veranderd in de loop der jaren op basis van feedback van de community of veranderingen in de technologie?

Camllle Wright: Eén van de innovaties die we hebben getest voor een aantal jaren was onze conserverend systeem. Hoewel parabenen zijn beproefde, feedback van consumenten leidde ons naar hen uit onze producten te verwijderen en een vervanger te vinden. We hebben jaren geïnvesteerd in het ontwikkelen van een nieuwe parabenen formule voor het behoud van producten die helpt om onze hoge normen te handhaven, terwijl het geven van onze consumenten producten die ze zich gerust met behulp van voelen.

NC: Is de Shine & Jam Shea Butter DD Crème voor Hair ik de huid van de eerste in zijn soort, en wat u gevraagd om het te maken?

Camille Wright: Onze DD Crème voor Hair | Huid, een first-to-market product, werd consumer driven. Omwille van de liefde van onze klanten voor onze Ampro Pro Styl Curl Versterkers, waren we niet vaak gevraagd waarom we niet een crème te hebben. Onze krul enhancers doen een groot werk van het definiëren van krullen en het houden van het haar gehydrateerd, maar de consumenten wilden de mogelijkheid om een ​​andere ervaring op het gebied van consistentie. Sommigen wilden de heerlijkheid van een crème.

We hebben geluisterd. We veroverde de idee en vervolgens nam het een stap verder. We wilden niet alleen willen dat onze consumenten om hun Curl enhancers te ruilen voor onze DD Crème. We wilden hen om ze allebei te genieten. Dus hebben we gewerkt om een ​​ambachtelijke "Dynamic Do-All." Het resultaat is een all-over, head-to-teen vochtinbrengende crème die kan worden gebruikt op het gezicht, maar kan ook gebruikt worden over hun hele lichaam. We zijn een waarde gedreven, en wilde hen te voorzien van toegevoegde nut. We zijn verliefd op dit product, en onze klanten zijn loving it ook.

In aanvulling op de DD Crème, heeft Ampro onlangs de Castor Oil Gel en het Shea Randen Edge controle in deze collectie.

load...