Breek uit je natuurlijke haarspoor - nu | NL.Inspinre.com
De schoonheid

Breek uit je natuurlijke haarspoor - nu

Breek uit je natuurlijke haarspoor - nu

Een natuurlijke haar sleur is een dergelijk gemeenschappelijk optreden. Het kan iedereen overkomen. Soms is het een gevolg van het dragen van dezelfde oude stijl te lang en onszelf toe te staan ​​zich te vestigen in brom drum routines. Dus hoe kunnen we spice it up en houden dingen interessant? Wat doen we als we met de gebruikelijke verveeld zijn gegroeid en gekregen moe van onze blik?

Tekenen dat je misschien in een stijl Rut

1. U vrees de gedachte van het behoud of de zorg voor je haar. Je merkt dat je afkeer wasdag tot het punt van het uit te stellen tot de allerlaatste minuut. U kunt zelfs merken dat de afhandeling van uw haar meer onzorgvuldig en minder geduld dan het ooit was geworden.

2. Bent u in principe het dragen van exact dezelfde stijl elke dag met geen drang om iets nieuws of anders proberen? U kunt zelfs merken dat je het gooien van je haar in dezelfde oude broodje of wendingen.

load...

3. Is je haar te breken en steeds meer en meer beschadigd met het gebrek aan onderhoud en de zorg?

Nu dat je hebt gerealiseerd u misschien in een stijl sleur, kan het tijd om dingen weer op de rails te zijn. Er zijn meerdere dingen die je kunt doen om je liefde te vernieuwen voor je haar en dingen weer op de rails. We zullen een paar dingen die uw liefde voor uw curlies hieronder zal reignite te pakken.

Haar Rut Buster # 1

Zoek een nieuwe stijl inspiratie die weer krijgt u enthousiast over uw eigen haar. Op zoek naar iemand die in brand staat om hun natuurlijke haren en echt verliefd op hun haar kon je inspireren en maak je van je haar opnieuw. U kunt in staat zijn om hun geest te halen en te zien wat houdt ze gemotiveerd om de zorg voor en houden van hun haar. Soms zien van iemand anders rijgedrag is genoeg motivatie om u weer omhoog in brand gestoken.

Haar Rut Buster # 2

Pinterest, Tumblr en Instagram zijn hubs van inspiratie, zodat ze de perfecte plek voor een ontmoedigd Naturalista om te gaan als ze haar vonk heeft verloren. U kunt kijken naar sites als deze voor stijl ideeën, zorg routines advies, en zelfs ontmoet andere vrouwen steun vinden. Ik kan het aantal keren dat ik heb gekeken naar andere dames voor stijl inspiratie toen ik een stijl bakstenen muur raakte niet mee. In staat zijn om te kijken naar andere dames met dezelfde texturen om de mijne die een verscheidenheid probeerden kapsels opende mijn gedachten op en pakte me terug geïnvesteerd in mijn haar.

Haar Rut Buster # 3

Pak een nieuw product of probeer een nieuwe routine. Soms veranderen dingen is de perfecte remedie voor een natuurlijk haar sleur. Als u bent geweest hetzelfde te doen zo lang, waarmee de exacte reden waarom je je verveelt zijn. Het kan ook zijn waarom je haar niet meer floreert. Natuurlijk, als je haar begint ruw te kijken, dat zou alleen zorgen dat u meer interesse in uw krullen te verliezen. Het wijzigen van uw routine kan nieuw leven letterlijk in te blazen je haar en in je dus het eens te proberen.

load...

De resterende open minded gaat om u enthousiast en enthousiast over uw natuurlijke haar reis te houden. Dus vergeet niet om een ​​aantal natuurlijke haar inspiratie vinden, geven een nieuw product of routine een keer te proberen en dan veranderen van uw stijl!

Dit artikel is geschreven door chicandcoily voor CurlyNikki.

load...