Curly bobs en waarom ze rocken | NL.Inspinre.com
De schoonheid

Curly bobs en waarom ze rocken

Curly bobs en waarom ze rocken

De “bob” kapsel - het is een trend die alleen maar gaat nooit uit de mode. Het is een klassiek en is al meer dan een eeuw. Maar een krullende klassieker? Zeker weten! Curly bobs kan werken voor een krul of golf type. Het is een echt universeel stijl.

Als u heb willen een golvend of krullend bob proberen, go for it! Maar eerst, arm jezelf met een aantal goede info, een paar visuals en de juiste stylist. Als u langer sloten hebben gehad voor een tijdje, of nooit gegaan “te” Kortom, wees bereid om enkele centimeters te verliezen en krijgen een geheel nieuwe look. U kunt zelfs ontdekken dat je haar anders reageert met een gloednieuwe cut. Uw krullen kan op een betere definitie te nemen. Uw golven kunnen dikker en nog meer glad worden. Het beste van alles, bob kapsels zijn in het hele jaar door ook.

load...

Praat met uw Stylist

Zodra je een idee hebt van wat je zou willen zien, breng het je kapper (iemand die textuur, krullen en een goede styling vaardigheden weet) en bespreken de snede.

Vergeet niet om langer lagen wanneer gaan voor deze stijl houden sinds kortere lagen krullend bobs moeilijk te onderhouden voor de eerste paar dagen of een week kan maken. Sommige type 2 en 3 krullen en golven kunnen zelfs dragen pony met hun bobs. Nogmaals, zorg ervoor dat visuals van wat u op zoek bent naar te hebben en discussiëren over de “werkelijkheid” van het hebben van een pony met uw stylist eerste.

Onderhoud

Zodra uw bob wordt gesneden, moet u de cut te handhaven door een bezoek aan uw kapper elke 6 tot 8 weken om die lengte te houden. Als je langer wilt gaan, laat de bob te groeien een beetje, ga dan terug naar je kapper en zorg ervoor dat lengtes te bespreken.

Thuis, echter, zal je nodig hebt om een ​​paar styling stappen voor de perfecte krullend bob volgen.

  1. Gebruik een goede leave-in. Breng de leave-in op vochtig haar voor type 2 en type 3, en nat haar voor type 4.
  2. Toepassing produkten lagen, zachtjes door ze op gladstrijken secties en houden haar vochtig te bevochtigen (zie hierboven). Als je haar droog wordt zoals je stijl, houdt een fles water in de buurt door, zodat u kunt een deel weer nat terwijl u werkt.
  3. Je vingers zijn een styling tool! Breng uw favoriete product om je krullen, golven of knikken en vinger twist secties om beter krul of golfpatroon te maken. Nadat je klaar bent met het stylen, is er geen noodzaak om uw sloten niet meer aanraken. Laat ze de lucht drogen of gebruik een diffuser.

Een goed geknipt en gestyled bob zorgt voor grote tweede dag haar. Gebruik gewoon een fles water te krullen weer mist de volgende dag en finger style. U hoeft niet om uw sloten verzadigen, een gemakkelijke beslaan zal volstaan. Het water zal leiden tot de toepassing om je haar te gaan werken opnieuw alle producten.

load...

Accessorize

Curly bob stijlen kan terloops worden gedaan of aangekleed door simpelweg het toevoegen van een mooi strass haarspeld aan de zijkant. Hoofdbanden ook groot met bobs en pronken met uw sloten (en look) erg goed.

Meer willen?

Zoek in duizenden korte kapsels en krijg inspiratie voor uw volgende curly cut!

Laatste gedachten

Als dit je eerste bob stijl, wees geduldig. Het kan enige tijd uit te groeien tot en wennen, maar zodra je dat doet, krijg je een wereld van nieuwe looks en krullen of golven die je misschien nooit eerder hebben weten te vinden!

load...