Curly illustrator-spot: Cheyan (lang en krullend) | NL.Inspinre.com
De schoonheid

Curly illustrator-spot: Cheyan (lang en krullend)

Curly illustrator-spot: Cheyan (lang en krullend)

Bij NaturallyCurly.com, we zijn allemaal over veelzijdigheid, authenticiteit en uniciteit. Het drijft ons, en hij rijdt zeker iedereen om ons heen. We hebben een paar krullend illustratoren werken we met die helpen om onze krullend inhoud tot leven. Maar wie precies deze illustratoren, vraagt ​​u? In deze mini-serie, zullen we individueel schijnwerpers onze kunstenaars, want ze hebben allemaal een echte en leuk verhaal te vertellen over wat hen drijft om te doen wat ze van houden. Kort voor te stellen yourself.I'm Cheyan, een voormalige grafisch ontwerper die onlangs besloten om te stoppen met vervelen ontwerpen visitekaartjes om zich te concentreren op wat ik het meest van houd: afbeelding. Ik run een comics blog genaamd Tall N Curly waar ik vooral praten over mijn dagelijks leven als een lang en krullend vrouw, maar ik heb ook delen een aantal gedachten over diverse en gevarieerde dingen.

Hoe ben je voor het eerst kennis te maken met kunst?

Toen ik 2 jaar oud was denk ik. Als enig kind dat had veel te veel dingen te zeggen, maar wie de woordenschat en de moed om mezelf uit te drukken miste, begon ik communiceren door middel van het tekenen al heel vroeg. Terwijl andere kinderen vroegen om Barbies en GI Joes, al hadden mijn ouders mij werden kleurpotloden en tonnen papier te kopen. Oh, en een aantal My Little Pony's, ook.

Wat is uw “handtekening” artistieke stijl? 

load...

Op dit moment mensen me wel beter voor mijn Tall N Curly strips en voor mijn illustraties met krullend haar, zoals in het boek "Mijn haar is zo gelukkig" door Nik Scott. Ik denk niet dat ik een nauwkeurige artistieke stijl zoals ik willen verkennen en probeer verschillende degenen, vooral in de illustratie, maar ik zou zeggen dat wat mijn creaties allemaal gemeen hebben, is een impressie van optimisme en hetzij vreugde of rust. Ik hou van het delen van goede energieën.

Wat zijn enkele dingen die je hebt geleerd het maken van kunst voor de kost?

Ik heb geleerd dat het maken van kunst voor het leven is een voorrecht, maar ook een lange reis vol met allerlei obstakels. Ik heb geleerd dat de keuzes die we maken in wezen moeten afhangen van ons vermogen om verantwoordelijkheid te nemen voor hen. Dat elke mislukking is een nieuwe kans om te slagen. Dat jij en alleen jij weet wat is het leven dat je wilt, en dat het is nooit te laat om te zijn wie je wilt zijn en te doen wat je wilt doen, vooral als iedereen denkt dat je verliest het.

Heeft u een favoriet stuk van kunstwerk dat u hebt gemaakt?

Een van mijn favorieten is een tekening die ik vlak na mijn oma overleed een beetje meer dan een jaar geleden. Het geeft perfect het moment en mijn emoties net nadat ze weg was.

We waren heel dichtbij. Zij overleed na pijnlijke maanden van ziekte, en ik hield haar hoofd in mijn handen toen ze haar heeft zeer laatste adem. Net nadat ze weg was ik ging naar buiten en keek omhoog, het was erg laat en de lucht was gevuld met sterren. Ik had het gevoel dat ze er was, zwevend in de buurt van mij, dus ik bleef daar en sprak met haar voor een lange tijd. Als ik kijk naar deze tekening ik weet nog precies hoe ik me voelde op dat moment - een mix van diepe droefheid en rust.

Wat is een ding dat je willen dat mensen wisten over jou als persoon?

Misschien is het feit dat ik denk dat de enige wezens die het verdienen om te sterven zijn muggen. Klinkt belachelijk, maar het zegt wel iets over mij!

Wat zijn je passies? Wat maakt je enthousiast?

load...

Alles kunst en alles wat de natuur! Muziek, boeken, films, het schilderen, dieren, bomen, de wind, de zee, paardrijden, alpine skiën, prachtige landschappen. Kunst en natuur zijn de uitingen van de schoonheid van deze wereld: de ene zoals verteld door de mens, de andere zoals verteld door God. Neem een ​​of de andere weg van iemand en daar is weinig van hen, maar een sleets en verdorde ziel.

Wat hoop je te bereiken in uw professionele leven?

Ik heb zo veel dromen, ik voel me alsof ik ben nog steeds 16, alles is mogelijk! Op dit moment ben ik bezig met mijn allereerste geïllustreerd kinderen / jong volwassen roman als auteur en illustrator. Ik ben erg enthousiast over en kan niet wachten om het resultaat te zien.

Waar kunnen mensen je volgen en bij te houden met jou?

Op mijn comics blog op tallncurly.com en sketcheyan.com, mijn online portfolio.

load...