De 5 regels voor extensie-wendingen | NL.Inspinre.com
De schoonheid

De 5 regels voor extensie-wendingen

De 5 regels voor extensie-wendingen

Als je denkt aan wendingen, de meeste denken aan de populaire natuurlijke kapsel heet de twist uit. U kunt de twists schommelen door henzelf of vormen ze in talloze stijlen die je dagen en weken van de beschermende stijl zal geven met een minimum aan gedoe. Twist outs en wendingen zijn geweldig, maar als je goed hebt, haar lage dichtheid dan kunt u de voorkeur aan de chunkier look. Een middel van het creëren van een voller, beschermende stijl is met de extensies. Hair extensions hebben de tand des tijds heeft geduurd, en zoals kapsels te veranderen, extensies blijven relevant, stijlvol en een gemakkelijke manier te sparren een kijkje te zijn. Veel vrouwen zijn al op de hoogte van de golven en vlechten voor hair extensions, maar wendingen maken een enorme winstmarge op nieuwe manieren om haar toe te voegen aan volheid, lengte en veelzijdigheid te krijgen.

Nu is een goed moment om uit te proberen wendingen voor de eerste keer! Er zijn Marley wendingen, Nubian twists, Senegalese wendingen, Havana twist, en kinky twist, en ik weet zeker dat er een nieuwe worden uitgevoerd in 2015. De stijlen worden steeds talrijker en dus heeft de rente de afgelopen jaren zonder onderbreking in 2015. In het geval dat u wilt uitbreiding wendingen, zijn er een paar regels die alle wendingen nodig heeft voor een geweldige uitstraling die niet breken of pijn veroorzaken.

load...

Ze niet te strak

"De meeste breuk en traction alopecia wordt veroorzaakt door een te strakke extensies", zegt Diane Bailey, natuurlijk haar adviseur en celebrity kapper. Extensies die te strak zijn, kunnen op lange termijn schade of haaruitval veroorzaken dus minder zorgen te maken over hoe lang de stijlen duurt en meer over het verwijderen van alleen uw toegevoegde haar wanneer het tijd is voor hen om te worden verwijderd.

Wees voorzichtig met die randen / babyhaartjes

Ik grap maar wil duidelijk volkomen duidelijk hoe kwetsbaar je randen en nek te maken. Traction alopecia en andere vormen van haaruitval zijn niet altijd omkeerbaar. Ik beloof, uw stijl ziet er nog steeds goed met een beetje kroezen.

Neem een ​​pauze

Het nemen van uw wendingen of uitbreidingen van nieuwe onmiddellijk te installeren, is een goede manier om te verslaan je haar en hoofdhuid. Beiden hebben behoefte aan een pauze en dat betekent dat sommige TLC met een diepe conditioner of hete olie behandeling en wat lucht. Geef je haar een paar weken af ​​van de extensies of voor de minst een weekend.

Onzeker? Ga naar een professional

DIY draait de wereld, maar niet het gevoel dat je moet het zelf doen als je niet kunt of niet zelfverzekerd. Je eindigt met zorg minder, minder gedoe, en de zekerheid dat u een prachtige en langdurige stijl zal hebben.

load...