De gel-lijst met heilig gegrein van golvend haar | NL.Inspinre.com
De schoonheid

De gel-lijst met heilig gegrein van golvend haar

De gel-lijst met heilig gegrein van golvend haar

Omdat het een krullend golvend meisje en zelf uitgeroepen haarproduct junkie, heb ik geprobeerd zo veel van haar producten door de jaren heen. Gel heeft een belangrijke nietje voor mij voor mijn styling na het douchen. Wanneer gelaagd Product of gebruikt door zichzelf, met gel helpt met mijn kruldefinitie, kroezen controle en glans. Meer dan iets anders, ik ben vaak gevraagd wat mijn favoriete haargel zijn.

Voordat ik de producten te bespreken, dit zijn de factoren die gels winnaars voor mij.

  • Sterke hold - niet knapperig of stijve
  • Geen schilferen
  • Kan helpen uit te breiden multi-haardag
  • Geeft glans
  • Temt frizz
  • Verhoogde definition
  • Heeft heilzame ingrediënten

Ongeacht welke gel die ik gebruik, de toepassing voor mij is altijd hetzelfde. Ik solliciteren mijn gel op nat haar dat niet handdoekdroog na het douchen is geweest. 99% van de tijd de gel wordt aangebracht over een leave in conditioner en voor het afdichten van een olie. Ik wil mijn gel deel van toepassing zijn voor sectie met behulp van de populaire Ouidad Rake & Shake techniek.

load...

Jessicurl Spiralicious Styling Gel

16 € in Curlmart

Als een lossere krullend golvend, dit alleen is niet bevorderlijk voor mijn kruldefinitie maar laat me met mooi, gezond uitziend haar dat duurt zelfs bij slecht weer! Een goede keuze als je op de CG-methode (let op: Ik ben geen volledige CG) van het bedrijf is ter plaatse wanneer ze zeggen dat dit helpt met kroezen en doet droge knapperige maar de crunch niet duren. Ik hou van het eiland Fantasy geur en ook duidelijk zijn dat dit komt in Ongeparfumeerde ook. Als koppel ik dit met de firma's Rockin Ringlets, afgezien van de genoemde ik ook toegenomen definitie ook voordelen!

Original Moxie Hold Up Defining Serum

23 € in Curlmart

Ouidad VitalCurl Haarlok Effects Styling Gel

15 € op Ouidad retailers

Raw Curls Firm Hold Gel

30 € op RawHairOrganics.com

SheaMoisture Yucca en weegbree Anti-Breakage Firm Hold Gel-Crème

9 € bij Target

Dus, dit zijn mijn favoriet gels op dit moment!

Sommigen van hen zijn gebleven op mijn heilige graal lijst voor de komende jaren op dit punt. Toegegeven ja, waarom ik hou van ze kunnen gelijk aan elkaar klinken - maar dat is alleen omdat wat gel een favoriet voor mij heeft dezelfde eigenschappen en functies maakt.

load...