De Pantene Gold-serie streeft ernaar de naturals krachtiger te maken. Ben je hier voor? | NL.Inspinre.com
De schoonheid

De Pantene Gold-serie streeft ernaar de naturals krachtiger te maken. Ben je hier voor?

De Pantene Gold-serie streeft ernaar de naturals krachtiger te maken. Ben je hier voor?

Er is geen twijfel dat de natuurlijke haar beweging neemt het haar-industrie door storm en vrouwen aan te moedigen om hun natuurlijke geboren kroon schommelen, onbeschaamd. Grote bedrijven, zoals Pantene en Dove geïnteresseerd zijn in het bereiken van de natuurlijke haar gemeenschap door over te schakelen hun marketing meer inclusief te zijn en het creëren van producten voor een ontspannen en natuurlijk haar. 

Pantene introduceerde hun Gold Series campagne deze week met een indrukwekkende en krachtige commerciële schijnt een licht op alle mooie stijlen van natuurlijk haar. De minuten durende video toonde een groot aantal vrouwen van alle leeftijden, huidtinten en texturen omarmen hun haar, dat is een bron van vertrouwen. Van de sculpturale updos, volumineuze krullen en vet afros, om edgy bobs, en opvallende dreadlocks de video toonde al de dynamiek van natuurlijke haren die zijn genegeerd zo lang door de mainstream media. Laten we niet vergeten over de empowerment gesproken woord dat onze reis van de manier waarop we hebben aangemoedigd om onze schoonheidsidealen te voldoen aan te passen in aandelen. “We zijn trots geboren met haar dat sterk groeit als een storm en niet voldoet aan een beauty norm dat is niet onze eigen. Omdat de vraag of we ervoor kiezen om dragen ontspannen of natuurlijk, elke streng getuigt van onze geschiedenis. Dat maakt ons sterker,”de verteller besluit. “En sterk is prachtig.”

load...

Zonder verdere omhaal, check de video hieronder. 

Ik waardeer hun poëtische voorstelling die de ode aan onze Afrikaanse geschiedenis en hoe we hebt ingeschakeld onze pijn aan de macht, maar social media reactie op de campagne vragen bedoelingen van het merk. Zolang ik me kan herinneren Pantene is die recht en glad haar, en de verandering heeft natuurtalenten bedelen de vraag: ze proberen om de natuurlijke haar gemeenschap gewoon bereiken voor monetaire doeleinden?

COMMENTAAR OP REFINERY29

OPMERKINGEN VAN YOUTUBE

Reactie van TWITTER

Hoe dan ook, representaties zaken en het is belangrijk voor alle vrouwen in de media te laten vertegenwoordigen, ongeacht hun huidskleur, haar structuur of leeftijd. Ik hoop echt deze mainstream bedrijven kunnen hun platforms gebruiken om de schoonheid normen te herdefiniëren en de positie van alle vrouwen op de huid ze in de liefde.

De natuurlijke haar beweging is geen trend. Dit is onze manier van leven. Dit is onze geschiedenis.

Wat zijn uw gedachten? Gaat u het uitproberen van de Pantene Gold Series?

load...