De top 3 tips van deze London curly voor perfecte krullen | NL.Inspinre.com
De schoonheid

De top 3 tips van deze London curly voor perfecte krullen

De top 3 tips van deze London curly voor perfecte krullen

We zijn prachtig en prachtig gemaakt. De meeste vrouwen willen geaccepteerd om wie ze zijn te voelen, samen met hun afro, krullen, retro, shabby chic stijl, 6-inch platforms, bochten, slank en sexy, donkere rijke chocolade, vanille verrukking, of romige karamel.

My beautiful geïnterviewde krijgt dit en wil een zeer luide en duidelijke boodschap van zelf-liefde uit te spreiden. Amanda Adjepong, ook wel bekend als Curlgirlmanda is alles over je je wezen. Ze woont momenteel in Londen, het beschrijven van haar etniciteit als “meestal Ghanese en Engels met een beetje Franse en Ierse gooiden.” Wat interessant is, is dat een van de grootste hobby's Amanda's is het leren van talen. “Ik heb momenteel 4 on-the-go!”

Going natuurlijk is niet alleen het veranderen van je kapsel

load...

“Het natuurlijke, krullend haar beweging - Ik denk dat je kan het een beweging naar rechts noemen? - is nog steeds een relatief nieuw en er zijn zo veel mensen die nog steeds niet goed wat te doen met hun krullen "zegt Amanda." Ik herinner me toen ik in die positie, het oppakken van alles en alles wat ik kon uit YouTube, het maken van fouten en het leren van hen, en ik wil nu te kunnen helpen en te steunen 'nieuwe' curlies op welke manier ik kan. Voor veel mensen die natuurlijk is niet alleen een 'verandering in kapsel'en in plaats daarvan kan het voelen als een heel sterk en dapper stand tegen jaren en jaren van maatschappelijke - en zelfs familiale - druk, en acceptatie van het zelf. En ik ben 100% hier voor.”

Stempels in het natuurlijke haar gemeenschap

Als het gaat om het stigma rond de natuurlijke haar gemeenschap, Amanda vindt dat "er nog steeds te veel mensen beschaamd om hun natuurlijke haar slijten, te veel werkplekken die je het gevoel je natuurlijke haar is niet 'professioneel of slim' genoeg en ver te veel moeders ontspannen haren hun jonge dochters 'omdat het makkelijker is om op die manier te beheren.' echter, sinds hij een actievere rol van de natuurlijke haar gemeenschap op Instagram, is het zo verheffend geweest om te zien hoeveel deze houdingen zijn aan het veranderen, en ik ben ontzettend enthousiast voor de impact die dit op de toekomstige generaties van curlies zal hebben.”

Amanda's top 3 tips voor het houden van een perfecte krullen

1. Zero warmte. Het kan moeilijk zijn als je op die föhnen / straightener leven zijn geweest voor een lange tijd, maar als het hebben van een gezonde krullen is uw belangrijkste doel, ik denk dat het moet worden gedaan. Zet het vuur lager dames en heren.

2. Zoek uw product (en). Deze dagen zijn we bijna verwend want er zijn zo veel natuurlijke, voedzame producten op de markt. Ze kunnen behoorlijk prijzig, maar ik ben ervan overtuigd in het betalen voor kwaliteit als het gaat om dingen die aan de gang en in mijn lichaam. Ik heb het geluk dat ik producten die werkte voor mij vanaf het begin (Jessicurl Cleansing Cream en Too Shea Extra Moisturizing Conditioner) gevonden, maar als u nog niet gevonden de jouwe nog, volharden en als je dat doet, hou je eraan!

3. TLC. Luisteren en reageren op wat je haar nodig heeft, en te behandelen vriendelijk. Dit laatste punt is een beetje een cheat want het is meer van een catch-all - duizend tips in een - maar naar mijn mening, is het van fundamenteel belang voor een houding van opzettelijke vriendelijkheid naar je haar te hebben. Ik zeg 'opzettelijke' omdat het zo gemakkelijk zelfgenoegzaam te krijgen, vooral wanneer de luiheid kicks in en voordat je het weet, uw Dag 1 haar is nu op dag 11. Het is eenvoudige dingen zoals, niet weg zo weinig tijd aan Dag van de was dat je uiteindelijk ongeduldig rippen uit tangles; als je haar droog is, hydrateren dat ish! En ja, bed haar rommelig is sexy, maar een zijden sjaal kan zijn, ook.

load...

De sociale media invloed

Er is zo veel druk op jonge vrouwen te kijken, kleden en gedragen zich op een bepaalde manier, en ik hoop dat ik in staat ben om hen aan te moedigen op een bepaalde manier om zichzelf te zijn, en om lief te hebben en te accepteren zichzelf zoals ze zijn. ! En om plezier te hebben - het leven moet leuk zijn" Voor zover succes Curlgirlmanda's, ze is bescheiden over.“Ik denk niet dat ik zou heel noem mezelf 'succesvol'op social media, maar mijn tip in het leven is een eenvoudige: Wees jezelf Het is niet cliché. Het is waar Authenticiteit onderscheidt zich van een mijl afstand “.!

Volg Amanda op Instagram  

Lees volgende: Un-ruly's Antonia op Growing Up Black and Natural in Frankrijk

load...