De wetenschap van 2-in-1 shampoo en conditioner | NL.Inspinre.com
De schoonheid

De wetenschap van 2-in-1 shampoo en conditioner

De wetenschap van 2-in-1 shampoo en conditioner

Aard van krullend haar

Net als steil haar is krullend haar ook opgebouwd uit keratine eiwit bestaat uit lange ketens van aminozuren. Het complex bundel eiwitten, vetzuren en watermoleculen deel uitmaken van de haarstreng bekleed met beschermende cuticula lagen om de werking van externe stimuli bewaken. Echter, krullend haar verschilt de vorm van de haarfollikel, die ovaal of langwerpig bijvoorbeeld kunnen zijn. YouBeauty zegt dat krullend haar ook zou kunnen groeien vanuit de follikel bij specifieke hoeken in vergelijking met steil haar. Tenslotte krullend haar volgt beperkt tot ruim spiraalvormige patronen die deel uitmaken van een individu krulpatroon. Bij elke draai en draai in de krul patroon ligt wat Pantene een hoge plek of het kritische punt van elke kromming dat de cuticula iets verhoogd verlaat zouden noemen. Volgens Pantene's Curly Hair Science beoordeling: “Wanneer de nagelriemen worden opgeheven, de interne structuur bloot komt te liggen, waardoor het haar zwak.” Dit verklaart dan moet voor extra conditionering en TLC bij het hanteren van krullend haar. 

2-in-1 shampoos en

Traditionele shampoo formules hydrofobe reinigingsmiddel of oppervlakte die binden aan het vuil en olie op het haar. Ze hebben ook een hydrofiel gedeelte waarmee de olie weg te vegen met water. Traditionele conditioning formules is bekend dat ze kationische lading, een positieve lading die aantrekt om de negatieve lading van het haar te hebben. Dit maakt het mogelijk conditioning elementen aan te trekken en te binden aan het haar. 2-in-1-shampoo conditioner duo hebben beide elementen in een flesje. Robert Lochhead, een pionier in deze arena, biedt belangrijke inzichten in begrijpelijke termen: “In een 2-in-1 product, blijven de catatonische oppervlakteactieve stoffen gesuspendeerd in alle sop, terwijl de shampoo werkt olie en vuil af te breken. Dan, wanneer u de shampoo uitspoelen, de oppervlakte-actieve stoffen worden 'getriggerd' door het water te binden aan het haar, terwijl alleen het vuil en olie spoelt weg.”Common ingrediënten om dit proces effectief zijn verzachtende siliconen zoals dimethicon en polymeren zoals polyquaternium maken -10.

load...

Hebben ze werken voor uw krulpatroon?

De zorg voor krullend haar ligt in het vermogen van de 2-in-1 shampoo-conditioner duo om je haar effectief te conditioneren in de mate dat je haar nodig heeft. Perfect gezond haar met weinig tot geen schade kan hoogstwaarschijnlijk behandelen deze formule. Fijn, beschadigd, of worstelen haar is waarschijnlijk niet goed reageren op deze formule als hun belangrijkste toevoer van voedingsstoffen voor het haar. Tenslotte hebben de ingrediënten die leiden tot de conditioneringsmiddelen te binden met het haar ook bekend dat een opbouw van de haarschacht te creëren. Hier is een manier om te kijken hoe deze formule die u zal beïnvloeden.

  • Coily- Als je haar heeft veel wendingen of kansen van zwakke punten in de cuticula lagen, dan ben je een ultra conditioning formule die de 2-in-1 shampoo / conditioning duo het meest waarschijnlijk niet kan doen nodig.
  • Curly- Nog steeds een type met vele wendingen, zal je nodig hebt om te analyseren textuur van je haar om het niveau van conditionering behoeften te zien. Echter opbouw zou een probleem voor krullend haar, zoals tijdelijk de beweging van het haar kan verstoren.
  • Wavy- een lossere structuur betekent meer vocht vasthouden zodat het niveau van de conditionering in een 2-in-1 conditioneren duo zou een goede fit! Helaas is dit haartype is zeer geschiedt door afzettingen op de haarschacht en zou frequent verduidelijking van shampoos vereisen.

Sluitend

Cosmeticachemicus Ni'Kita Wilson zegt dat de 2-in-1 shampoo en conditioning duo kan je door op een vakantie of een andere korte periode van het leven kan ok voor je haar. Het kan echter niet je brood en boter formule voor een optimale krullend haar zorg. Voor het beste resultaat, op zoek naar een shampoo met een begeleidend conditioning formule die specifiek ingaat je haar zorg nodig heeft.

Heeft u een 2-in-1 reiniging en conditionering producten te gebruiken?

load...