Deze 3 dingen lossen je jeukende hoofdhuid niet op | NL.Inspinre.com
De schoonheid

Deze 3 dingen lossen je jeukende hoofdhuid niet op

Deze 3 dingen lossen je jeukende hoofdhuid niet op

De hoofdhuid werpt dode huidcellen. Dit is een normaal proces genaamd schilfering. Het stratum corneum vormt de buitenste laag van de huid genaamd epidermis. Het stratum corneum bestaat uit 15-20 dicht opeengepakte cellen die keratine. Verhoornde cellen zijn hard en dood. Het is op de hoornlaag die Schilfering of vervelling plaatsvindt. Problemen, zoals hoofdroos, komen wanneer de cellen van het stratum germinativum, die de diepste laag van de epidermis, wordt opgedreven tot het stratum corneum, de epidermis snel.

3 droge hoofdhuid Myths

Nu dat je weet waarom de hoofdhuid schilfers. Hier zijn de mythen van de behandeling van een droge, schilferige hoofdhuid.

Mythe # 1: Gebruik een anti-roos shampoo

De oorzaak van roos is onbekend, maar een overmatige hoeveelheid van de gist Malassezia bolvormig zou een rol kunnen spelen. Antiroosshampoos worden geformuleerd met ingrediënten zoals zinkpyrithion en ketoconazool te vertragen de verdeling van bacteriële en fungale cellen. Als u al gebruik van een anti-roos shampoo twee tot drie keer per week gedurende vier weken of langer, en niet een verandering niet in de gaten, kan roos niet het probleem zijn.

load...

Sommige hoofdhuid aandoeningen te creëren vlokken die koppig en niet gemakkelijk te verwijderen met een anti-roos shampoo, bijvoorbeeld, psoriasis op de hoofdhuid zijn. De vlokken geassocieerd met psoriasis roos lijken, omdat ze een soortgelijke zilvergrijze kleur. Hoofdhuid psoriasis is een auto-immuun probleem van de huid. Dit betekent dat het immuunsysteem van het lichaam vertelt huidcellen te werpen en produceren van nieuwe huidcellen te snel. In plaats van de cellen uit het afstoten van de hoofdhuid, het opstapelen boven elkaar op de buitenste laag van de huid. Wanneer de huidcellen stapelen, vormen ze een patch psoriasis. De patches zijn rood en ontstoken. Psoriasis staan ​​vermeld in de oren en de nek. Patches kunnen verbranden en voelen pijnlijk.

De oorzaak van psoriasis op de hoofdhuid kan worden gekoppeld aan voedingsmiddelen met gluten, malabsorptie, die niet in staat om zowel voeding door de dunne darm, virale of bacteriële infecties, stress en trauma aan de huid. Droge hoofdhuid wordt geassocieerd met psoriasis, die kan de hoofdhuid strak en jeuk voelen.

Er is geen remedie voor psoriasis, maar een dermatoloog kan een behandelplan dat de problemen in verband met psoriasis onder controle kan houden creëren. Behandelingen kunnen bestaan ​​uit medicijnen, medicinale shampoos, schaal weekmakers, actueel steroïde crèmes of injecties.

Mythe # 2: U kunt vlokken verwijderen door krassen

Krassen op de hoofdhuid niet zal helpen bij het verwijderen schilfers. Heeft een kam of een ander scherp voorwerp om vlokken te verwijderen niet gebruiken. Met psoriasis op de hoofdhuid, krassen op de patches kunnen bloeden, tijdelijke haaruitval veroorzaken en vlokken verhogen. Bij het wassen van de hoofdhuid, gebruik nooit uw nagels of wrijf de hoofdhuid krachtig, in plaats daarvan, masseer je hoofdhuid zachtjes met uw vingertoppen te helpen tillen de vlokken uit de hoofdhuid.

Glycerine kan helpen verzachten vlokken. Glycerine wordt gebruikt in een verscheidenheid van cosmetica vanwege de smerende en hydraterende eigenschappen. Glycerine is gemakkelijk te verwijderen uit het haar. U kunt glycerine gebruiken als een overnachting hoofdhuid behandeling. Breng glycerine om uw hoofdhuid in de nacht en de volgende ochtend shampoo de glycerine uit je haar.

load...
Mythe # 3: Voeding speelt geen rol in het remmen van schilferige, droge hoofdhuid

Vaak mensen denken van hun scalp als een probleem met het oppervlak van de huid, maar de echte oorzaak zou veel dieper zijn. Voedingstekorten invloed op onze haren en overmatig vergieten van haar kan plaatsvinden totdat de onbalans in het lichaam wordt behandeld. Uw dermatoloog kan u helpen te bepalen of uw droge, schilferige hoofdhuid probleem is gerelateerd aan een onevenwichtige voeding. Wees proactief en proberen om fruit en groenten die B-vitamines en zink bevatten eten. B-vitamines en zink kunnen de auto-immuunrespons op de huid door het houden van vlokken onder controle en bestrijding van jeuk te verminderen. Eet een voldoende hoeveelheid yoghurt met het label “levende en actieve culturen” of neem een ​​probiotisch supplement voor de voordelen van de goede bacteriën. Goede bacteriën kunnen helpen verminderen de overproductie van gist geassocieerd met een aantal schilferige hoofdhuid aandoeningen.

Hoe zorg je er voor uw schilferige hoofdhuid?

load...