Deze professionele krulstyliste morst zijn krulgeheimen | NL.Inspinre.com
De schoonheid

Deze professionele krulstyliste morst zijn krulgeheimen

Deze professionele krulstyliste morst zijn krulgeheimen

Wanneer het onderwerp krullend haar zorg die is eenvoudig en effectief is, is er geen beter advies dan die van een gerespecteerde krul professional die kennis en ervaring beschikt. Ik heb de mogelijkheid om te chatten met stylist Evan Joseph, de oprichter van Evan Joseph Salon in Columbus, Ohio gehad. We spraken over zijn verhaal, snijden krullen en handige tips om ons leven eenvoudiger te maken, plus NIET moet doen voordat uw afspraak. 

Curly Beginnings

Evan, vertel ons wat je gemotiveerd om te gaan werken met krullen en hoe het allemaal bij elkaar kwamen..

Ik sneed mijn eerste hoofd van krullen rond de leeftijd van 12 of 13 op mijn vriend met een paar keuken schaar in de badkamer. Ik sneed het droog en in zijn natuurlijk krullend staat. Wat ik niet wist, is dat ongeveer 20 jaar later, dat kleine moment in mijn leven zou het ding waarmee ik absoluut geobsedeerd zou geworden zijn. Ik ben opgegroeid in mijn moeder's kleine one-woman winkel, die via een aparte ingang naar mijn ouderlijk huis was bevestigd. Ik zat in die salon bijna elke dag na school, te beginnen bij de kleuterschool leeftijd. Ik ging naar de universiteit en hier was ik: het knippen van haar met een paar keuken schaar in mijn dorm (weer), dus heb ik besloten dat ik het officieel zou moeten maken. Ik ben gestopt met school en ingeschreven in een kleine cosmetische school aan de westzijde van Cincinnati, de zogenaamde Western Hills School of Beauty. Ik kreeg veel kennis in de traditionele kappers, dat is een geweldige plek om te beginnen. Een paar jaar in mijn allereerste salon baan, ontdekte ik Lorraine Massey's boek Krullend Meisje: Het handboek (dit was meer dan 10 jaar geleden!). Toen ik eenmaal was verlicht om de wensen, behoeften en de ware schoonheid van nature krullend haar en hoe de traditionele hairstylists had het allemaal verkeerd, ik kon gewoon niet een oogje dicht te knijpen om een ​​verandering die nodig is om gebeuren in onze industrie. We moesten beginnen met het geven krullend haar mensen een veilige plek om mooi te voelen. Dus, ik verliet de grote salon en ging terug naar mijn geboortestad, werken samen met mijn moeder bij haar salon. Destijds, tenzij je in New York of LA waren, waren er niet echt veel mogelijkheden voor mensen die willen hun haar krullend te dragen. Deze zet echt gaf me de vrijheid om zich te concentreren op natuurlijk krullend haar. Dat is toen ik begon te experimenteren met verschillende producten en texturen. Ik begon te zeggen nee tegen "blow-outs" en ja tegen "wash en go".

load...

Hoe ben je begint te werken met verschillende soorten van structuur, met inbegrip van coily haar?

Als vrouwen met texturen, in tegenstelling tot de mijne, nieuwsgierig liepen naar mijn salon, zou ik zitten en met hen te praten, vragen te stellen over hun wensen en behoeften. Ik heb nog nooit draaide een klant weg omdat ik niet wist hoe ze "hun haar" te doen. Dan zou ik de proppen te komen met een plan en stel realistische verwachtingen. Luisteren is belangrijker dan te weten. Als ik ooit in een kritieke situatie, zou ik de tekst Lorraine Massey en ze zou me wat begeleiding, die ik ben erg dankbaar voor te sturen. Het werkte goed, want ik geloofde in wat ik deed.

Wie heeft de Curl door Curl werkwijze voor het snijden krullend haar?

Lorraine Massey was de maker van deze methode. Er zijn veel mensen die er zijn die willen bezitten en handelsmerk alles. Lorraine gemaakt Curl door Curl om haar eigen ongenoegen eindigen met het krijgen van haar eigen kapsels. Ze is een genie! Als je ooit de kans om haar te kijken of je je kapsel gedaan door haar, zult u zien dat het is ongelooflijk! Lorraine deelde haar kennis met ons te lang voor krullend haar "opgeblazen", zoals ik willen zeggen. Niemand was insta-beroemde en er waren geen bloggers, Facebook groepen en conferenties te gaan. Er waren gewoon mensen met krullend haar, die voor een goed kapsel wanhopig waren. Curl door Krul kwam uit haar hart. Ze deelde het met ons allemaal, omdat ze echt om mensen met krullend haar. Ze wilde niet dat het van niemand. De dingen die we doen geacht worden te behoren tot ons allemaal. Het is een gedeelde ervaring en het is altijd veranderen, net als onze haren. Als mensen proberen te "eigen" dingen met betrekking tot krullend haar, ze mist het punt en het stelen van de vreugde van alles.

Waarom is dit haar knippen methode zo belangrijk voor krullen?

Als je gaat om je haar krullend te dragen, moet het in de manier waarop je het te dragen voor een optimaal resultaat worden gesneden. Je draagt ​​je haar krullend, zodat we je haar knippen krullend. Het is makkelijk. Elke krul op het hoofd uit en krimpt van nat naar droog. Elke krul moet als een individu te behandelen. Je kunt niet alle verschillende krul patronen wanneer ze worden uitgerekt, rechtgetrokken of nat aan te sluiten. Het is fysiek impossible.With traditionele kapsels, je eindigen met een mengsel van verschillende lengtes over het hoofd, of de gevreesde "Kwallen Cut": hoe strakker krullen op de top worden uitgerekt en snijd buiten hun natuurlijke lengte aan te sluiten op de verliezer krullen rond de bodem, dus je bent vertrokken met een ontkoppeling van de top naar de bodem. De krullen op de top maken een paddestoel vorm en de verliezer krullen hangen neer als de ranken van een kwal. Cutting krullen droog in hun natuurlijk krullend toestand is eenvoudig. Het is zinvol en ik zou het nooit doen op een andere manier.

load...

Tips over de voorbereiding van een Benoeming van de Salon

Wat zijn uw do's en don'ts als het gaat om de voorbereiding van een salon afspraak met een krullend haar specialist?

Ik kan niet genoeg benadrukken het belang van het volgen van de aanbevelingen van het salon je gaat. Elke gerenommeerde Curly Salon moet je een bevestiging of een welkome e-mail voorafgaand aan uw afspraak. Je kunt niet een optimaal resultaat te krijgen als je niet aan deze aanbevelingen op te volgen.

Hier is wat wij vragen van onze klanten voor een bezoek aan onze salon:

 • DO reinigen, conditie en stijl van uw haar krullend (met product) op de dag van uw afspraak. Het is belangrijk dat u uw beste krullen presenteren wanneer je voor een afspraak.
 • Hebben uw haar helemaal droog is. We moeten je haar droog en tijd doorgebracht onder de droger uit de buurt van de tijd nemen we konden worden snijden en het vormgeven van je krullen te zijn!
 • Kom met een open geest, klaar om te accepteren en hou van je haar in haar natuurlijke glorie! Dit kan een andere ervaring voor u zijn. Probeer niet om de traditionele salon normen af ​​te dwingen. De reden waarom u een krul specialist kwam is voor iets anders. Dus, leun achterover en geniet van deze unieke ervaring voor jou gemaakt.
 • NIET komen met een paardenstaart, broodje, draai uit, roller-set, perm-rod set, curl-ex, enz. Of een stijl die zich uitstrekt of veranderingen van uw haar natuurlijke krul patroon. Het hele punt in het krijgen van een krullende snede is, zodat je haar kan worden gevormd in zijn natuurlijke staat, zodat je niet hoeft te uren het manipuleren van je haar. Als u van plan op het dragen van twist outs of het strekken je haar, zou een salon als de onze niet de juiste pasvorm voor u.
 • Niet poetsen, plukken of kam je haar uit op de dag van uw dienst. Borstels en kammen niet alleen storen in uw natuurlijke krul patroon, maar ook rippen en scheur uw delicate krullen.
 • Doe je haar met producten die overmatig kleverig of vettig / olieachtig zijn niet stylen. Bijvoorbeeld, shea boter of kokosolie.

Wij vragen dit om twee redenen:

1. We moeten om water te halen in je haar voor een optimaal styling resultaat en deze producten te blokkeren water uit. We maken geen gebruik van agressieve reinigingsmiddelen, zodat uw stijl misschien niet blijken zo goed als het kon.

2. We werken niet met zware producten als dit in de salon en het is heel ongemakkelijk voor ons om te werken met olieverf over onze handen en scharen.

Routine, Producten & Simplicity

U zegt vaak dat niet alle silicone / sulfaat gratis producten zijn goed voor krullend haar. Waarom is dat?

Niet alle producten zijn even gemaakt. Gewoon omdat het zegt "siliconen of sulfaat vrij" betekent niet dat het goed is. Het gaat om kwaliteit. Een groot deel van de producten op de markt met deze labels vandaag niet aan de standaard van de ingrediënten of formulering. Sommige zijn het creëren van een epidemie van kroeshaar, droge, slap en onhandelbaar krullen.

Wat zijn uw tips voor het kiezen van een goede kwaliteit van haar producten die geschikt zijn voor de Curly Girl Methode zijn?

Als u salons als de mijne hebben in uw omgeving, daar beginnen. Wij werken met krullend haar dagelijks en echt weten wat werkt uit ervaring. Mensen die bepaalde producten gebruiken dezelfde problemen. Degenen die blijven om ze te gebruiken, blijven hetzelfde. Degenen die aanbevelingen op te volgen zien grote resultaten.

Andere tips:

 • Haal het product nat: gebruik een druppel op je hand en bevochtig het. Als het niet snel oplost in water, het is een no.
 • Probeer het te reinigen van de huid zonder detergenten. Als het niet af te komen, zal het niet gemakkelijk loskomen uit je haar.
 • Blijf uit de buurt van producten die zijn zwaar, olieachtig, vettig, boterachtige - dit betekent niet dat oliën en boters niet kan worden gemengd in uw producten. Je moet ze niet het gevoel in je haar of op uw huid.
 • Blijf weg van siliconen.
 • Reinigingsmiddelen mogen nooit schuim - dit is een belangrijke stap. Veel bedrijven zijn met behulp van natuurlijke schoonmaakmiddelen die niet technisch Sulfaten.
 • Niet direct gebruik maken van RAW oliën en boters op je haar. Als je moet, meng een paar druppels in uw favoriete conditioner of styler.

Wat is de beste manier om gekleurd krullen te behouden?

De Curly Girl methode is zeer geschikt voor gekleurd haar, want het is zeer zacht. Agressieve reinigingsmiddelen strip kleur veranderen. Het is verbazingwekkend hoe veel langer gekleurd blijft als shampoo is uit de vergelijking.

Eventuele tips voor het volume?

Gewoon laten conditioner in als uw styling product. Wanneer een conditioner is niet te zwaar en smelt gemakkelijk in het haar, het voegt ongelooflijke volume. U kunt ook laag een schuim of mousse als je een beetje meer controle nodig hebben.

Er is veel gepraat van krullende meisjes zeggen dat ze "eiwit gevoelig." Wat is uw ervaring met uw klanten op dit onderwerp en wat heb je te zeggen tegen krullend meisjes die verward zijn over "eiwit"?

Ik heb nog nooit een probleem met eiwit gevoeligheid gehad, ofwel met mezelf of mijn krullend cliënten. Ik hou niet van om deken uitspraken te doen want natuurlijk, dit is een geval per geval situatie. Veel van deze dingen gezegd worden, zonder enig wetenschappelijk bewijs. Bijvoorbeeld- u uw resultaten hekel aan. Is dat omdat je eiwit gevoelig bent of misschien heb je gewoon niet tevreden over het product? Er is geen echte manier om te weten. Je haar is een stof, het is niet levend. Het reageert niet op de dingen in de manier waarop levende dingen te doen. Als je dingen die vrij in en uit het weefsel van uw haar te bewegen te gebruiken, deze "voorwaarden" zal geen probleem zijn. Een groot deel van de tijd, termen als "eiwit gevoeligheid" zijn excuses voor een groter probleem (warmte schade, van lage kwaliteit producten, etc). Het is makkelijker om te verklaren dat ik ben "eiwit gevoelig" dan deal met de grotere kwestie.

Heeft u tips voor een routine die je zou willen delen?

 • Gebruik nooit een reinigingsmiddel dat schuimt. Het zal gewoon je krullen droog en broos na verloop van tijd.
 • Een tot twee styling producten met een goede reiniger en conditioner is alles wat je nodig hebt.
 • Als u gebruik maakt van ruwe olie of boter in je haar, adviseer ik dat u stoppen. Ik beloof dat je het verschil ziet. Onze haar moet in staat zijn om water (vocht) te absorberen. Ruwe oliën en boters verzegelen het water uit en je kunt ze niet verwijderen zonder een schuimende reiniger.
 • Probeer het verlaten van conditioner alleen in je haar als een styler. Het zal zowel in volume en definitie te creëren.
 • Niet overcomplicate het proces. Eenvoudig is altijd beter.

Evan deelt altijd openlijk over zijn werk achter de stoel op Instagram met live video's en zeer informatief berichten. Zorg ervoor dat je hem te volgen op @evanjosephcurls zodat je ze niet missen!

load...