Dos and donts voor gezonde krullen | NL.Inspinre.com
De schoonheid

Dos and donts voor gezonde krullen

Dos and donts voor gezonde krullen

Van welke producten te gebruiken om gevaren te vermijden, is er veel informatie te nemen met betrekking tot de zorg voor uw eigen haar. Laten we het een beetje makkelijker met onze lijst van de top 10 do's en don'ts voor een gezonde krullen.

Bevochtig vaak

Bevochtig als je krullen afhankelijk zijn - omdat ze soort van doen. In termen van het houden van haar gezond, vocht is de sleutel tot het behoud van gezonde krullen, die meestal droger dan andere haartypes zijn. Met behulp van een voedende leave-in conditioner elke dag in tussen wasdag is een goede manier om het te doen.

Plaats niet te veel op producten

Een van de grootste onderdelen van de do's en don'ts voor een gezonde krullen is het vinden van de balans tussen geven je haar de hoeveelheid product die het nodig heeft en houden het vrij van product opbouw. De beste manier om dit te doen is om de juiste portie per product te leren kennen. Bijvoorbeeld, zouden de meeste shampoo en conditioners zijn rond de grootte van een kwart met styling producten die meer aan de kant van twee dubbeltjes.

load...

Niet zo vaak shampoo

Elke keer dat je je haar shampoo, doe je het strippen van de natuurlijke vocht. Een beter doel is om je haar te wassen elke 3-4 dagen, afhankelijk van uw persoonlijke behoeften. Het is ook belangrijk om de juiste shampoo voor jouw haartype vinden. Het is een goed idee om uit de buurt van sulfaten te sturen wanneer het wassen, omdat ze haar van natuurlijke vocht nog sneller kan strippen.

Vernieuwen haar regelmatig

Terwijl u misschien bedacht hebben uw shampoo schema, kan verfrissend een nieuwe concept. Veel curlies beweren dat hun tweede dag haar look is meestal het beste; cocktailing met een leave-in en water mix op het droge strengen dagen drie en vier kunnen de benodigde vocht toe te voegen voor strengen in de frisse en mooie in-tussen de wasbeurten blijven.

Vergeet niet, een beschermende stijl

Draag een beschermende stijl aan uw onderdelen tegen beschadiging te beschermen en om gewoon geef ze een algemene onderbreking van manipulatie. Echter, je moet alleen laat een beschermende stijl voor maximaal 8 weken - om het even wat voorbij dit punt kan leiden tot problemen zoals breuk of gespleten haarpunten.

Behandel randen met zorg

Uw randen zijn de meest kwetsbare deel van je haar. Ze vereisen speciale zorg en aandacht. Dit gebied moet met zorg worden behandeld door het niet dragen van al te strakke stijlen die ruk aan de randen en leiden tot een breuk. Afhankelijk van uw haartextuur, wil je misschien ook om te voorkomen dat het borstelen van uw randen, omdat dit kan leiden tot breuk voor mensen met fijn haar texturen.

Niet droog detangle

Het is meestal makkelijker om te werken door middel van klitten in de douche wanneer je haar is geladen met uw favoriete glad conditioner. U kunt ook een ontwarren borstel na de douche met veel leave-in conditioner voor elke knoop te verlichten zonder het rippen van uw haar.

Wrap hair

Je doet een grote dienst aan de gezondheid van uw krullen elke keer dat je gaan zonder je haar te wikkelen voor het slapengaan. De kussensloop sleepboten op je haar en randen, het creëren van wrijving waardoor je wakker wordt met meer dan alleen hoofdeinde. Wrapping je haar in een zijden of satijnen motorkap zorgt voor bescherming.

load...

Gebruik geen agressieve haarverf

Veel haarverf hebben ammoniak en andere schadelijke chemische stoffen in hen die snel kan leiden tot droge, damagede krullen. Als u kleur wilt, kiezen voor zachtere alternatieven zoals henna.

Leg het vuur

Terwijl warmte gereedschap een snelle oplossing en een gemakkelijke manier om uw gewenste look te bereiken kunnen zijn, kan het haar beschadigen. Te veel warmte kan leiden tot uitdroging en broos strengen. Om uw krullen gezond en zo natuurlijk ogende mogelijk te houden, leren om de was te beheersen en gaan.

Wil je meer krullend advies? Lees dit.

9 manieren om te slapen met Krullen

5 fouten I Made Voordat Mastering Mijn Wash & Go

Waarom hebt u een Deep Conditioning Mask

Net als NaturallyCurly op Facebook

load...