Dr. Kari Williams vertelt over appelciderazijn, bakpoeder, Bronners en shampoo | NL.Inspinre.com
De schoonheid

Dr. Kari Williams vertelt over appelciderazijn, bakpoeder, Bronners en shampoo

Dr. Kari Williams vertelt over appelciderazijn, bakpoeder, Bronners en shampoo

Om een ​​gezonde hoofdhuid te behouden moeten we de basisfunctie van de hoofdhuid te begrijpen. De hoofdhuid bestaat uit huidcellen die voortdurend repliceren en het afstoten om nieuwe cellen te produceren op de hoofdhuid. Net als de huid op de rest van ons lichaam, gebeurt dit proces synchroon en microscopisch; is onzichtbaar voor het blote oog. Het is pas als er iets dit proces dat scalp problemen ontstaan ​​verstoort. Deze problemen manifesteren in de vorm van schilfering, puistjes, of bulten op de hoofdhuid en ernstige jeuk. Elk van deze symptomen kunnen een teken zijn dat er behoefte is aan uw dieet, haar regime te veranderen, of er is een medisch probleem.

Roos is de typische teken van een ongezonde hoofdhuid. Roos kan een gevolg zijn van stress, extreme weersomstandigheden, voedingstekorten of andere hoofdhuid aandoeningen. De meest voorkomende oorzaak van roos is de overmatige groei van een schimmel op de hoofdhuid. Wanneer vuil en product ophopen residu op de hoofdhuid en niet regelmatig wordt gereinigd, wordt het de perfecte voedingsbodem voor bacteriën en schimmels die leidt tot een veel hoofdhuid ongemak. De introductie van reiniging conditioners of co-wast in de markt voor haarverzorging heeft veel verwarring, verkeerde informatie gegenereerd, en resulteerde in een heleboel mensen het stopzetten van het gebruik van reguliere shampoos. Dit is geen gezonde gewoonte om een ​​gezonde hoofdhuid te behouden. Hoewel reinigende conditioners bevatten milde reinigingsmiddelen, zijn ze niet effectief in het volledig verwijderen van opbouw en residu van de hoofdhuid. Het is als het nemen van een douche met lotion. Get the picture? Het reinigen van conditioners zijn ideaal om te gebruiken in tussen de gewone shampoo dagen om zweet of product opbouw te verwijderen, maar moet niet helemaal het gebruik van shampoo te vervangen in uw haarverzorging regime.

load...

Hoe zit het met Sulfaten?

Het reinigen van conditioners zijn niet de enige dingen te voorkomen dat een veel vrouwen uit het gebruik van shampoo. Naarmate er meer informatie over de negatieve impact sulfaten op de gezondheid van het haar oppervlakken kunnen hebben, zijn meer mensen het wegwerken van de producten die ze hebben gebruikt voor het jaar. De voornaamste schuldigen zijn natriumlaurylsulfaat (SLS / SLES) en ammoniumlaurylsulfaat (ALS). Deze ingrediënten zijn de zwaarste sulfaten en gevonden om irritatie en een droge huid veroorzaken. Het onderzoek naar deze ingrediënten heeft een “sulfaat-vrije” markt gecreëerd, wat resulteert in een aantal product bedrijven die de marketing vordering te gebruiken. De werkelijkheid is niet alle sulfaten zijn slecht en sommige shampoos bevatten nog sulfaten. Sulfaten oppervlakteactieve stoffen, wat betekent dat vuil en olie te verwijderen. Cosmetische chemici combineren met zachtere oppervlakte-actieve stoffen om een ​​milde maar effectieve product te creëren. Sommige van deze zachte oppervlakteactieve stoffen zijn:

  • Coco glucoside
  • Dinatrium Laureth sulfosuccinaat
  • Natriumcocoylsarcosinaat isetionaat

Daarnaast is het de herhaalde blootstelling aan sulfaten dat de meeste invloed op de gezondheid van je haar en hoofdhuid zal hebben.

load...