Een model van natuurlijke schoonheid | NL.Inspinre.com
De schoonheid

Een model van natuurlijke schoonheid

Een model van natuurlijke schoonheid

Model Tomiko Fraser zegt dat haar beslissing om natuurlijke gaan was een van de beste beslissingen die ze ooit gemaakt - niet alleen voor de gezondheid van het haar, maar ook voor haar carrière.

'Nu ben ik ingehuurd voor mijn natuurlijk haar', zegt Fraser. 'Als ik het twisted en langer, zeggen ze' We willen dat de manier waarop het is op de kaart - de natuurlijke, gedraaide 'weer. Ik heb een auditie vanmiddag en ze willen dat ik voor mijn haar.'

'Modeling is over het feit dat een kameleon en veranderen. Maar wanneer ze willen mij en de natuurlijke weergave van wie ik ben - met natuurlijk, gezond haar - het voelt goed '.

Fraser is een pionier in het modelleren industrie - bewijst men hoeft niet te voldoen aan een bepaalde norm van schoonheid om succesvol te zijn.

load...

'Maar ik ben niet een wandelende reclamebord', zegt Fraser. 'Mijn haar is niet een cultureel statement. Ik ben er trots op Afro-Amerikaans zijn. Als je je ontspannen haar, doe het. Net zo lang als je het voor jezelf en niet omdat iemand je vertelt om het te doen.'

Fraser werd ontdekt in een restaurant in New York, waar ze werkte als gastvrouw. Ze was aanvankelijk bang voor modellering.

Het succes kwam snel. Ze werd de eerste Amerikaanse-Amerikaanse vrouw die een contract met Maybelline, die onlangs haar contract nog enkele jaren vernieuwd landen. Ze is te zien in tal van print en televisie advertentiecampagnes voor bedrijven als Tommy Hilfiger, Alfani, The Gap en Old Navy. Zij is gekenmerkt in tijdschriften over de hele wereld, waaronder Vogue, Glamour, Britse Marie Claire, Cosmopolitan en Elle.

Ze maakte haar filmdebuut tegenover Freddie Prinze Jr en Monica Porter in 'Head Over Heels,' en haar tv-kredieten omvatten een gast hoofdrol in de Showtime serie 'Soul Food' en 'CSI Miami.' Ze schreef onlangs het voorwaarts voor 'Hair Rules!' door Dickey.

Fraser zegt dat ze niet altijd omarmen natuurlijke textuur van het haar. Hoewel de generatie van haar moeder opgegroeid met afros, al haar neven hadden relaxers. Ze zegt dat ze elk kapsel die de mens had - weeft en vlechten, uitbreidingen en Jheri krullen.

'Soms om te passen in, je wilt kijken net als iedereen,' zegt ze 'U wilt niet te hebben om het even wie op zoek naar jou.'

Maar alle slijtage eiste zijn tol op haar haar. De overprocessing veroorzaakte significante breuk op de bovenkant van haar hoofd. Een dermatoloog gaf haar het ultimatum: niet meer chemicaliën.

'Op het moment dat ik was er kapot van,' herinnert Fraser. 'Ik kon me niet voorstellen dat weer aan het werk als een model met natuurlijk haar als een Afro-Amerikaanse vrouw. Ik had het knippen erg kort en verliet huilend. Maar ik moest het doen voor de gezondheid van mijn haar.'

Zelfs dat weerhield haar er niet van te ontspannen haar haar nog maar eens, alleen om meer breuk ervaren. Het was pas toen dat Fraser besloot om te gaan natuurlijk. Ze was niet helemaal zeker wat het eruit zou zien en vreesde dat het zou dik, grof en onhandelbaar haar.

load...

'Ik heb nooit geweten wat mijn natuurlijk haar was als,' zegt ze. 'Sinds ik een klein meisje was, ik rechtgetrokken het met een hete kam en ontspannen is.'

In plaats daarvan, ze zegt dat ze houdt van haar haar in zijn natuurlijke staat. En ze is blij met het gemak en de veelzijdigheid van het. Ze zegt dat ze kan blazen het droog voor een vollere look, maak afro rookwolken, nat maken een pommade toe te passen voor een curlier look.

'Ik kan gewoon spelen rond met het,' zegt ze. 'Mensen voelen zich alsof ze beperkt met natuurlijk haar. U hoeft alleen maar om te verkennen en dingen uit te proberen en te zien wat voor u werkt.'

Fraser zegt dat ze aanvankelijk bang hoe Maybelline zou reageren op haar natuurlijke uitstraling. Ze geen zorgen hoeven maken.

'Ze waren allemaal voor,' zegt ze. 'Het was een aangename verrassing.'

En elke keer als ze werkt voor client JCPenney, zegt ze dat ze te vragen haar haren zijn natuurlijk. En meer bedrijven omarmen de natuurlijke uitstraling. Fraser zegt dat ze blij was toen haar beste vriendin, model Erickka Jones, werd tentoongesteld in een advertentie voor Pantene Pro-V Relaxed & Natural lijn met haar blonde lokken.

'Nooit in mijn leven heb ik gezien een zwarte vrouw met sloten op het netwerk van de televisie doen de beroemde haar flip', zegt ze.

Maar Fraser zegt dat ze nog steeds krijgt staart met haar afro, vooral wanneer ze met haar vriend, die zijn haar draagt ​​in sloten langs zijn schouders.

'Ik ben met dat fijn', zegt Fraser. 'Ik heb geen probleem als een trendsetter. Ik wil dat het groter en groter te worden - ik wil dat de hugest 'weer.'

Tomiko's favoriete producten

  • PhytoSpecific Vital Force Shampoo
  • PhytoSpecific Vital Force Creme Bath
  • PhytoSpecific Beauty Styling Creme
  • PhytoSpecific Moisturizing Styling Balm
  • Paul Mitchell Schuimende Pomade
  • Reparatie Motions ter bescherming van kritieke
load...