Eigengemaakte getextureerde golven en stompe pony | NL.Inspinre.com
De schoonheid

Eigengemaakte getextureerde golven en stompe pony

Eigengemaakte getextureerde golven en stompe pony

Van de landingsbaan de straat op, zijn stompe pony en getextureerde golven is het maken van een grote comeback. Een pony kan een beetje piekerig, korte of dikke gedragen worden. Ze voegen diepte en rand getextureerde kapsels. Let wel, echter, dat na ongeveer 30 dagen of zo, zal je pony een touch-up nodig. Zoals met de meeste DIY projecten, is het waarschijnlijk veiliger om een ​​professional te zoeken als u niet vertrouwd bent om dit te doen thuis zelf. Als je bedreven zijn met de schaar hoewel, kunt u geld besparen door het onderhouden van je pony vanuit het comfort van uw eigen huis met deze 5 stappen. 

MORE: Vind een lokale krullend stylist hier in onze Salon Finder

Hier is hoe je je eigen snij je eigen pony te doen:

1. Was en droog je haar

U wilt ervoor zorgen dat je haar droog is, zodat je niet te veel afgesneden en u wilt het schoon zo oliën en puin geen gewicht naar beneden. Voor strakkere krullen, blow-out de pony zodat je een beter idee van hun lengte te krijgen.

2. Verzamel je pony tussen de vingers

Gebruik de vingers van uw niet-dominante (de hand die je niet zal worden snijden met). Zorg ervoor dat de klap deel van je haar is plat en verspreid gelijkmatig.

load...
3. Schuif uw vingers naar de rand

Schuif je vingers met de pony nog tussen hen in, dichter bij de rand van je haar en laat ongeveer 1 centimeter van het haar steken uit de uiteinden. U wilt beginnen met het snoeien in kleine delen, zoals je altijd terug kunt gaan en later als je wilt knippen. Herhaal dit proces totdat u tevreden bent met de lengte zijn.

4. Voeg textuur

Nu schuift u met uw vingers op je pony, het verlaten van 1-2 duim van haar steken uit uiteinden van je vingers. Houd uw schaar in een verticale positie en gesneden en in de pony. Hoe dichter bij de hoofdhuid u gesneden, zal het meer bepaald je pony verschijnen. Hoewel dit misschien even wennen aan, het hoeft niet precies te zijn.

Zodra u langs de enter bang-lijn hebben geknipt, borstelen het haar dat werd gesneden en herhaal als je het nodig achten. Hoe meer je doet dit deel, hoe meer textuur je zal toevoegen aan uw pony.

Voor deze look, raden we het toevoegen van textuur aan fijn, slap haar met iets als AG Beach Bomb. Smooth je pony (terwijl in gedachten niet meer wegen ze naar beneden) met Paul Mitchell Super Skinny Serum. En voor de totale glans en vocht, voert u een palm-sized hoeveelheid van Design Essentials Daily Moisturizing Lotion door je hele haar.

load...