Grijs worden met je krullen | NL.Inspinre.com
De schoonheid

Grijs worden met je krullen

Grijs worden met je krullen

Wat denk Jamie Lee Curtis, Emmylou Harris, Paula Deen, Dame Judi Dench en Dame Helen Mirren allemaal gemeen hebben? Ze hebben de moedige beslissing om hun grijze eigen gemaakt - en ik denk dat ik klaar om samen met hen ook.

Ze zijn een nieuwer, frisser gezicht van grijs. Degenen die reizen in dezelfde kringen als George Clooney, Anderson Cooper en Ten Danson. Going grijze niet langer het stigma van "oud en opgedroogd" die eraan verbonden zijn. In feite zie je een groot aantal artikelen en websites verkondigen dat grijs is SEXY!

Ik wil graag zo goed als Helen Mirren te zien lopen over de rode loper in haar stiekeme toga's, ook. Als het bezit van mijn grijze is de eerste stap, ik ben belt mijn stylist onmiddellijk!

load...

Het nemen van de Eerste Gray Step

Het maken van de beslissing om grijs te gaan is een beetje intimiderend, maar ik denk dat ik ben klaar om het te doen. Ik heb mijn haar gekleurd sinds ik 16 was ben ik een natuurlijke brunette met donker kastanjebruin hoogtepunten. Ik zag mijn eerste grijze haren, toen ik 23 was - net drie kleine onderdelen om te beginnen.

Ergens in de afgelopen zeven jaar, de grijze overnam. Toen ik mijn haar te kleuren deze dagen, ik heb de kleur op mijn haar twee keer te laten zolang de doos staat omdat die grijzen zijn net zo koppig! Dit afgelopen tijd, heb ik besloten om de kleur aan een gedempte bronzen verlichten. Ik verliet de kleur op mijn haar voor het dubbele van de hoeveelheid tijd, en die klap grijs waren niets van weten.

De haarlokken die nog vatbaar zijn voor kleur, nam haar in; de Grijzen zei "no way," maar, en niet pak een van de haarverf. Zoals ik in de badkamer stond inspecteren mijn strengen, heb ik besloten dat het tijd is om toe te geven aan Moeder Natuur. Het is eigenlijk een soort van een coole look.

Going Gray Resoluties

Als het einde van het jaar kruipt omhoog, maak ik besluiten wat ik wil bereiken in de komende blok van 365 dagen. Ik wil mijn leven meer natuurlijk te leven, en dat alles is voorzien van het hergebruik van meer aan het kopen van meer natuurlijke producten voor het huis en meer natuurlijke producten voor mezelf.

Haarverf niet de lijst te maken. Ik weet dat er natuurlijke merken op de markt, maar het leven meer is natuurlijk ook over het meer authentiek leven. Ik word ouder. Mijn haar vergrijst. Het is mijn houding die me jonger houdt, niet mijn haar. Ik wil hoe dan ook dichter bij mijn echte leeftijd te kijken in plaats van de mensen verwarren me voor iemand in hun late jaren '30. Het is een mooie gedachte, maar de vraag die uiteindelijk laat hun lippen als ze horen over een aantal van mijn verleden avonturen is: "Hoe oud ben je” Ja, dat is een vraag die ik wil niet weer te horen, want ik ben nooit zeker of ze denken dat ik ben cool of gewoon erg onvolwassen.

Meer willen?

De schoonheid van grijze krullen valt niet te ontkennen! Omhels je en hou van de grijze, ook!

load...

Going Gray Gracefully

Voor mij is het bezitten van mijn grijze betekent het bezit van mijn leven, mijn jaren op deze aarde en mijn ervaringen. Ik verdiende elke streep op mijn hoofd door het huwelijk, echtscheiding, hertrouwen en weduwschap. De maatschappij is niet de oordelende sfeer die het ooit was als het gaat om het dragen van een zilveren kop van sloten, en dat moet ervoor gaan grijs draaglijker dan mijn moeder heeft gevonden haar te zijn.

Als ik denk aan de tijd en geld besteed bij het dekken van mijn grijze, ik wilde dat ik de beslissing eerder gemaakt. Voortdurend zorgen te maken over het al dan niet ik "nodig om mijn roots opnieuw te doen," of "Ik hoop dat de grijzen nam de kleur," laat me met weinig tijd te maken over de meer belangrijke dingen, zoals: "Waar zijn George en ik ga diner vanavond?"

load...