Hebben alle regels natuurlijk haar saai gemaakt? | NL.Inspinre.com
De schoonheid

Hebben alle regels natuurlijk haar saai gemaakt?

Hebben alle regels natuurlijk haar saai gemaakt?

Ik heb natuurlijk zijn of technisch had mijn laatste relaxer sinds september 2010. De tijd na het hebben van uw laatste relaxer zou betekenen dat je bent natuurlijk (of post relaxer), maar ik zou niet zeggen dat ik was natuurlijk op dat moment nog slechts voor een aantal redenen. Ik besloot kort na mijn huwelijksreis naar de Bahama's in september 2010 dat ik niet van plan om mijn haar meer ontspannen. 

De belangrijkste reden dat ik gestopt ontspannen was omdat ik moe van de relaxer behandeling irriteren mijn gevoelige hoofdhuid was. Vanaf die tijd heb ik nooit mijn haar weer ontspande noch heb ik zorg voor het in zijn natuurlijke staat, omdat ik weigerde om mijn uiteinden trimmen.

Ook al wist ik hoe het verzorgen van mijn natuurlijke haar, en het was niet goed groeit, omdat mijn gebrek aan de juiste trimmen mijn uiteinden. Sinds ik een jong meisje was, net als vele anderen, had ik altijd om mijn haren ontspannen, zodat het beheersbaar genoeg voor mijn moeder om stijl was en te behouden, zodat zelfs op jonge leeftijd, de zorg voor natuurlijke haar was niet "natuurlijke" en dat werd doorgegeven aan mij.

load...
Ik was alles goed doen, behalve voor het trimmen van mijn doeleinden, omdat ik dacht dat ik kon gaan tegen het graan en laat mijn haar natuurlijk verloop te nemen en omdat ik zo koppig, ik verspild 2 jaar van de haargroei.

Al sinds ik een klein meisje was, heb ik een passie voor dit gehad.

Ik herinner me duidelijk dat iemand altijd om er haar elk weekend of het was mijn moeder krijgt haar gedaan of een van haar vrienden doen haar van iemand anders op mijn plaats gedaan. Iedere keer dat iemand werd om hun haar gedaan, ik was altijd daar "helpen" door het passeren van de kam, haar vet of haarballen en haarspeldjes. Toen ik begon het zien van meer vrouwen en meisjes dragen gevlochten extensions was het als een hele nieuwe wereld voor mij en ik was zo opgewonden! Ik had een miljoen en één vragen te stellen als: "hoe werkt het verblijf op?", Doet het pijn?", 'Is het zwaar?', 'Heb je echt nodig om deze veel haar?'

Ik ging maar door en hoewel ik wist dat ik was vervelend, ik kon het niet helpen, want ik wilde alles weten over haar zo slecht te leren. Na een tijdje, ik kon het niet "help" meer en het maakte me echt zo triest lol dus ik schroot haar zou gebruiken wanneer ze klaar waren om te oefenen op een pop hoofd had ik op dat moment na te bootsen wat ze deden. Ik nog nooit heb vlechten neer op dat moment totdat ik was in mijn pre-tiener jaar.

Ik concentreerde me op het leren hoe je haar te stylen en ik kreeg het eindelijk naar beneden. Vraag me niet hoe mijn eerste vlecht keek was het echter tragisch haha!

Ik heb een YouTube-kanaal eenvoudig, want ik wilde om mensen te helpen over de hele wereld leren hoe ze hun eigen haar te doen in een verscheidenheid van stijlen.

Ik kan heel gemakkelijk hebben geleerd mensen in mijn stad of reizen om anderen te leren hoe ze hun haar te doen door het aanbieden van vlechten en weven klassen, maar ik wilde niet om dat te doen. Ik wilde om mensen te helpen leren hoe ze hun eigen haar online doen, omdat ik persoonlijk wenste dat er iemand was er voor mij en hielp me om te leren hoe. Soms is maar een klein beetje hulp is genoeg voor iemand niet op te geven hun haar.

load...
Niemand heeft me geleerd hoe om haar te doen of zelfs me leren hoe om te zorgen voor haar te nemen voor die kwestie. Als haar was niet mijn passie, zou ik nooit hebben geleerd gratis hairstyling tutorials of klare boeken om mensen te helpen.

Toen kwam de verwezenlijking van mijn haarverzorging handleidingen en dvd's

Ik krijg e-mails elke dag van vrouwen en mannen die hulp bij hun haar of haren van hun kinderen nodig hebben en ik probeer iedereen te helpen zo veel als ik kan. Dat is waarom ik heb gemaakt haarverzorging boeken en dvd's, want iedereen heeft unieke haar behoeften en wensen. Een tiener kan willen leren hoe om te Senegalese Twists doen, een jonge volwassene kan mijn Transitioning Hair Care Manual willen en een vader kan mijn Children's Hair Care Manual willen. Kortom, ik heb mijn kanaal voor mensen die hulp nodig had met de zorg voor hun haar, want ik wilde iets als dit was er voor mij toen ik echt nodig had.

Zo lang is er een wolk van ongeschreven regels zwevend boven het natuurlijke haar gemeenschap maken vrouwen voelen alsof ze kunnen niet van kleur, slijtage weefsels of warmte stijl hun haar of ze een "echte natuurlijke" en dit denken is gemaakt haar geworden saai.

Het dragen van extensions wordt schadelijk voor je haar als je niet je haar prep voordat installaties of voeg vocht aan je haar terwijl je hem draagt ​​gestyled. In termen van kleur en warmte styling ook, moet je niet de kleur als je niet bereid bent om uw hydraterende inspanningen of warmte stijl te verhogen als je niet onvermurwbaar over stretching je haar en gebruik van warmte beschermers voor het gebruik van warmte op je haar. Doe wat je wilt doen en wat je ook doet, zorg ervoor dat u goed geïnformeerd over de zorg voor uw eigen haar in de staat die u wilt om het te dragen zijn.

Vind mij online

(En krijg een gratis digitale kopie van mijn handleiding nadat u zich online voor mijn nieuwsbrief!)

Online Store http://www.HowtoblackhairStore.com

Instagram @BreannaRutter http://www.instagram.com/BreannaRutter

Twitter @BreannaRutter

Facebook @OfficialBreannaRutter

E-mail [email protected]

load...