Hier zijn 4 manieren waarop ik gel in mijn 3c-haar gebruik | NL.Inspinre.com
De schoonheid

Hier zijn 4 manieren waarop ik gel in mijn 3c-haar gebruik

Hier zijn 4 manieren waarop ik gel in mijn 3c-haar gebruik

Haargel hebben zo veel gebruikt in de gekrulde gemeenschap. Ze bieden hold aan stijlen, waardoor ze langer mee, ze slick aan de uiteinden voor slanke stijlen en kan worden gebruikt voor baby haar kunst, en ze kan gaan krullen definitie te verbeteren, maar is er een juiste manier om gels te gebruiken om mogelijke schade te voorkomen? Ik denk dat er is, en ik heb zo veel verschillende manieren van het gebruik van gel om het meeste uit van het product te krijgen geleerd.

Ik gebruik gel vaker tijdens de warmere maanden in de strijd tegen vocht en kroezen. Ik heb het gevoel dat ze helpen mijn haar te beschermen tegen de vochtigheid en laat mij een paar dagen uit mijn stijl voordat het tijd om het te wassen. Als een gel pleitbezorger, ik ben blij dat ik mijn tips over de beste manieren om haargel te gebruiken delen!

Foto Courtesy of @curlsfothegirls

Laag uw producten

Ik ben ervan overtuigd dat gelaagdheid producten goed voor het gebruik van gel kan helpen bij het voorkomen van schade. Sommige gels kunnen drogen aan het haar, maar gelaagdheid creëert een grens tussen het product en je haar, zodat de gel niet uitdroogt uw strengen. Als ik een strakke stijl als een trekje te maken, ik mijn producten laag voor vernevelen mijn randen met water, waarbij een beetje conditioner of vochtinbrengende, toevoegen van wat olie bovenop, vervolgens aanbrengen mijn gel. Mijn randen netjes leggen zonder droog of knapperige gevoel. De volgende dag, mijn randen zijn zacht, ik heb geen schilfering ervaring, en ik kan gaan met een nieuwe stijl als ik ervoor kies.

load...

Gebruik Oil

Zoals reeds vermeld, ik mijn producten laag alvorens een gel. U kunt echter wel de stijl van je haar zonder de hierboven gelaagdheid techniek en gewoon gebruik maken van een olie! Ik vind dat oliën zijn zeer geschikt voor het gebruik van onder of boven de gel aan de knapperige, droge gevoel te elimineren. Als u liever een olie gebruiken na styling, breng dan een paar druppels olie op je handen en kneed het in je haar. Het zal de gel en boost glans te verzachten, terwijl het houden van uw definitie en houd intact! Mijn favoriete oliën te gebruiken, zijn de TGIN Argan Replenishing Hair and Body Serum, krullen Blueberry Bliss Hair Growth Oil, en de Ouidad Mongongo Oil muilti-Use Curl Treatment.

Probeer een Moisturizing Gel

Er zijn zo veel gels op de markt die het moeilijk kan zijn om een ​​die zal werken voor u kiest. Soezen, mohawks - - Hoewel ik een fan van ECO Styler Gel voor mijn super slanke stijlen ben ik wil liever hydraterende gel gebruiken voor mijn wassen en gos, omdat ze mijn haar te houden zacht en crunch vrij, terwijl ook het verstrekken van grote hold en definitie. Mijn favoriete hydraterende gels omvatten de krullen Blueberry Bliss Curl Controle Jelly, INSPIRE door gemaakt mooie Hydrating Gelly, TGIN Curl Bomb Moisturizing Styling Gel en de Bumble en hommels Bb. Curl Anti-Vochtigheid Gel-Oil, die verbazingwekkende slip en smeerbaarheid heeft. Ik krijg veel hold en definitie van deze producten zonder de crunch of droogte.

Kneed het in de Hair

Voor sommige krullend meisjes, het aanbrengen van gel in een gelaagdheid beweging kan te veel voor hun haar te zijn, waardoor het vet te kijken en gewogen naar beneden. In plaats daarvan, samenperst het gel in het haar definitie te verbeteren en te vechten kroezen! Dit is een van mijn favoriete methoden voor het gel gebruiken, omdat het me in staat stelt aan de uiteinden van mijn haar, waarvan de belangrijkste in de strijd tegen kroezen zijn doel. Ik heb ook geleerd dat het toepassen van gel naar je wortels ze plat kan maken, wat we dan halen en pluisjes naar de eeuwigheid creëren van ongewenste kroezen. Minder product op de wortels zorgt voor een gemakkelijkere lift!

Foto Courtesy of @curlsfothegirls

Gels kunnen positieve en negatieve effecten op haar te hebben als het onjuist en / of te veel gebruikt. Het is belangrijk dat u een methode die het beste werkt voor jouw haartype, zodat je die gel te gebruiken te leren kennen en hoe deze te gebruiken om niet alleen uw gewenste look te bereiken, maar te voorkomen dat schade aan uw glorieuze strengen vinden.

load...
load...