Hoe coilig haar te hydrateren | NL.Inspinre.com
De schoonheid

Hoe coilig haar te hydrateren

Hoe coilig haar te hydrateren

Het hebben van geweven haar betekent voortdurend strijd te houden onze haren gehydrateerd. Sommigen van ons zelfs gaan op quests om de perfecte regime en de heilige graal producten die ons lokken blij voor dagenlang zal blijven vinden.

Maar coily haar heeft zijn eigen unieke hydraterende uitdagingen. Omdat de omtrek van coily haar is kleiner dan die van krullend haar, natuurlijke hoofdhuid oliën langer duren om te reizen langs de haarschacht, waardoor spoelen meer vatbaar voor droogte en breuk.

Het houden van uw coils goed gehydrateerd hoeft niet ingewikkeld te zijn, echter. Het is zo simpel als het begrijpen van de poreusheid van uw haar en weten wat te gebruiken voor uw krulpatroon.

Hair Porositeit en vocht

load...

Porositeit van uw haar is de maat van haar vermogen te absorberen en vasthouden van vocht, en de beste indicator voor hoe je het moet hydrateren. Om erachter te komen porositeit van uw haar, neem een ​​van uw schuur haren en plaats het in een glas water. Als het snel zweeft naar de bodem, dan is uw haar heeft hoge porositeit. Als het langer duurt voor eeuwig en een dag te zinken, dan heb je lage porositeit haar. Ten slotte, als het zinkt in een tempo dat is niet te snel of langzaam, dan heb je normale porositeit haar.

MEER: Hoe vindt u uw Hair Porositeit & Density

Lage porositeit

Lage porositeit haar is meestal moeilijker te hydrateren, omdat het moeilijker is om het vocht in je strengen.

  • Gebruik meer op basis van water, vloeibare producten die uw haar zal hydrateren zonder coating het en waardoor het vet.
  • Gebruik een lichte olie, zoals jojoba of druivenpitolie om je haar te verzegelen omdat zwaardere oliën zoals ricinusolie of olijfolie harder voor je haar op te nemen en zal gewoon zitten op de top van het en wegen naar beneden.
  • Als je echt een probleem met je haar absorberende producten, proberen toe te passen op vochtig of droog haar, omdat de strengen het water zal hebben vrijgegeven en in staat zijn om het product op te vangen.
  • Een tijdelijke manier om het openstellen van je nagelriemen zodat uw strengen beter product kan absorberen is om een ​​zuiveringszout behandeling te doen op je haar. Omdat baking soda is alkalisch van aard is, zal dit leiden tot de nagelriemen van je haar te verhogen. Gewoon mengen zuiveringszout en water totdat het een luchtig pasta vormt, breng het aan het haar, laat het op gedurende 15 minuten en spoel.

MORE: Tips voor Cleansing Coily Hair

Gemiddeld poreus

Als je gemiddeld poreus haar, heb je een flink aantal opties voor je haar vochtinbrengende. Een mogelijkheid, de vloeibare olie en room (LOC) methode werkt zo goed omdat elke laag produkt sluit de laag vóór (bv. De room sluit de olie, die afdicht in de vloeistof).

load...
  • Breng een vloeistof verlof in of moisturizer, dan is een lichte olie om het te verzegelen in en eindig met uw favoriete romige moisturizer of styler aan de bovenkant en je haar moet blij zijn voor minstens een paar dagen.

MORE: 6 Tips voor Deep Conditioning Uw Coils

Hoge porositeit

Als u een hoge porositeit haar draagt, het heeft waarschijnlijk een moeilijke tijd vast te houden aan vocht vanwege de verhoogde nagelriemen die het mogelijk maken vocht verloren te gaan in de atmosfeer.

  • Breng zware producten om je haar in laagjes. Probeer aanbrengen een blad ontving vervolgens een dikke crème, vervolgens een zware boter alle vocht af te dichten.
  • Om je haar gehydrateerd de hele week te houden, mix je favoriete vloeistof moisturizer of laat in het met water in een spray fles met een paar druppels olie en spuit het op je haar 's nachts dan afsluiten met een boter.
  • Om u te helpen sluit je nagelriemen tijdelijk naar meer grip op vocht, probeer dan appelazijn spoelingen wanneer je je haar te reinigen. Apple cider azijn is zuur en zal tijdelijk helpen om je nagelriemen te sluiten. Meng 1-2 eetlepels appelazijn met 2 kopjes water en giet dit over je haar na het reinigen van het, drogen en stijl dan als normaal. U kunt ook proberen het toevoegen van meer aloë vera gel of sap aan uw regime.

Laatste gedachten

De sleutel tot gehydrateerd haar is gezond haar dus houd een lopende afspraak met uw pot van diepe conditioner, doe rustig aan de hitte en behandel het voorzichtig. Zoals altijd, vergeet niet om liefde, vrede en krullend haar geluk te hebben.

Coily dames, hoe krijg je en de vochtigheid van uw sloten te onderhouden? 

load...