Hoe de haargroei te stimuleren | NL.Inspinre.com
De schoonheid

Hoe de haargroei te stimuleren

Hoe de haargroei te stimuleren

Sommige vrouwen voelen hun meest vrouwelijk met een bijgesneden pixie, terwijl anderen hou van het gevoel van lange haren hun rug. Als de lengte van je haar doel op dit moment, dan zijn er een paar beproefde methoden en suggesties om in gedachten te houden. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat er geen gegarandeerde snelle oplossingen om de haargroei te stimuleren. De sleutel tot haargroei is het handhaven van een gezonde haardos, evenals een gezonde hoofdhuid. Lang haar is een verbintenis op lange termijn, maar het goede nieuws is dat al deze gewoonten zijn zo goed voor je lichaam als ze zijn voor je haar.

Tip 1. Eet Right!

Als het gaat om hoe je haargroei te stimuleren, is er geen ontkennen het effect van voeding. Veel mensen denken dat haarverzorging is slechts over wat er aan de buitenkant. De waarheid is dat de binnenkant zaken nog veel meer. Als u het eten van een dieet leegte van de noodzakelijke voedingsstof je haar nodig heeft, zul je ongezond haar. Ongezonde haar strijd om de lengte te verhogen.

  • Het wordt aanbevolen om voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine A, vitamine C, ijzer en omega 3-vetzuren te eten. Deze voedingsstoffen haargroei te stimuleren door het verstrekken van strengen het eiwit en keratine ze nodig hebben om gezond te blijven en sterk.
  • load...
  • Vermijd overmatige hoeveelheden suiker, zout en alcohol. Ze kunnen haar ongezonde verlaten en belemmeren de groei.
  • Blijf weg van fad diëten. De plotselinge verandering in de eetgewoonten kunnen strengen op het ergste beïnvloeden.

Tip 2. Gehydrateerd verblijf!

Water is je vriend. Mensen die niet drinken water per dag het risico op uitdroging. Dit kan je haar en hoofdhuid beïnvloeden. Als u uitgedroogd bent, celgroei stopt betekenis haar gewoon niet groeien.

  • Zorg ervoor dat je drinkt 8-10 glazen water per dag.
  • Als u het uitvoeren van activiteiten die je zweet, je inname van H2O.
  • Vermijd koolzuurhoudende dranken, koffie, suikerhoudende dranken en sportdranken. Ze kunnen eigenlijk verder uitdrogen u.

Tip 3. Get Your Beauty Rest!

We weten allemaal dat de slaap is essentieel voor onze gezondheid en schoonheid rust heeft een enorme impact op onze huid in het bijzonder. Wist u dat gebrek aan schoonheidsslaapje ook invloed op uw strengen? Slaap helpt ons lichaam te reguleren stress en hormonen. Zonder goede slaap, onze stress niveaus stijgen en hormonen haywire gaan. Deze factoren kunnen de haargroei verstoren door het beïnvloeden van de groeicyclus.

  • Doel voor 7-8 uur slaap per nacht.
  • Vermijd slapen in het weekend. Dit kan uw natuurlijke slaapcyclus verstoren de rest van de week.

Tip 4. Juiste Hair Care

De zorg voor je haar aan de binnenkant betekent niet dat je kunt de juiste zorg aan de buitenkant te vermijden. Hair moet nog gewassen en geconditioneerd regelmatig op de hoofdhuid schoon en gehydrateerd te houden. Hier zijn een paar andere tips om in gedachten te houden om de haargroei te stimuleren.

Regelmatig behandelen uw hoofdhuid met een hoofdhuid behandeling. Zorg ervoor dat u de hoofdhuid te masseren, terwijl de toepassing om te helpen bij de celvernieuwing.

Ontvang regelmatig kapsels. Getrimd haar heeft de neiging om gezonder dan haar met gespleten haarpunten zijn.

Gebruik nooit een borstel het haar als het nat is zonder gebruik van een conditioner. Dit houdt haar versterkte tegen breuk en schade die de groei kunnen belemmeren.

Vermijd kapsels die zeer strak als ze strengen kunnen verzwakken en maken het moeilijker voor hen om te groeien.

load...