Hoe de natte look te bereiken met natuurlijk krullend haar | NL.Inspinre.com
De schoonheid

Hoe de natte look te bereiken met natuurlijk krullend haar

Hoe de natte look te bereiken met natuurlijk krullend haar

Hoewel er iets te zeggen voor eenvoudige-chic 'dos, soms wil je je krullen om een ​​hele levensstijl vibe te brengen in plaats van slechts een stijl. En waardoor ze de wet look is een goed voorbeeld.

Stel je voor: Mermaid vibes de hele dag? We zijn hier voor het. En hier is hoe de "dauw" doen zonder schade.

First things first, bepalen wat uw porositeit is!

Afhankelijk van of u een hogere of lagere porositeit, kan deze look variëren in moeilijkheidsgraad. Lagere porositeit haar zal de glanzende producten zitten op de top van het veel gemakkelijker, maar als je krullen zijn dorstiger, hebben geen angst! U kunt nog steeds vers kijken spatte. Geef je haar een spritz van echt water op voorhand, zodat je strengen vullen op de voorgerechten. Bij wijze van spreken.

load...

Bent u coily?

Zolang je niet nog loc-ed, deze look is nog steeds niet buiten bereik! Vinger rollen, roller of vlecht uitgerekt haar of zelfs geblazen haar kan op de golven te nemen met de natte look met geen enkel probleem! Pak een warmte-beschermer serum dat ook sjacheraars glans als een van de belangrijkste kwaliteiten, vooral als je haar is hogere porositeit! Smooth n' Shine en Creme of Nature zijn een paar merken die u kunnen helpen met een aanbod op dat front.

Zodra u de basis hebt gelegen, gaat u wilt een sterke greep, high-shine gel te grijpen om de look te starten.

Hoe sterk moet je gaan?

Hoe sterk van een gel die u gebruikt zal afhangen van uw haartype en haardichtheid hoor! Als u fijner en / of wavier haar hebt, kijk voor de producten die coilies zweren bij hen licht definitie, zoals Oyin Handmade's Shine te geven en te definiëren Serum. Als je haar is strakker opgerold en / of meer dichte, bereiken voor iets met een maximale hold zoals Ecostyler met Argan Olie.

Als je gaat over je krullen, wrijf de gel in je handen eerste, zodat je niet eindigen met bosjes. Het bedrag dat u gebruikt zal afhangen van uw eigen haar lengte, het type en de dichtheid, maar het doel hier is om alles mooi en verzadigd te krijgen.

Omdat je niet al wil gewoon een nat uitziende brok, je gaat te willen kneden, rollen, of draai je krullen van wortel tot tips om een ​​aantal goede definitie te krijgen. Als u alle bent gegeleerde, haal diep adem in en houd deze vast terwijl u een aantal medium-hold hairspray achtige Eluence's All Day Hold om het uiterlijk te stellen toe te voegen. Vergeet niet dat de gel is voor de 'nattigheid'! Uw spuiten hier gaat worden wat dat slick schitteren in vergrendelt.

Een woord van waarschuwing over de wet look!

Dit is niet echt een stijl voor elke dag, krul vrienden. Verzadigen je haar met gel op de reguliere gaat verzwaren je strengen met veel lagen van de opbouw dat gaat minder zeegodin en meer vervuilde oceaan zijn. Zorg ervoor dat u gebruik maakt van een reinigende shampoo de volgende washday, en je zult goed om te gaan!

load...

Ben je klaar om de beweging van de oceaan in je krullen hebben? Tag ons @naturallycurly als u probeert deze splashy stijl!

load...