Hoe je thuis veren voor haar kunt krijgen | NL.Inspinre.com
De schoonheid

Hoe je thuis veren voor haar kunt krijgen

Hoe je thuis veren voor haar kunt krijgen

De veer haar trend heeft over het haar hele wereld sinds het voorjaar van 2011. We hebben gezien dat ze geknipt in in genomen, genaaid, rechtgetrokken, gekruld, heet roze en au natuurlijk.

Maar we hebben nog niet gezien hoe professioneel veren te krijgen voor haar thuis, tegen minimale kosten, naast het gebruik van clip-ins!

Met de winter nadert snel komt er een verandering in het klimaat en mode. Clip-ins blijven niet op zijn plaats met de wind, en hot pink is gewoon niet zo cool en funky wanneer donkere kleuren nemen precedent. Dus wat is een hip gal te maken met haar verlangen naar bevederde lokken?

Om u te helpen op uw gevederde zoektocht, in stappen Feather Hair Extensions, de nieuwste en meest opwindende plek om echte veren voor haar online kopen. Feather Hair Extensions biedt u echte veren in een verscheidenheid van kleuren, en biedt een eenvoudige, stap-voor-stap-at-home installatie gids om u geld en een tocht naar de salon te slaan. In feite, Feather Hair Extensions is waarschijnlijk op dezelfde plaats je kapper krijgt haar veren!

load...

Omdat het bedrijf zorgt voor een natuurlijke haren veren, kunt u wassen, krullen en plat ijzer hen, net als gewone haar! En als je goed voor hen zorgen, kunnen ze blijven tot twee maanden!

Dus, mijn-hippie channeling vrienden, bent u op zoek naar een goedkope, at-home, professionele en modieuze manier om je lokken gevederde te houden, in plaats van het werpen van de trend allemaal bij elkaar? Dan, kijk dan niet verder - we zijn hier om te helpen!

At-home, professionele haar Feather Installatie

De aankoop van veren voor haar is eenvoudig genoeg. Ga nu naar de Feather Hair Extensions site en kijk voor gelijmde veer hair extensions, die je kan duren een paar maanden op slechts 13 €!

Bezorgd over de at-home installatie? Niet doen! Zodra u de extensions tools, een lus en kraal set en een tang totaal nog eens 13 € te kopen, het is een makkie!

Volg deze eenvoudige stappen en u zult worden gevederde-hair geperfectioneerd en klaar in een mum van tijd.

  1. Plaats veer extensie kraal op je loop tool.
  2. Een deel van de locatie waar u uw haar veren te zitten en pak ongeveer tien haarlokken. Draad haar door de lus tool. Vergeet niet dat de veer stengel en uw haren moeten passen door middel van de kraal.
  3. Schuif de kraal af van de lus gereedschap en op je haar en houd de hiel op zijn plaats heel dicht bij je hoofdhuid.
  4. Plaats stengels van haar veren in kralen en vastklemmen kraal plat rond veer stengels.
  5. Trek voorzichtig aan uw veren om ervoor te zorgen dat ze niet wegglijden - ze moeten niet! Als de veren schuiven, klemmen moeilijker om een ​​strakkere passing korrel verzekeren.
  6. Indien nodig, trimmen overtollige veer steel boven rand, zodanig dat geen hoofdhuid doet steken.

Meer willen?

Cassidy laat precies zien hoe ze gemaakt veren voor haar krullend.

Laatste gedachten

Om thuis te zitten in de kou, depressief niet over het weer, maar over het gebrek aan flair in je haar? Opstaan ​​van die stoel en trek jezelf uit die slecht humeur met uw eigen veren voor haar.

load...
load...