Hoe minder breuk te hebben van uw beschermende stijlen | NL.Inspinre.com
De schoonheid

Hoe minder breuk te hebben van uw beschermende stijlen

Hoe minder breuk te hebben van uw beschermende stijlen

Wat zijn beschermende stijlen?

Als onderdeel van de overgang proces of gewoon om je weelderige krullen te beschermen tegen de barre weersomstandigheden en meer dan manipulatie, beschermende stijlen zoals vlechten, twists, broodjes, knotjes, up-do's, enz. Kan zeer voordelig zijn. Maar, als ze niet goed onderhouden, ze kunnen extreme breuk veroorzaken. Aangezien de meeste overgang en natuurlijke schoonheden proberen deze stijlen, omdat ze weinig onderhoud en worden beschouwd als een “pauze” van de dagelijkse omgang, kan je in de verleiding van niet de zorg voor uw haar, dat later zal resulteren in breuk vallen.

Moisturizing

Om de breuk te voorkomen bij het onderhouden van een beschermende stijl, vocht is de sleutel. Sta mij toe om al uw zorgen weg van het hebben van een droge hoofdhuid terwijl het proberen om je haar te beschermen met een zeer betaalbare quick fix-spray fles of een applicator fles te nemen. Een spray fles of applicator fles gevuld met water, voedingsmiddelen en oliën, net genoeg om vocht vast te houden en breuk in het proces voorkomen.

Wat je nodig hebt

Er zijn een heleboel recepten op wat er in je spray fles op te nemen, maar hieronder is mijn favoriet:

load...
  • 3/4 van de fles gevuld met water om de producten te verdunnen
  • Elk type van eerste persing (dwz olijfolie, druivenpitolie, kokosolie, Castor olie, vitamine E, amandelolie, etc.)
  • Glycerine
  • Conditioner

Hoeveel van elk ingrediënt?

Bij het mengen van deze producten, bedenk dan dat er niet echt een juiste mix of neer op het gebruik van elk product, omdat het individuele voorkeuren is gebaseerd off.

Hoe vaak moet je het gebruiken?

Hoe vaak moet je het toe aan uw hoofdhuid toe te passen zal ook variëren en kan overal van dagelijks tot wekelijks zijn, afhankelijk van hoeveel vocht je haar nodig heeft. Een ding om te onthouden is om je haar helemaal droog gewacht voordat pinning of styling. Je wilt niet dat je hoofdhuid voor meeldauw of schimmel als gevolg van het niet ontvangen van genoeg lucht om te drogen.

Cleansing

Vergeet ook niet dat vitale tip bij het wassen van uw beschermende stijlen. Ja dames, het is prima om je beschermende stijl te wassen om je haar schoon te houden. Je zou je haar te wassen als je zou normaal gesproken als je niet de beschermende stijl hebben. Het enige wat ik zou aanraden is om ervoor te zorgen dat aan een shampoo of conditioner te verdunnen worden gebruikt voor een gemakkelijkere uitspoelen. Als je niet zo zeker over het gebruik van shampoo, probeer dan de Appelciderazijn Rinse methode. Je moet nog steeds verdunnen de appelazijn alvorens toe te passen op je haar. De azijn zal alleen ruiken, terwijl in je haar en zal later verdwijnen na het spoelen dus geen zorgen over ruiken als een augurk voor de rest van de dag.

Slapen

De laatste tip die ik wil geven zou het laatste wat je doet voor de dag. Probeer te slapen met een satijnen sjaal of muts om het vocht dat je net hebt die bereikt wordt in uw kussen gewreven 's nachts te voorkomen. Katoenen stof heeft de neiging om te genieten van vocht en veroorzaakt kroezen. Dus om jezelf te redden het verdriet in de ochtend, wikkel je haar in een beschermende sjaal voor het slapengaan.

load...

Hoe maak je je haar terwijl beschermen in een beschermende stijl? 

Dit artikel is geschreven door Kiara B. Van GlobalCouture.net en gepubliceerd op CurlyNikki.

load...