Hoe te voorkomen dat zweet je haar beschadigt | NL.Inspinre.com
De schoonheid

Hoe te voorkomen dat zweet je haar beschadigt

Hoe te voorkomen dat zweet je haar beschadigt

Foto met dank aan Amina Marie

Reader Vraag:

Antwoord: Het uitwerken maakt, leiden doorgaans tot zweten, en ja, zweet kan schadelijk zijn voor je haar.

Zweet is het lichaam manier van nature naar beneden te koelen u en te ontgiften. Maar ondanks het feit dat een natuurlijk proces, kan zweet brengen ook schade aan het haar. Als gevolg van het zoutgehalte van het zweet, laten zitten in je krullen voor zal een tijdje zeker enkele droogheid in uw strengen en hoofdhuid. Maar er zijn een paar stappen die u kunt nemen om je haar te beschermen tegen schade, zonder het te wassen elke dag!

Het minimaliseren van de hoeveelheid zweet zitten in je haar

load...

Er zijn een aantal manieren om het zweet op te vangen, vooral als je veel zweet in je hoofd gebied. U kunt een katoenen hoofdband te dragen om een ​​deel van het zweet rond de haarlijn te absorberen. Dry shampoo is ook een goede optie om het overtollige vocht uit de hoofdhuid te verwijderen. Als je haar lang genoeg om broodje, is het een goed idee om het terug en weg te trekken van uw gezicht om u koeler te houden. Zelfs zonder lengte al, zijn er verschillende beschermende stijlen die u zullen helpen koel te blijven en zweten minder, zoals platte wendingen. Ten slotte moet je al voordat het drinken van water, tijdens en na je training. Logeren gehydrateerd zal u helpen om koel te houden en voorkomt ook dat je lichaam van overproductie zweet.

Doe een conditioner spoeling na het uitwerken

In de zomer, ik typisch spoelen met conditioner als ik het dragen van een trekje. Net als u, ik droeg cornrows tijdens mijn overgang. Toen ik werkte zou ik een spuitfles te vullen en voeg shampoo (ik ben zeker een voorstander van sulfaat vrije shampoo!), En water om het te verdunnen. Ik gespoten mijn haar met dit mengsel en laat de douche lopen over mijn haar. Nu dat ik alle natuurlijke, ik conditioner toe te voegen aan een spuitfles, beslaan het haar, met aandacht voor de hoofdhuid en doet dan spoelen met water. Ik dan spuit op een conditioner, water en oliemengsel zoals mijn conditioner. U kunt ook uw leave-in conditioner van uw keuze te gebruiken. Ik denk dat deze strategie zou goed werken op uw mini-wendingen. Neem dan een T-shirt en knijp het water uit de lengte van de wendingen in een neerwaartse beweging.

Zitten onder een hooded droger, breng dan een leave-in

Een ander alternatief zou zijn om een ​​hand-held droger nemen met een diffuser met je mee, zodat je kon voorzichtig droog na het sporten. Deze vraag heeft me ertoe een nieuw experiment te plannen. Mijn dochter begint haar zwemlessen volgende week weer en onmiddellijk nadat ze aanwezig zullen zijn muziek-klasse. Ik draaide haar haar vanavond.

Ik ben van plan om conditioner te spoelen haar wendingen en gebruik een t-shirt aan de druipende water absorberen. Omdat het wordt steeds koeler, kan ik ook de hand gehouden droger om ervoor te zorgen dat haar hoofdhuid droog is voor het uitgaan. Het goede is dat de restyling van natuurlijk haar na een training is makkelijker met natuurlijk haar dan is het ook met ontspannen haar. Nu, zweet vereist slechts spoelen en airconditioning. Ik zeker niet het föhnen mis mijn haren rechtdoor en curling na het wassen. Hoera voor eenvoudiger post-workout haicare voor de meisjes met krullen!

Dit bericht is geschreven door BarbaraNaturallySpeaking voor CurlyNikki.

load...