Investeer in make-uppaletetten | NL.Inspinre.com
De schoonheid

Investeer in make-uppaletetten

Investeer in make-uppaletetten

Urban Decay Gezicht

Toen ik een kind was, mijn moeder gedragen rond een schijnbaar bodemloze portemonnee!

Hoewel niet zo indrukwekkend als het over door Mary Poppins toted, mam NOOIT een kapstok op de loer in het had bottom-leek ze alles, maar een enorme stash van make-up te hebben. Een blauwe oogschaduw, een wenkbrauw potlood en haar huidige lippenstift werden terzijde verscholen in het voordeel van “moeder toerusting” als Band Aids, kaarten met tandbenoemingen, pakketten van weefsels, een uitpuilende portemonnee en sleutels.

Toen ik ouder werd, zwoer ik dat ik minder in mijn portemonnee zou uitvoeren, en, voor het grootste deel, heb ik in staat om die belofte te houden... Vooral op grond van het niet hebben van kinderen. Maar ik heb niet rekenen op één ding mijn liefde voor make-up.

Ik probeer mijn dagelijkse make-up tas zo veel mogelijk te stroomlijnen, maar het lijkt tegen de tijd dat ik bij het kantoor zijn er veelvouden van lippenstift (5 vandaag), lipgloss (3), en de bekleding potloden (3 voor het oog, een voor de wenkbrauwen, een voor de lippen). Dat zijn in aanvulling op mijn standaard compact, concealer in pen formaat en onder lip borstel.

load...

Dat is de reden waarom ik hou van Kerstmis zo veel als het gaat om make-up!

Dit is de tijd van het jaar waarin zowat elke make-up bedrijf een speciale limited edition paletten van producten verkoopt. Sommigen van hen zijn alleen oogschaduw of lippenstift alleen de lipstick palet MAC Viva Glam is een eeuwigdurende vakantie bestseller voor het bedrijf. Maar mijn favorieten zijn de full-face collecties.

Voordeel Gorgeous Georgia

Full-face paletten zijn ideaal producten om verschillende redenen: de kleuren zijn meestal neutraal en kan door iedereen worden gedragen, -hoewel veel bedrijven warm, koele en neutrale versies, ze zijn portable-degene die ik in mijn bureau te houden op het werk een hoogte van 4 van 5 inch en is ongeveer een half inch dik-klein genoeg te plooien in een avondtasje, of gooien in een koffer, je kunt worden overgehaald om een ​​nieuwe kleur of twee proberen; full-size borstels worden vaak opgenomen; en ze bevatten alles wat u nodig hebt om make-up je gezicht, behalve foundation en mascara.In eerlijkheid, ik moet wijzen op de nadelen:

Er zijn veel goedkope paletten die er zijn; bedrijven kunnen paletten gebruiken als een manier van het gebruik van up voorraad van impopulaire kleuren; en kwaliteit te degenen kan duur zijn.

Voordeel Gorgeous Georgia

Stila Golden Moon Palette

Urban Decay Gezicht

Hard Candy Jewel Box

Hard Candy Jewel Box

Ik houd mijn palet MAC 2002 op het kantoor en het is altijd handig op die dagen dat ik mijn make-up tas heb thuis gelaten, of ik denk dat ik kijk uit gewassen onder kantoor TL-verlichting en wat extra oomph. Met zes oogschaduw, waaronder twee van mijn nietjes (Shroom en Mystery), neutraal en glanzende bloost, en drie lip gloss (al lang verdwenen) was het een goede keus.

Voor deze kerst seizoen, de make-up bedrijven lijken te zijn zich uit gedaan. Het bereik van paletten beschikbaar is ongelooflijk; dit zijn enkele van de beste:

Voordeel Gorgeous Georgia

Clairins Make Your Way Palette

Hard Candy Jewel Box

Lancome Color Focus Holiday Palet

Make-up voor altijd Studio Palette

Stila Golden Moon of Rose Moon Palette

load...

Sugar Cosmetics Verhalenboeken - verschillende tinten beschikbaar

Urban Decay Gezicht

Een van de leukste palet sets beschikbaar op de markt komt van Too Faced Cosmetics. Ze hebben een serie genaamd “The Quickie Chronicles” -ten mini make-up kits gebaseerd op vrouwelijke archtypes van klassieke films van de jaren '40 en '50. Mijn keuze: The Heartbreaker, een mooie selectie in bruin en perzik tinten.

Stila Golden Moon

Paletten en cadeau sets zijn niet beperkt tot make-up. In feite is het cadeau set idee begon met geur bedrijven, en dit is de ideale tijd van het jaar om in te slaan op uw favoriete geur en haar bad gel en body lotion in een keer. Een ander leuk cadeau voor elke vrouw op uw lijst zou de filosofie Gingerbread Man Suitcase zijn, geladen met douchegel, badschuim, body soufflé en gember smaak lip gloss. Of je zou kunnen uitgeven en krijg je een set borstels van uw favoriete bedrijf-MAC, Bobbi Brown, Estée Lauder en Chanel hebben allemaal sets beschikbaar in een prachtige gevallen.

Als uw budget niet uit te breiden tot high-end producten, drogisterij merken springen op de vakantie cadeau set bandwagon. Kijk voor The Organic Bath Company Instant Spa; Revlon's Skinlights paletten, Burt's Bees Gezonde Handen reparatieset en gift sets van Bonne Bell. Avon heeft sets van mini Glazewear voor lippen in full colour en glinsterende tinten.

Als u op zoek bent naar een geschenk voor 's werelds grootste vriend of je make-up-aholic zus, een palet of gift set van haar favoriete merk gewoon het ding zou kunnen zijn. Maar vergeet niet de belangrijkste persoon op uw lijst, en trakteer uzelf ook. Na al dat lopen rond het winkelen voor iedereen anders, je verdient het!

load...