Is kerastase chronologiste ter waarde van 150 euro? | NL.Inspinre.com
De schoonheid

Is kerastase chronologiste ter waarde van 150 euro?

Is kerastase chronologiste ter waarde van 150 euro?

Terug in november was ik op een beetje Kerastase kick en pakte een bos van producten met hun Black Friday verkoop. Een van de producten die ik pakte was de Chronologiste behandeling waarvan de normale prijs is € 149! Naar mijn mening, dat is een gekke hoeveelheid geld voor een diepe behandeling die niet komen in een super grote pot voor de eeuwigheid. Ik was super nieuwsgierig en dacht dat er geen betere tijd om het te proberen toen ik 20% kan uitstappen.

Do I like it? Ja. Is het eigenlijk waard 150 €? Ik weet het niet zeker.

Dit is wat het bedrijf zegt over de behandeling (van t hij Kerastase website): "Onze mooiste restauratieve behandeling, perfect voor alle haartypes."

BELANGRIJKSTE VOORDELEN

 • Haar blijft ongelooflijk zacht, soepel en glanzend.
 • Haarvezel wordt vernieuwd, diep gevoed en versterkt.
 • De integriteit van haar is bewaard gebleven.
 • Hoofdhuid wordt geregenereerd, gekalmeerd en gehydrateerd.
 • load...

Key Technology & VOORDELEN

Nooit eerder is zo'n grote hoeveelheid actieve ingrediënten in de hoogste concentratie, samengevoegd in één enkele formule. Chronologiste een haarverzorging wonder onmiddellijk, transformerende en zichtbare resultaten.

Haar blijft ongelooflijk zacht, soepel en glanzend

 • Kationische Derivaten - Zachter, glad en ontwarren te vergemakkelijken.
 • Siliconen Concentrate - Verzachtende ingrediënt brengt soepelheid en glans. Haarvezel wordt vernieuwd, diep gevoed en versterkt
 • Gluco-Lipids - Restore voedingswaarde tekortkomingen.
 • Squalaan - Essentiële vetzuren beschermt vezel en hoofdhuid uitdrogen.
 • Trio van Ceramides - Versterken en regenereren de vezel. De integriteit van haar is bewaard gebleven
 • Vitamine A & E - bescherming Anti-oxidant houdt het haar veilig bewaakt tegen externe agressies. Hoofdhuid wordt geregenereerd, gekalmeerd en gehydrateerd
 • Bisabolol - Een actieve principe van kamille, geneest de hoofdhuid.
 • Verrijkt Pacific Sea Water - Ultra-rijke mineralen en micronutriënten verhogen barrièrefunctie van de huid en hydrateren de hoofdhuid. 

Mijn eerste gedachten

Eerlijk gezegd, na de besteding zo veel op een haar behandeling die ik eigenlijk niet gaan gebruiken tot januari. Toen besefte ik dat het was dom om het te kopen en gewoon laten zitten op de plank als mijn haar niet op zoek was zo groot. Het is super geconcentreerd, ik heb eigenlijk alleen maar een heel klein bedrag, dus het blijvend is al een tijdje. Ik heb nog steeds ten minste de helft van het bedrag naar links en ik heb het 6 keer gebruikt tot nu toe!

Hoe gebruik ik het

Mijn resultaten, tot nu toe

Ik heb deze behandeling gebruikt met en zonder warmte en elke keer dat ik heb goede resultaten gehad. Ik ben nog steeds te maken met het breken van een paar maanden terug en proberen om mijn haar super weer gezond te krijgen en ik merk een positief verschil toen ik dit te gebruiken. Toen ik voor het eerst begon te gebruiken, zou ik het gebruiken een keer per week en nu heb ik gekapt om deze te gebruiken om de andere week. Ik was in staat om zeer moeiteloos ontwarren met deze behandeling. Het belangrijkste wat ik kan opmerken met dit is de glans. Mijn haar ziet er altijd ongelooflijk glanzend meteen na ik dit gebruiken en de resultaten duren een paar dagen. Meestal mijn haar gaat op zoek saai door dag 3. Mijn haar voelde ook dit smoother- gebeurde meteen zodra ik gespoeld de behandeling uit. Tot slot heb ik tot het besef gekomen wanneer ik deze behandeling zal ik een vrij goede haardag hebben dus dat is mooi gebruiken.

load...

Zal ik terug te kopen?

Ik geniet van de resultaten van deze behandeling. Maar ik ben niet zeker of ik het zal terugkopen meteen om 2 redenen: De prijs - hoewel het werkt ongelooflijk goed, er zijn ook andere diepe behandelingen Ik hou van dat niet half zo duur en het werk net zo goed voor mij (Ouidad 12 Minute DT, Briogeo Wanhoop niet Repair, Living Proof herstellen Mask en als 4 SheaMoisture maskers die ik combineer samen zijn mijn favorieten).

Reden nummer 2 is, hoewel ik afgedwaald van de methode Krullend Meisje voor een tijdje, ben ik langzaam de overgang naar het gebruik van meer natuurlijke producten. Ik helemaal weg te blijven van sulfaten na een andere Kerastase shampoo die hadden ze (de behandeling sulfaat-vrij) en zo weg te blijven van elke niet-wateroplosbare siliconen.

Mijn laatste gedachten

Ik zag dat Kerastase meer producten in deze Chronologiste lijn onlangs vrijgegeven. Ik was super nieuwsgierig naar de shampoo, maar erachter dat sulfaten bevat dus ik zal het doorgeven van het. Dus, hoewel ik doen als dit behandeling en de voordelen die ik zie met het, als gevolg van de bovengenoemde redenen ik dit niet kan rechtvaardigen als een heilige graal product of iets wat ik kan nooit zonder op dit moment.

load...