Je dochter wil haar haar rechttrekken | NL.Inspinre.com
De schoonheid

Je dochter wil haar haar rechttrekken

Je dochter wil haar haar rechttrekken

Na het groeiend haar van uw dochter om een ​​gezonde lengte en leert haar om alle van zichzelf houden, ze wil haar nu haar recht! Als een moderne dag naturalista kan dit ingaan tegen alles wat je gelooft in, maar zorgen te maken niet. Hier zijn enkele tips om u te helpen langs de weg.

Tip 1 - Geef haar het vertrouwen om haar natuurlijke haar te dragen

Hoewel ze wil proberen een rechte look, de goede zaak is dat ze wil om plezier te hebben en doe mee met haar haren. Vertel haar hoe mooi haar haar is in elke staat, of het nu krullend, recht, omlaag of omhoog. Ons haar is een gouden kroon die we trots op mogen zijn. Dus, op zoek naar momenten om te beschrijven hoe uniek haar haar textuur is terwijl strategisch vermelding van alle van de prachtige dingen die je graag over haar eigen haar. Dit zorgt ervoor dat haar zelfvertrouwen uitstralen, en om te lopen met haar hoofd hoog gehouden.

load...
Tip 2 - Laat haar zien hoe lief te hebben en zorg voor haar haren

Niets moeite waard te houden moet worden weggestopt en verborgen voor de wereld. In plaats daarvan moet het zichtbaar worden gekoesterd. De beste manier om te leren “gekoesterde haar zorg" is het goede voorbeeld geven. Spreek alleen positieve affirmaties over je haar en het haar van je dochter. Dan geef het haar opzettelijk, quality time. Dit betekent dat het geven van de aandacht die het nodig heeft op een regelmatige basis. Zo , in plaats van te haasten door je haarverzorging routines, geef jezelf genoeg tijd om echt concentreren op wat je doet, zodat de boodschap van haarverzorging positief wordt gecommuniceerd, in plaats van het verzenden van het bericht dat "haarverzorging is zwaar en moeilijk." detangling producten net als de Dream Kids Detangling Moisturizing Conditioner dit proces gemakkelijker te maken voor u en uw kiddo. Dit zal langzaam maar zeker haar leren om haar haar en zichzelf koesteren.

Tip 3 - Producten kunnen maken rechttrekken een minder lastige taak

De waarheid is dat onze maatschappij is snel tempo met geen plannen te vertragen. Agenda's zijn verpakt, maar onze verantwoordelijkheid blijven groeien. Haarverzorging vraagt ​​soms een beetje meer steun. Laten we niet vergeten een groot voordeel natuurlijk haar is de mogelijkheid om opties te hebben. Producten zoals de Texture Manageability System kan rechttrekken en styling gemakkelijker, die helpt met time management met behoud van de integriteit van het haar van uw kind! Het heeft een 4 van de 5 curl waardering van onze gemeenschap en de wil duurt 4-6 weken. Evalueer uw kind haar zorg nodig heeft, samen met de behoeften van uw gezin dynamiek, om te bepalen of dit een stap in de goede richting voor het hele gezin.

Tip 4 - Zorg ervoor dat de terugkeer naar krullend is succesvol

In het diepste van je hart je grootste wens is voor uw kind om een ​​gezond, gelukkig, haar ervaring te hebben. Daarom haar opgezet voor succes, gemak uw kind terug in haar krul stijl. Schrijf een attente ondersteuning gedurende haar reinigingsproces, te beginnen met een zachte ontklittende sessie voor reiniging. Terwijl je haar strengen ontwarren, bespreken wat er gebeurt met krullend haar wanneer het nat wordt, en zorg ervoor om haar te informeren over de krimp en verandering in textuur die zij kan getuigen. Nu zou een uitstekende tijd om de unieke aanpassingsvermogen van natuurlijk haar te bespreken. Zoals je haar haar te reinigen en de krullen beginnen vorm te krijgen, vermelden hoe mooi haar krullen zijn en hoe je van het deel bij de krullen terug te stuiteren. Dit gesprek zal uw terugkeer te maken naar krullen aangenaam en vooral; succesvol.

load...

Onze kinderen natuurlijke haarverzorging ervaring kan zelfs beter zijn dan de onze, als gevolg van de liefde die we hebben voor hen en de kennis die we hebben verkregen. Houd rekening met deze tips aan de keuze van de juiste haarverzorging voor jezelf en je kind en hebben een ontploffing met de veelzijdigheid van onze haren brengt.

load...