Je hebt om een bekeuring gevraagd, maar je wilt echt een afstoffen | NL.Inspinre.com
De schoonheid

Je hebt om een bekeuring gevraagd, maar je wilt echt een afstoffen

Je hebt om een bekeuring gevraagd, maar je wilt echt een afstoffen

Hoe vaak heb je gegaan naar de salon om te vragen om "slechts een trim" wanneer alle van een plotselinge de helft van uw lengte wordt afgehakt? Voorgaande snijden je haar is niet het antwoord op het verkrijgen van de lengte. Waarom? De gespleten haarpunten zal ophopen en alleen maar erger, reis van de haarschacht en beschadigen meer van onze haren.

Het is belangrijk om te zorgen voor uw uiteinden te nemen wanneer u merkt dat ze op zoek zijn echt gerafeld. Er zijn 2 opties: trimmen en afstoffen. Ieder mens is anders.

Er zijn 2 opties: trimmen en afstoffen.

Garneersel

Afstoffen

Split end Menders zijn slechts een tijdelijke oplossing

Alle haar is gevoelig voor gespleten haarpunten, ongeacht of u chemisch uw haar te verwerken of als het is natuurlijk. Gespleten uiteinden kan niet definitief worden gerepareerd ondanks de conclusies aantal speciaal geformuleerde haarverzorgingsproducten. Deze producten kunnen slechts tijdelijk lijmen gespleten punten bij elkaar, zodat ze lijken gerepareerd. Splitst kan op elk punt langs de haarschacht maar de neiging om zich aan het einde van het haar (vandaar de naam). Het wordt vaak geadviseerd dat gespleten haarpunten als de splitsing kunnen reizen op de haarschacht moet worden gesneden. Hoewel dit kan gebeuren, splitst vaak scheuren of afbreken rond het punt ze begonnen. Het is het beste om gewoon snijd de gespleten haarpunten toch omdat ze de volledige lengte retentie kan voorkomen.

load...

Bij het trimmen, snijden of afstoffen haar, altijd ervoor zorgen dat u een goede kwaliteit schaar die scherp zijn te gebruiken. Je wilt niet om schade te veroorzaken als dat je het afsnijden. Zorg ervoor dat u in goede verlichting precies welke delen van het haar beschadigd zijn te zien. U kunt dit doen op nat of droog haar.

Hoe om stof uw eigen haar thuis

  1. Verdeel je haar in enigszins gelijke delen. Draai en knip de secties stevig op je hoofd. Als je krullend haar hebt, overwegen om je haar in meerdere kleine twee strengen wendingen te maken afstoffen je haar gemakkelijker te controleren en te zien.
  2. Gebruik blikscharen speciaal ontworpen om haar te laten knippen. Het is de uitgave aan professionele haar schaar te kopen wanneer afstoffen of trimmen je haar de moeite waard. Regelmatige schaar eigenlijk niet scherp genoeg om door haar te knippen zonder schade te veroorzaken en mogelijk gespleten haarpunten, dus altijd kiezen voor haar scharen wanneer afstoffen je haar.  
  3. Unclip de volgende secties. Probeer te gaan uit het haar in je voorste pony en werk je weg rond.
  4. Onderzoek elk een van de uiteinden. Wanneer u een split einde te zien, ga dan naar de volgende stap.
  5. Trim niet meer dan 1/4" van de uiteinden van je haar. Iets meer is niet meer afstoffen en wordt beschouwd als een kapsel! Als u uw haar bent afstoffen terwijl deze is vormgegeven in twee strengen wendingen, knippen niet meer dan 1/4" vanaf het einde van elke twist.
  6. Herhaal alle stappen totdat u alle delen van je haar hebt afstoffen. Dit kan een tijdje duren dus plan vooruit
load...