Kijken: hoe de loc-methode te doen | NL.Inspinre.com
De schoonheid

Kijken: hoe de loc-methode te doen

Kijken: hoe de loc-methode te doen

Onze gemeenschap houdt van praten over het LOC methode, die de volgorde van de toepassing van uw leave-in conditioner of vloeistof, een olie, en dan een krul crème. Bent u geïnteresseerd in het geven van de LOC Method een keer te proberen zijn, hier zijn de tips en producten die je nodig hebt. Als u vindt dat dit niet werkt voor je, vervolgens wijzigen, personaliseren, creatief met deze sjabloon! We altijd graag horen wat je verzinnen.

Hoe de LOC Method doen

Begin met vers gereinigd haar. Nikki gebruikte de Avocado + Quinoa Co-wash in plaats van een shampoo, omdat ze wilde haar vocht vast te houden terwijl ze gereinigd. Als co-wassen, moet u de pads van je vingers te gebruiken om zachtjes masseren je hoofdhuid, zal dit helpen om op te heffen en te verwijderen vuil of aanslag die je kan hebben. Dit is ook een geweldige kans om uw vingers of uw grove kam gebruiken om te ontwarren terwijl je krullen verzadigd zijn in de co-wash. Dit zal je haar laten voelen schoon, zacht en vrij van klitten.

load...
L is voor Leave-in (of vloeistof)

De volgende stap is om uw leave-in conditioner of vloeistof. Onze krullend leden van de gemeenschap hebben hun eigen routines of het nu met behulp van een leave-in conditioner, water in een spuitfles of aloë vera sap - vinden wat werkt voor je haar. Nikki gebruikte de Rosarco Milk sproei leave-in omdat haar haar in wanhopige behoefte aan vocht is geweest en verzachtende sinds ze ingekleurd een donkerblauwe deze zomer.

O is voor Oil

Volgende gelden uw olie te verzegelen in de dosis van vocht je hebt net je haar gegeven. Oliën fungeren als een kit die zal helpen voorkomen dat u nodig om extra lagen van vochtinbrengende producten elke dag van toepassing zijn op je haar. Bij het kiezen van een olie, zorg ervoor dat je niet in water oplosbare siliconen of chemische toevoegingen te vermijden en kiezen voor een all-natuurlijke olie in plaats. Dit is vooral belangrijk als u zijn co-wassen van je haar in plaats van regelmatig het wassen, omdat niet in water oplosbare siliconen vereisen een sulfaat shampoo uit het haar worden verwijderd. Nikki koos ervoor om Rosarco Oil, dat is een mix van natuurlijke oliën zoals rozenbottel, argan en kokosolie te gebruiken.

C is voor Cream

De laatste stap is om een ​​crème. De crème zal fungeren als een definitieve kit over je olie, vergrendelen in het vocht, en afhankelijk van het product dat u kiest kan het ruim je nodig hebt om je haar stijl te kunnen bieden. Kijk voor een product dat evenals hydrateert je krullen, zoals Briogeo's Curl Charisma definiëren Leave-In definiëren Creme. Verscheidene van de gekrulde meisjes (met curl patronen variëren van losse 2C golven 3C krullen en spoelen) in NaturallyCurly kantoor zweren bij deze crème omdat het houden en vocht.

Kijk Nikki's LOC Method

Hoe zit het LCO?

Veel curlies in onze gemeenschap de voorkeur aan een leave-in, dan een crème, en sluit af met een olie. Er is geen juiste manier om je haar te hydrateren, zolang het laat je het liefhebben van je krullen. Dus geef beide methoden proberen en zien welke versie je krullen verkiest.

Heb je ooit geprobeerd het LOC methode?

Dit artikel wordt gesponsord door Briogeo. 

load...