Kims haar met krullend haar | NL.Inspinre.com
De schoonheid

Kims haar met krullend haar

Kims haar met krullend haar

Kim Windvogel: Hoi, curlies natuurlijk! Mijn naam is Kim, aka Blazing keizerin. Ik ben een schrijver en performer.

NC: Hoe en wanneer ben je begonnen omarmen je krullen?

KW: Mijn reis met mijn krullen was altijd warm en koud, tot twee jaar geleden. Ik denk dat was het moment waarop mijn haar werd meer dan alleen haar. Zonder chemicaliën, werd het een politiek statement, mijn eerste liefde, en een uitbreiding van mij. 

NC: Wat is uw huidige routine?

KW: Ik was mijn haar met angst shampoo. Omdat dit de neiging om uitdrogen mijn haar, ik ben voorzichtig om goed te hydrateren. Ik gebruik een mengsel van jojoba-olie, kokosolie en hennepolie. Een goede, glinsterende conditioner helpt ook vergrendelen de krul.

NC: Van start tot finish, op een krullende dag, wat is uw proces?

KW: Na het wassen met shampoo, of het nu vrezen shampoo of andere shampoo, ik de conditie van mijn haar en kam doorheen. Daarna (als ik tijd heb), laat ik mijn krullen drogen aan de lucht en vervolgens kneed met mijn oliemengsel. Als ik in een rush, ik snel verspreiden mijn krullen, wat geweldig volume toevoegt! 

load...

NC: Wat is uw favoriete kapsels te dragen met je krullen?

KW: Meestal, laat ik mijn haar om op te hangen en stuiteren en te doen wat hij wil. Af en toe, ik draag een top knoop, de ananas stijl, of ik losjes bind mijn krullen aan de achterkant van mijn nek. 

NC: Wat zijn uw must-have producten en instrumenten?

KW: een grove kam, conditioner, jojoba-olie, kokosolie, hennepolie en soms een diffuser. 

NC: Wat doe je 's nachts voor je haar?

KW: Ik toepassing gel om mijn haar. Dit klinkt misschien vreemd, maar het helpt om de krul op slot tijdens slapeloze nachten te houden.

NC: Welke reactie heb je krijgt als je voor het eerst besloten om te gaan natuurlijk?

KW: Iedereen reageerde positief, hoewel mijn moeder was sceptisch in het begin, altijd wilde me om het recht of bind het of iets doen om te zorgen dat niet natuurlijk was.

NC: Heb je big chop of transitie en voor hoe lang? Heeft u ooit een krullend meisje onzekerheden hebben?

KW: Na het ontspannen mijn haar voor tien jaar, ik laten groeien uit voor een beetje alvorens te beslissen om af te hakken alle ontspannen haar. Het nam mijn haar twee jaar om haar te krijgen "prime krullen." Ik had veel onzekerheden in het begin. Was mijn krullend haar krullend genoeg? Waarom was mijn volume niet op gelijke voet met haar? Maar je gauw over alles wat.

NC: Wat is het beste ding over het feit krullend?

KW: De vrijheid om mijn haar en de vrijheid genieten om mijn haar laten doen wat komt van nature in plaats van te dwingen het in stijlen is het niet comfortabel in.

NC: Hoe denk je dat met krullend haar invloed op uw leven?

KW: Het heeft mijn leven beïnvloed op manieren die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Ik denk dat het ook invloed op mijn manier van denken. Het is ongelofelijk.

NC: Wat zou je anderen vertellen om hen aan te moedigen om hun krullen te omarmen?

KW: Ik zeg vrouwen elke dag dat de vraag of je haar is recht, krullend, afro, gevreesde, etc, je moet het accepteren. Accepteer wat je hebt en zal geluk vanzelf. Niet met geweld.

load...

NC: Vertel ons over je leven en wat je bent tot en met!

KW: Ik run een pagina voor vrouwen genaamd Blazing Empress. Ik schrijf poëzie en essays voor de hedendaagse Cleopatras. Ik schrijf over dingen die ik voel me niet nodig zijn taboes in onze wereld. Dingen zoals seks, het huwelijk, kinderen, beslissingen rond het levenseinde, racisme, homoseksualiteit en liefde. Ik begon Blazing Keizerin op een moment in mijn leven toen ik de steun van andere vrouwen nodig. De reactie op mijn pagina is overweldigend. Door mijn pagina heb ik berichten gekregen van veel vrouwen, maakt me beseffen dat veel vrouwen die er net zo over denken.

 U kunt Blazing keizerin vinden op Facebook of Twitter! 

load...