Krijg gedurfde levendige leuke kleuren met bigen | NL.Inspinre.com
De schoonheid

Krijg gedurfde levendige leuke kleuren met bigen

Krijg gedurfde levendige leuke kleuren met bigen

Je hebt de kleur gekozen. Handschoenen, haar penseel, dye-safe kom, en geduld: Je hebt alle tools die je nodig hebt verzameld.

Nu ben je klaar om een ​​nieuwe gewaagd, levendig schaduw toe te voegen aan uw reeds prachtige manen van krullen! Ja, Queen!

Nu, je twee keer nadenken: Heb ik echt willen gaan door het gedoe van mijn haar verven?

Het maakt niet uit of het Passion Pink, Royal Purple, of Light Cognac, het verven van uw eigen haar niet hoeft te een nauwgezette karwei. In feite hoeft u niet echt moet je eigen strengen verven als je niet wilt! Zoals u zult zien in de onderstaande stappen, en de Bigen gesponsorde video te volgen, kunt u eenvoudig toe te passen en het dragen van een semi-permanente kleur kleurstof behandeling die is levendig, speels, en zo volledig je!

load...

Volg deze stappen voor een zorgeloos at-home curl verven sessie:

Stap 1 - Mix Bleach en Developer

Met handschoenen aan, om te voorkomen dat verf op je huid, meng bleekmiddel en ontwikkelaar in een kom. Vergeet niet om kleding die je niet bang bent om te verven op te dragen.

Stap 2 - Toepassen op haar schoon

Het is altijd een goed idee om je krullen 24 tot 48 uur te wassen voordat je kleur op hen van toepassing. Door voorafgaand wassen zoveel uren, zal je hoofdhuid zijn natuurlijke oliën te produceren, het helpen van de kleurpigmenten in de Bigen Vivid Shades kleurstof binden aan je krullen efficiënter te maken.

Gebruik een grove kam of je vingers om je krullen te scheiden in 4-6 grote delen. Omdat krullen willen opspringen en wilde gaan toen ze snijden, gebruik maken van uw vertrouwde salon clips om ze op hun plaats te houden.

Breng vervolgens de kleurstof! Als u door elk deel van het haar werkt, het is goed om kleinere secties om de kleur gelijkmatig. Brei de haarkleurmiddelen volledig in je krullen met een verven van haar borstel en je vingers.

Bonus Tip: Zoals u zult zien in de video hieronder, hoef je niet te kleurstof te gebruiken op uw eigen krullen. Als u kleur op je krullen willen, maar wil niet kleurstof rechtstreeks tot strengen, kleuren krullend hair extensions is een geweldige manier om die extra uitbarsting van pop heb je al wilde te bereiken toe te voegen.

Stap 3 - Herhaal dit voor een lichtere kleur

Zelfs als je de kleurstof in je haar hebt laten zolang de behandeling specificeert (raadpleeg de instructies hoofdstuk nog altijd Bigen fles), kunt u een levendiger of lichtere kleur voor je krullen willen. Herhaal gewoon de stappen van het aanbrengen kleurstof krullen schoon te maken, zorg ervoor dat je krullen gelijkmatig verzadigd zijn, zodat ze halen nog meer prachtige kleur.

Kleursel Feit: zachte semi-permanente kleuring bevat geen ammoniak of peroxide.

Stap 4 - Geniet van uw Bold Vivid Fun Color

Er is niemand zoals jij, en dat is de reden waarom je hebt gekozen om te pronken met uw unieke hoofd van krullen met gedurfde, levendige kleuren! Je draagt ​​het goed, krullend - laat ons uw nieuwe 'doen door tagging @naturallycurly en @bigenofficial in je Instagram foto's.

load...

We zijn zo opgewonden om te zien u trots het dragen van uw krullen.

Zo veel in feite, willen wij u een overzicht van wat er nodig is om vet, mooie kleur te krijgen voor je hen te geven. Kijk als schoonheid beïnvloeder Nikki Johnson laat zien hoe u Bigen Vivid Shades toepassing in semi-permanente Royal Purple krullend hair extensions!

load...