Krullen kokos, subliem en slagroom product beoordeling | NL.Inspinre.com
De schoonheid

Krullen kokos, subliem en slagroom product beoordeling

Krullen kokos, subliem en slagroom product beoordeling

Ik geef toe, in eerste instantie dacht ik dat ik zou niet graag CURLS voor een paar redenen.

Voor een, de naam van het merk was vreemd soort van off-putting aan mij gegeven omdat uit de vleermuis kon ik niet precies achterhalen wat voor soort "krullen" deze lijn is geschikt voor.

Na een bezoek aan hun website en zien dat ze hebben een scala aan producten voor elke elk type van losse golven strak opgerold, ik liet mijn twijfel en wist dat mijn 3C krullen gingen in goede handen voor een douche of twee.

Coconut Sublime Moisturizing Conditioner

Ik hield van de geur. En zijn ontwarren eigenschappen maakte het zo, zo spannend.

Laat ik beginnen met jullie te vertellen hoeveel de geur me gezogen in. Serieus, het was zo verleidelijk, ontspannen. Deed me denken aan een tropische vakantie. Ik doorweekt mijn haar en bekleed mijn strengen van wortel tot eind (met speciale aandacht voor mijn uiteinden). Toen rende ik mijn grove kam door middel van het met geen enkel probleem. De conditioner heeft een ton van de slip, dus mijn haar geen addertje onder het gras of sleepboot at all. Mijn ontwarren proces was super soepel. Het enige wat ik wou dat er meer van dit product.

load...

De prijs is niet zo steil dat ik niet kan voorraad op meer als ik moest, maar toch, ik had het gevoel dat ooit gebruikt ik het dat als ik vond het geweldig, ik zou niet willen committeren aan stapelen deze flessen in mijn badkamer kast voor het simpele feit dat er andere producten die grotere maten voor dezelfde prijs (of minder) bieden.

Slagroom

Ongeveer 30 minuten later pakte ik de handdoek, scrunched, en zag veel meer definitie in elke krul. Mijn haar was zachter en luchtiger, die me de verschijning van grote volume gaf zonder kroes na-look.

Ik ging met mijn normale dagelijkse routine en de conditioner + slagroom combo leek me ingedrukt houden voor de dag. Naast het helpen van mijn haar zijn pluisvrij en vol van het lichaam voor ongeveer 12 goede uur, ik rook als een frickin cupcake. En voor mij, dat was een goede zaak! Iedereen Ik liep door complimenteerde hoe ik rook. Haha! 'S nachts wanneer ik draaide mijn haar en gooide op mijn zijde motorkap, kon ik nog steeds de geur van de hemel-achtige product in mijn haar. En in slaap, ging ik.

Tot mijn verbazing, heb ik niet veel van het product lading aan elkaar kleven in mijn haar de volgende keer dat ik mede-gewassen. En nog een aangename verrassing hoe goed de Curls producten hielp me bereiken fantastische tweede dag haar met omdat ze gemakkelijker gewoon een beetje water en wat meer slagroom op mijn eindigt, en voila toegevoegd!

Heb je geprobeerd nog dit krullend lijn?

Neem contact op met mij op Instagram @DevriVelazquez

load...