Krullend haar kleuren | NL.Inspinre.com
De schoonheid

Krullend haar kleuren

Krullend haar kleuren

Dus je bent op zoek naar een manier om een ​​beetje oomph in uw krullen te zetten voor de lente? Kleurplaten krullen biedt unieke uitdagingen en kansen.

De sleutel is om te spelen op de textuur en de beweging van die krullen. Dit kan worden gedaan met behulp van verschillende technieken.

Michael Murphy, een stylist met Oribe en woordvoerder van Clairol Professional, houdt ervan om krullend haar te markeren. Maar houd het subtiel, waarschuwt hij.

Op bruin haar, hij houdt van Clairol's high-lift goudblond gebruiken. Hoewel het is sterker dan gewone kleur, het is niet zo schadelijk als een bleekmiddel. Het resultaat is een gouden, blond hoogtepunten.

Sorbie houdt ervan om krullend haar te kleuren in lagen om textuur binnen de textuur te creëren. Bijvoorbeeld, voor een cliënt met medium bruin haar, zou ze een dunne sectie te doen aan de bovenkant en kleur het een lichter bruin.

load...

Dan zou ze een hoefijzervormige laag eronder te nemen en haar verlicht om een ​​koperen kleur. De laag zou onder een koele rood zijn.

Een andere goede kleurprodukt te krullen glossen, welke afdichting en de ruwe cuticula van krullen te verzachten. Het resultaat is meer glans en een betere krul formatie, zei Murphy.

Glossen goed werken op haar dat is al versoepeld. Sorbie adviseert een demi-permanente kleur, zoals Redken Shades EQ, op ontspannen strengen glans en kleur toe te voegen.

Justine Beech, directeur van kleur voor Gavert Atelier kapsalon in Beverly Hills, voorspelt eenvoud voor de lente. In plaats van drastisch veranderen van de natuurlijke haarkleur, ze liever dicht bij de natuurlijke kleur te blijven door te gaan 1-2 niveaus van het, of zij verbetert de natuurlijke kleur door het toevoegen van glans door middel van duidelijke en kleur glossen. Andere opties, zegt ze, is het toevoegen van een paar hoogtepunten door middel ballyage (hand-schilderij) voor een 'ton sur ton' effect, of te kiezen voor 'True Tones,' kleuren die zijn niet te as of te warm onder koperachtige gouden-rood en gouden -blondes.

Voor meisjes in hun tienerjaren, Beech graag toon op toon hoogtepunten rond de haarlijn en de kroon. Voor owmen in hun jaren '20, streeft zij naar een meer dramatisch effect, het veranderen van de natuurlijke haarkleur met kleur glossen en highlighting. Beech dekt grijze haren voor vrouwen in hun jaren '30, terwijl haarkleur dicht bij de natuurlijke klank en het toevoegen van warmte. Voor vrouwen boven de 40, Beech dekt grijze haren door het selecteren van een basiskleur dicht bij de natuurlijke toon en het toevoegen van hoogtepunten voor meer dimensie.

Meer eenvoud betekent minder onderhoud, zegt Beech.

Vanwege textuur krullend haar, is het van cruciaal belang het haar niet te overprocess. Blijf weg van high-lifting bleekmiddelen omdat krullen hebben de neiging om droge naturally.After kijken kleuren van je haar, is het belangrijk om speciale zorg te dragen voor het, met behulp van vochtinbrengende shampoos en diepe conditioners. Sorbie beveelt de Redken Color Extend lijn, die de kleur langer maakt. Murphy houdt van de Clairol Color ProTec lijn van shampoos, conditioners en styling aids, welk eiwit, anti-oxidanten en zonnecrème schilden om haar te beschermen.

load...
load...