Krullende haarstijlen voor toegewijde fietsers | NL.Inspinre.com
De schoonheid

Krullende haarstijlen voor toegewijde fietsers

Krullende haarstijlen voor toegewijde fietsers

Als de “groene” trend begint steeds meer en meer van een lange-termijn lifestyle, zijn we het vinden van meer en meer fietsers op de wegen en parken. Als je hebt sprong op de fiets voor een ritje rond het blok, of een gezondere manier om het werk te krijgen, hebt u waarschijnlijk ontdekt dat fietsen helmen zijn niet echt krullen vriendelijk! Hier zijn een paar krullend haar stijlen en tips die u zullen helpen de planeet te redden en kijk bestuursvergadering klaar.

Low Bun

Aan de zijkant, rechte rug, of gewoon uit de weg!

Borstel je haar terug met een zachte borstel, en bind het vast met een haarband. Probeer het gebruik van merken zonder metalen hulpstukken, omdat deze zachter op het haar en zo min mogelijk scheuren en beschadigingen.

Wikkel de paardenstaart rond de haarband en speld het op strak, vast te zetten met meer schuifspelden als het je past. Zorg ervoor dat u een extra fixatie op je haar om ervoor te zorgen dat uw broodje tijdens de rit zal blijven zitten.

load...

Vind meer golvend, broodje kapsels »

Vind meer krullend, broodje kapsels »

Vind meer kinky, broodje kapsels »

Draag een Braid

Snel, eenvoudig en zorgeloos!

Gevlochten krullend haar stijlen zijn ook een goede manier om je haar ready-to-go op de ochtend pendelen te houden. Vlechten zal niet alleen houd je haar uit je gezicht tijdens het fietsen, maar zal ook het onderhoud van uw golvend, krullend of kinky sloten zonder een vouw. Dit geeft u de keuze om je krullen in vlechten of ze uit als je naar je bestemming.

Om te beginnen, zorg ervoor dat je haar schoon en vrij van vuil en olie. Gebruik een gel of een kleine hoeveelheid haar pommade. Vervolgens kunt u ofwel vlecht je haar te beginnen bij de nek van je nek of een Franse vlecht. Zorg ervoor dat je je haar vast met een haarband, en spuit een kleine hoeveelheid haarlak om uw draden op zijn plaats te houden.

Overal waar je gaat, zorg ervoor dat u mee een flesje haarlak en een haarborstel.

Zodra u op uw bestemming bent aangekomen, zoek dan een spiegel - het toilet is uw beste weddenschap - en ongedaan te maken uw vlechten. Laat je vingers door je haar of gewoon schudden uit. Spuit een beetje haarlak om je haar op zijn plaats en op zoek professioneel te houden.

Vind meer golvend, vlecht kapsels »

Vind meer krullend, vlecht kapsels »

Vind meer kinky, vlecht kapsels »

Kortere Hair

Rock the korte snit en rijden in stijl!

Als u niet wilt om te gaan met de stress van je lange lokken, dan kort krullend haar stijlen kan het beste voor u werken. Met korter haar, hoef je niet zo veel zorgen te maken over je haar krijgen alle Tangled Up op de fiets rijden. Zodra u uw helm hebt gehaald, kun je je haar met een waternevel fles, zet in sommige haargel, finger style je haar vochtig en je goed om te gaan.

Een extra kort haar bonus voor degenen curlies groen gaan: kortere stijlen vereisen minder product! Het gebruik van minder product zal uw hoeveelheid afval te verminderen en helpen om de overgang naar een meer natuurlijk haar routine.

load...

Vind meer golvend, korte kapsels »

Vind meer krullende, korte kapsels »

Vind meer kinky, korte kapsels »

Omgaan met Sweat

  • Lichaamsbeweging en een helm, kan zweet en overtollige olie veroorzaken snel oplopen.
  • Na verloop van tijd, kan zweet en overtollige olie van je haar en hoofdhuid beschadigen.
  • Om ervoor te zorgen en handhaven van een gezonde hoofdhuid en het haar, zorg ervoor dat je haar regelmatig te wassen.

Meer kapsel tips en artikelen willen?

We hebben genoeg! Blader door onze kapsels gedeelte en leren hoe te blikken te krijgen, vind tips voor het houden van uiterlijk en alles te lezen over de nieuwe looks!

load...