Mijn 3 favoriete stijlen om gespleten punten te verbergen | NL.Inspinre.com
De schoonheid

Mijn 3 favoriete stijlen om gespleten punten te verbergen

Mijn 3 favoriete stijlen om gespleten punten te verbergen

Winter kan echt zwaar op ons natuurlijk golvend en krullend haar. Koud weer droogt onze strengen uit, onze favoriete sjaals en mutsen blijven wrijven tegen die arme eindigt, wat resulteert in de grootste vijand voor het haar: de gespleten haarpunten!

Gespleten haarpunten zijn gevaarlijk omdat ze het haar te verzwakken, op zijn beurt waardoor breuk. Niet te vergeten, ze zijn niet erg esthetisch. De enige echte manier om te gaan met hen is om hen uit te snijden. Maar soms hebben we gewoon niet de tijd of geld om te gaan bezoeken onze verbeelding Deva Cut Hairstylist en als we goed kennen, zullen zomaar een stylist niet. Soms is het krijgen van een afspraak kan weken duren!

In de tussentijd gaan met uw kroes gespleten haarpunten aan de onderkant van onze haren door plooien ze weg. Deze kapsels zijn geweldig in het houden van onze uiteinden beschermd na of tot uw volgende trim.

load...

Sock Bun

Een broodje is altijd de beste manier om te gaan - het is gemakkelijk om te doen, praktisch en past bij iedere gezichtsvorm. U kunt het naar beneden kleden of maken het meer professionele of casual. Maar als je kan, vermijd een super rommelige knot, omdat het veel van uw uiteinden kan laten zien als je niet strategisch van hun plaatsing. Een sok broodje moet helpen dat.

Mijn favoriet is de top knot - of ballerina - broodje. Doe een hoge paardenstaart, dan gewoon draai het haar om zich heen en rond de basis van de paardenstaart, het creëren van een kaneelbroodje. Gebruik bobby pinnen om alles op zijn plaats te houden. Als u veel lagen (of uw gespleten haarpunten zijn niet allemaal op de onderste helft van je haar), vermijd de fuzzy statisch haar door wrijven uw handen met sommige vormen pasta of klei tijdens het draaien. Deze truc zal de strengen bij elkaar verscholen te houden, langer.

Frans Roll

De Franse roll is een elegante stijl die voor de meer deskundige hairstyling golvende meisje. Het kan lastig te krijgen! De Franse roll is groter en leuker dan een Frans tintje, die beter maakt het te houden.

Borstel al je haar aan de ene kant, zet dan een rij doorkruiste bobby pinnen in het midden, vanaf de nek en het werken naar de top van je hoofd. Dit zal al je haar te houden aan de ene kant. Wikkel vervolgens het haar terug over de vastgezette gedeelte rollen de uiteinden vlot binnen. Zet deze vast met meer bobbypins!

Gevlochten Side Bun

Deze is geïnspireerd door de prachtige Katniss Everdeen van The Hunger Games films. Aangezien wij niet onze gevlochten omdat we nodig hebben om onze uiteinden te verbergen kunnen verlaten, moeten we ze oprollen in een knot.

Begin met een Franse vlecht die gaat van uw parted haar, tot aan het einde van je haar. Het verzamelen van al het haar, waardoor de vlecht aan de zijkant en achter je oor. Beveiligen namelijk elastische band en dan eenvoudig oprollen de vlecht in een knot! Beveiligde verder met schuifspelden. Als je dapper voelt, maakt u een vlecht die gaat van de ene kant van het hoofd naar de andere, echt à la Katniss!

load...

En.

Als je het niet meteen kan oplossen, gewoon te verbergen! ver van de ogen ver van het hart!

load...