Mijn eerste droge snit voor krullend haar | NL.Inspinre.com
De schoonheid

Mijn eerste droge snit voor krullend haar

Mijn eerste droge snit voor krullend haar

Ik was er zeker van te laten Dianne weten dat ik wilde de lengte van mijn haar van op de bodem te houden, maar had een goede 'shape-up' rond de top met eventueel enige face-framing lagen. Niet echt een probleem, en ik maakte dat duidelijk. Hoewel dit was mijn eerste bekleding in een tijdje en droge cut ooit, ik vertrouwde Dianne in de buurt van mij waren nog schaar als haar woorden troosten nog precies in de manier waarop ze op het punt stond mijn verende krullen manoeuvreren.

Bekijk de video

Voordat Dianne zuiden vloog, wilde ik haar het gevoel op zowel een professioneel en persoonlijk vlak. Ik meestal graag willen weten of zijn geweest van een stylist persoonlijk bedoeld voor ik hen in staat stellen om mijn haar te raken met een schaar. Dus de beste manier is, dacht ik, was niemand anders dan aan e-mail Dianne aantal vragen en meer informatie vinden over deze excentrieke Bay Area krullend haar stylist.

Wat inspireerde je om het haar industrie in te voeren?

load...

Dianne Nola: ik had een baan nodig. Ik was net afgestudeerd college in de kunsten en wilde niet naar school gaan afstuderen. Ik was al het knippen van haar op 5 € per persoon en vond het geweldig. Dat waren de enige banen die in de krant sprak me aan. Een kantoor baan was niet van plan om te werken met mijn energieke natuur.

Wanneer wist je dat je als krullend stylist is wat je wilde doen?

DN: Scherp krullend haar is iets wat ik altijd gedaan. Ik heb altijd al een zekere mate van krullend klantenkring. Ik bleef honen mijn vaardigheden, want het trok me in; Het was een uitdaging. Ik werd aangetrokken om alle oneindige texturen en de verhalen achter elke persoon. Ik werd aangetrokken om de schoonheid van het haar.

Hoe zou u uw eigen haar te definiëren?

DN: Fijn in diameter. Volledig gekleurd. Vooral met 2C 2B op kroon.

Leg in je eigen woorden wat een Devacurl droge snede is.

DN: Een methode met alleen je vingers om het haar te tillen en te snijden. Geen gebruik van de kam. De snede is aangesloten op het wassen, drogen en styling methoden en de "krullende meisje Method" in het algemeen.

Wat zijn enkele van de grootste problemen klanten hebben als het gaat om hun haar?

Dunner worden en het verlies van haar met het ouder worden. Wat de oorzaak is, wat kunnen ze doen en hoe het invloed heeft op hun identiteit. In mijn ervaring, dunner wordend haar gebeurt als gevolg van een geleidelijke of abrupte verandering in de hormonen. Ik ben geen dokter, maar een onderzoekende stylist die veel patronen door de jaren heen heeft gezien. Een paar keer per week, zal een vrouw zitten in mijn stoel en vertrouwen over haar haaruitval. Ik luister. Ik begrijp het. Dit is wat alle vrouwen nodig hebben, vooral degenen die zijn dunner. We moeten om te worden gehoord.

Welk advies zou je geven aan iemand die nog nooit een droge cut heeft gehad en misschien een beetje zenuwachtig? (zoals ik!)

load...

DN: Ten eerste, zorg ervoor dat je naar de scholing, opleiding en gepassioneerde krullend haar kunstenaar. Ik raad het vinden van iemand in uw omgeving die is in krullend haar Artistry. Dit is een groep waar de meeste stylisten door de Deva training zijn geweest en aan bovenstaande kwalificaties. Men moet worden toegelaten tot de groep.

Ik wil mijn nieuwe klanten te begeleiden gedurende het gehele proces. Toen ik voor het eerst contact met hen te hebben, sluit ik op een emotioneel niveau, laat ze weten mijn intentie om te helpen en proberen om hun behoeften en angsten te horen. Ik denk dat hun angst tot bedaren. Dan leg ik uit de verdeling in de tijd en de procedures van wat er zal gebeuren. Bijvoorbeeld, "Next gaan we naar deze shampoo stoel en ik zal dit product te gebruiken."

Afhankelijk van waar ze zijn emotioneel, ik zou stoppen na het voltooien van de zijkant of de achterkant en laat ze met een spiegel. Ik zal wijzen op de grond te laten zien de hoeveelheid haar die ik heb genomen. Hoe kan ik een uur lang op hun haar met nauwelijks iets op de grond en het uiteindelijk op zoek zo anders? Het heet Strategic Cutting!

Wat zijn enkele van je favoriete producten te gebruiken op klanten op dit moment?

DN: Ik ben altijd leren; door de Devachan grapevine, mijn CHA collega's of mijn klanten zet me meestal op een nieuw product ze gebruiken. Ik las ingrediënten op, controleer voor siliconen, ruiken en voelen hoe het beweegt tussen mijn vingers.

Ik draag DevaCurl en Jessicurl. Ik hou Jessicurl's nieuwste gel, Spiralicious! Het werkt uitstekend op mijn 2B-3B krullend clients. Ik hou van de viscositeit en het klonteren actie. Ik hou ook van de citrus lavendel geur in de lijn. Ik gebruik ook een heleboel Deva's Styling Cream en Jess' Confident Coils voor mijn 3-4s die meer verlenging van hun krullen met tastbaar haar willen.

In de Bay Area is er veel vraag naar milieuvriendelijke en niet-geurende producten. Jessicurl vervult die behoefte voor mijn klanten. Ik ben altijd het leren en het testen van producten, maar het is een kleine salon, dus twee lijnen zijn genoeg.

Wat raden jullie aan klanten doen voordat ze komen om je te zien?

DN: lees mijn FAQ op mijn website, verduidelijkt het verschil tussen nat en droog bezuinigingen.

Mijn eindconclusie.

Dianne bleef trouw aan haar woord; ze vormige mijn krullen te vallen als lagen boven op elkaar, terwijl in mijn eerdere foto's die u kunt opmerken dat mijn haar was absoluut vormeloos. Ze gehydrateerd mijn dorst haar met DevaCurl NoPoo. Na het verspreiden, Dianne metalen clips toegevoegd aan mijn krullen af ​​te wegen, zodat ze zouden rekken (om krimp te minimaliseren). Ze liet me hoe je individuele secties kneden na het aanbrengen van Arc engel om kroes te minimaliseren en voeg definitie. Per haar advies, heb ik een ACV spoeling om overtollig opbouw mijn haar had van styling producten te verwijderen. Het was een van de grootste dingen die ik deed voor mijn krullen tot dusver dit year.See mijn resultaten hier.

Voor meer informatie over de krullend haar Artistry groep uit te vinden, klik hier voor hun Facebook-pagina. Om een ​​afspraak te maken met Dianne Nola reserveren of meer informatie over deze curly hair stylist veteraan, bezoek haar website, www.diannenola.com.

 West Coast Hair Trends

load...