Mijn natuurlijke review van Etae | NL.Inspinre.com
De schoonheid

Mijn natuurlijke review van Etae

Mijn natuurlijke review van Etae

Carmel Reconstructing Treatment

Een product te benadrukken is de E'TAE Natural Products Carmel Reconstructing Treatment. Ik gebruikte het op mijn cliënt die heeft het type 4a haar met ongeveer 5 inches van relaxer links op de haarschacht. In eerste instantie was ik een beetje sceptisch over het gebruik ervan, omdat honing is het eerste ingrediënt. Ik dacht dat het zou mijn cliënt haar stok samen te veroorzaken, waardoor het moeilijk te ontwarren, maar dit gebeurde niet. Ik volgde de instructies op de achterkant van de fles, en zorgde ervoor dat haar van de klant was vochtig voordat ik toepaste. Omdat haar haren nat was, was het mogelijk het product gemakkelijk verspreid over, waardoor het zacht aanvoelt. Deze behandeling is ook gemaakt met echte bananen, die helpt om het haar van de grote hoeveelheden kalium gevonden in de vrucht te versterken.

U dient handschoenen te dragen voordat u dit product van toepassing zijn op je haar, want het is plakkerig, maar de behandeling zal niet run down je gezicht of leiden tot een puinhoop, omdat de consistentie is dik. Laat de Carmel Reconstructor om op je haar te zitten voor 20 minuten met een plastic verwerking dop. Als je dieper conditioning nodig heeft, is het aangeraden om de behandeling aan te laten gedurende 1 uur. Warmte is niet nodig. Deze behandeling spoelt het haar goed is en niet achter elke vorm van opbouw.

load...

Carmelux diep doordringende Treatment Shampoo

Na grondig uit te spoelen, ik paste de sulfaat-vrije E'TAE Natural Products Carmelux diep doordringende Treatment Shampoo. Als je shampoo te vermijden wegens zijn uitdrogende effect, zult u van deze shampoo, omdat het vuil en producten verwijdert uit het haar zonder dat het haar uitgedroogd. Het haar van mijn cliënt bleef achter met een mooie glans na het spoelen van de shampoo.

Carmelux Silk Protein Conditioner

Na het reinigen, heb ik gesolliciteerd de E'TAE Natural productomschrijving Carmelux Silk Protein Conditioner. Ik zette haar onder de stoomboot voor diepere penetratie en haar haar was een beetje zachter. Deze conditioner is te licht en had niet genoeg vocht aan haar van mijn cliënt. Het ontbrak ook genoeg slip te ontwarren. Het was echter wel een hoge glans aan het haar van mijn cliënt, die de klant was blij met na het föhnen en steiltang service.

Een dikke conditioner met grote slip en vocht nodig was voor high density textuur van mijn cliënt. Normaal gesproken zijn voor klanten die passen bij haar haar beschrijving, kijk ik voor airconditioners met behentrimoniummethosulfaat. Deze milde oppervlakte-actieve stof helpt zorgen voor veel slip zonder het verlaten van opbouw op het haar of irritatie van de hoofdhuid.

Buttershine Hair Crème

De E'TAE Natural Products Buttershine Hair Crème is een lichte crème gemaakt met Shea boter, die ik op het haar van mijn cliënt voordat plat strijken. Een kleine hoeveelheid geholpen vast grovere gebieden van haar en de controle van de statisch haar. Om het risico van schade door warmte te verminderen, vergeet dan niet om een ​​warmte-beschermer serum gebruiken, zoals Joico K- PAK Protect and Shine Serum, vóór thermische styling.

Voor mijn cliënten met type 4 haar, zou ik de E'TAE Natural Products Carmel Reconstructing Behandeling en de E'TAE Natural Products Carmelux diep doordringende Treatment Shampoo gevolgd door Jane Carter Nutrient Replenishing Conditioner gebruiken voor meer slip, en toegevoegde zachtheid.

load...

Ik raad het gebruik van de Carmelux zijdeproteïne Deep Conditioner als je haar lage dichtheid of een haar textuur die geen extra vocht nodig heeft. Soms moet je aanpassen welke producten u in een bepaalde haarverzorging lijn te gebruiken om de resultaten die u nodig heeft voor uw haar te krijgen.

Heeft u geprobeerd E'TAE Natural Products? Hoe heeft de producten werken voor je haar? 

* Noot van de redactie: Dit artikel is niet gesponsord. 

Heb je nodig om te leren hoe je haar te ontwarren tijdens de overgang? Lees 5 manieren om Ontwarren While You Transition.

Ontdek hoe u ontwarren zonder breuk.

Zie wat vijf conditioners kan u helpen om zich te ontdoen van klitten.

load...