Moknows haar natuurlijk krullend haar goeroe | NL.Inspinre.com
De schoonheid

Moknows haar natuurlijk krullend haar goeroe

Moknows haar natuurlijk krullend haar goeroe

Stel jezelf voor!

Ik ben een Kansas City, MO inheemse die Mexicaans eten en reality-tv houdt. Ik ben een Schorpioen en mijn favoriete kleur is paars. Ik ben niet opgeleid als stylist, hoewel de meeste mensen denken dat ik ben, en ik hou van alle dingen schoonheid, maar haarverzorging en styling is mijn passie.

Hoe lang ben je al natuurlijk (kort natuurlijk haar reis)?

Ik heb natuurlijk haar en uit te schakelen gedurende het hele leven gehad, omdat ik mijn haar zou ontspannen wanneer ik wilde een kortere weg te liggen mooi en strak. Wanneer ik zou beginnen om het uit te groeien, dan zou ik de relaxers afzien en laat mijn haar doen haar ding! Mijn laatste relaxer was in het begin van 2009. Ik snijd wat kleur uit mijn haar terug in 2008 en ging voor een korte, taps toelopende cut. Van daar liet ik mijn haar op natuurlijke wijze te laten groeien. Ik heb een paar SEW-ins in 2010 als een manier om mezelf te houden van het opnieuw te snijden tijdens de groeifase (Ik realiseerde me mijn geduld niveau lastige haargroei fasen was gedaald sinds ik een tiener was, lol). Maar zodra ik naar schouderlengte, ik was goed om te gaan! Ik hou van mijn natuurlijke textuur, vooral omdat er zo veel geweldige producten die het gemakkelijker maken om de stijl... In de jaren 90 was er niets voor “onze” haar, dus dat natuurlijk was hard, en ik heb nooit geplakt met het, tot nu toe. 

load...

Wat is uw dagelijkse haar routine?

Ik ben een ochtend training meisje, dus als ik ben heb een wash-n-gaan, zal ik mijn roots diffuse droog na mijn training en voeg dan een beetje van Chi Deep Brilliance Reflect of Agadir Argan Oil Treatment of Trader Joe's Jojoba olie in mijn eindigt en pluis. Ik kan een beetje Keracare Edge Tamer gebruiken als ik wil super strakke, nette randen, maar soms heb ik gewoon laten vrij. Als mijn haar recht is, ik droog de wortels met mijn föhn, wikkel het strak rond mijn hoofd met een zijden sjaal, maak je klaar, dan uitpakken mijn haar en stijl. Dat helpt om de wortels te rekken en opgaan in de rest van het haar. Toen ik workout ik trek mijn haren omhoog in een ananas en veilig met een zijden sjaal (ongeacht de stijl). Ik ook drinken ongeveer een liter water per dag, waarvan ik denk dat ervoor zorgt dat mijn haar en de huid gehydrateerd.

Wat zijn uw favoriete producten?

Dit is geen eerlijke vraag voor een product junkie (lol), maar sommige van mijn favoriete haarproducten zijn Trader Joe's Nourish Spa Shampoo en Conditioner, ApHogee Restructurizer, Mixed Chicks Leave-In, en Chi Deep Brilliance Reflect. Dit zijn producten die helpen mijn wash-n-go (wat gebeurt er met mijn favoriete go-to-stijl zijn), zijn zacht, glanzend en vol gedefinieerd, pluizige krullen.

Wat is je 's nachts routine?

Als ik in mijn handtekening stijl, een wash-n-go, I ananas 's nachts met een satijnen scrunchi en zet mijn randen met een zijden sjaal. Ik slaap ook op een satijnen kussensloop aan de ananas haar te beschermen. Als ik het dragen van steil haar, doe ik een traditionele omslag rond mijn hoofd en veilig met een zijden sjaal. En als ik in een updo of broodje, bind ik een sjaal rond en dek af met een satijnen motorkap.

Hoe heb je je haarkleur (indien van toepassing), en hoe doe je dat in stand houden?

Ik heb nog nooit een rood hoofd geweest, dus ik dacht dat ik zou het te proberen, en I love it! Ik gebruikte Ion's ammoniak-Free Demi-permanent in Light Burgundy Blonde met volume 10 ontwikkelaar. Omdat mijn natuurlijke haarkleur is een medium bruin, hoger volume lift en bleekmiddel waren niet nodig om deze kleur te bereiken. Ook heb ik gemiddeld poreus waardoor het gemakkelijk is om chemische en product te absorberen. Ik heb niet ervaren enige schade of verandering in krulpatroon. Ik schrijven dit toe aan het product zijn van ammoniak-vrij en mijn haar gezond voorafgaand aan het sterven.

load...

Ik heb nooit aanraden dat iemand experimenteren met kleur als je niet zeker weet hoe deze chemische stoffen werken. Kleur is lastig, omdat er geen twee mensen dezelfde resultaten uit dezelfde combinatie van kleurstof en ontwikkelaar krijgt. Daarom is het het beste om iemand te laten geïnformeerd over de verwerking van u te adviseren of het voor u doen.

Aangezien mijn kleur niet permanent is, vervaagt met het wassen in de tijd. Ik verwacht dat het minder levendig worden en voor de schaduw van de bourgogne om langzaam te veranderen in een koperen rood in de loop van 8-10 weken. Ik dit eigenlijk like omdat het mijn verlangen naar verandering feeds. Zoals mijn kleur past krijg ik nieuwe tinten van rood in de komende weken. Ik blijf gewoon mijn kleur door het gebruik van sulfaat-vrije shampoo en tik erop om de paar maanden.

Krijgt u wel eens moe van krullend haar?

Ja! Ik hou van variatie in mijn stijl; of het nu kleding, accessoires, make-up of haar, ik hou van verandering en veelzijdigheid. Soms wil ik mijn haar gedefinieerd en krullend, soms groot en pluizig, de andere keer strak en recht, of soms een gewaagde opsteekkapsel of broodje. Met behulp van de juiste methoden en producten staat u mij om te gaan tussen al deze.

Op je blog en het kanaal vrouwen leren hoe je de juiste zorg voor hun eigen haar. Wat zijn enkele van de meest verrassende mythen of vragen die je hebt ontmoet?

Ik denk dat degenen die ik tegenkom de meeste zijn al groeigerelateerde. Ik merkte dat veel natuurtalenten aannemen trimmen de uiteinden en een verblijf in de lange termijn beschermende stijlen zullen hun haar groeien, en dat is gewoon niet waar! Ik heb onlangs op de hoogte van haarverzorging mythen op mijn blog om ze te ontmaskeren met uitleg over wat er werkelijk verantwoordelijk is voor de groei ten opzichte van het behoud van de lengte.

Wanneer ben je begonnen met vlogging?

September 2013

Hoe ben je een succesvolle vlogger?

Vertrouwen in mijzelf en het leveren van de beste content mogelijk zijn de belangrijkste dingen die ik denk dat helpt mijn blog nuttig zijn voor anderen, die voor mij, dat is wat maakt het tot een succes te maken. Elke keer als iemand vertelt me ​​dat ze zien positieve veranderingen in hun haar, of zij behaalde een stijl of rechttrekken ze hadden niet eerder, dat maakt me gelukkig!

Wat vind je het leukste vlogging willen?

Zolang ik me kan herinneren, hebben familie, vrienden en vrienden van vrienden om me te komen voor haar advies en hulp. Ik ben ook goed met het bedenken van up-do stijlen die ingewikkeld lijken, maar in werkelijkheid zijn vrij gemakkelijk te doen. Ik ben blij om te kunnen een aantal dingen die ik heb geleerd over haarverzorging en styling door de jaren heen te delen!

Wat wil je doen dan YouTube en je blog?

Uiteindelijk zou ik graag voor het hosten van evenementen, workshops en seminars over haarverzorging en styling methoden. Ik denk dat hands-on, intieme settings te helpen met het begrijpen en ik zou graag in staat zijn om mijn volgelingen te ontmoeten over de hele wereld!

Heeft u nog een advies voor nieuwe natuur haar goeroes (dat je wou dat iemand had verteld?)

Wees consequent en laat negativiteit invloed hebben op hoe u uw blog te beheren. Sommige mensen zullen altijd iets te zeggen, maar als je lezers genieten van wat je heden en vinden waarde in het, moet je niet laten een paar negatieve mensen lastig vallen.

Elke komende projecten / evenementen die u wilt om ons te vertellen over?

Kijk voor mij in een aanstaande uitgifte van Hype Hair Magazine met prachtige texturen, textuur Manageability System!

Bezoek MoKnowsHair.com en volg haar op Instagram- MoKnowsHair voor mooie natuurlijke haar foto's. Abonneren op haar informatieve YouTube-kanaal, MoKnowsHair, ook!

Over de schrijver: Vergeet niet om mijn blog, The KG Lifestyle volgen, want meer haar, beauty en lifestyle motivatie!

load...