Nieuwe productlijn geïnspireerd op transraciale families | NL.Inspinre.com
De schoonheid

Nieuwe productlijn geïnspireerd op transraciale families

Nieuwe productlijn geïnspireerd op transraciale families

Israël Segal's kinderen waren de inspiratie voor zijn productlijn.

“Ik ga naar de winkel en ik was geschokt om te ontdekken dat een groot deel van de producten waren dezelfde oude producten die er waren toen ik een tiener was-sulfaten, parabenen petrochemie of zelfs natuurlijke chemische stoffen die zou gewoon helemaal niet werken,” Segal zegt.

Lees over een andere transracial familie.

Segal heeft de laatste 25 jaar als een stylist in de mode en beauty-industrie, zo zijn achtergrond en connecties hielp hem vind de best mogelijke chemici en perfumists. In plaats van hen de financiële beperkingen die resulteren in goedkopere, lage kwaliteit producten geven, Segal beperkingen waren ingrediënt-specifiek. Geen van de lage kwaliteit vulmiddel oliën, geen porie-verstoppingen vetten. Zij kunnen de klus te klaren op de korte termijn door het toevoegen van onmiddellijke glans te krijgen, maar het is niet goed voor de gezondheid van de hoofdhuid en het haar op lange termijn, zei hij.

load...

Vrij Uw Mane producten

“Ik vergelijk het met het zetten Miracle groeien in uw gras-it'll maken van uw bloemen kijken mooi, maar daarna zullen uw bodem zal worden ontdaan van al haar natuurlijke voedingsstoffen,” zegt hij.

Segal werkte samen met zijn team voor drie jaar, het afstellen en testen van het product in verschillende salons, alsmede op zijn eigen dochter.

“Ik wist niet eens krijgen hun haar gevlochten-ik wilde haar haar uit, zodat ik kon de producten te testen!” Zei hij.

Free Your Mane heeft zes producten om te helpen bij alle aspecten van ons haar regime. Van reiniging te ontwarren en styling, Free Your Mane houdt vier belangrijke ingrediënten consequent door de lijn: zoete amandelolie, granaatappel zaad olie, Argan olie en baobab olie. Deze vier botanische werken te verzachten, beschermen en voeden het haar met geen vettig gevoel.

Israël Segal en dochter Nola.

“Had ik eindelijk producten opgesteld, dat was ik razend trots op”, zegt hij.

Vrij Uw Mane, nu beschikbaar voor aankoop van zijn website, werd niet alleen geïnspireerd door zijn kinderen, hij maakt gebruik van eigenlijk alle producten die op zijn dochter. Hij erkende dat grove textuur het haar niet de natuurlijke oliën ontvangt van de hoofdhuid, zodat het sulfaat-vrije shampoo reinigt. Terwijl het haar nat is, hij vinger kammen of maakt gebruik van een grove kam te ontwarren met de conditioner. De Hydrating Hair Masque is een diepe voorbereidende behandeling tot zeer droog haar te herstellen.

“Om haar haar te stylen, veeg ik het meestal in een paardenstaart met behulp van de Conditioning Pomade, kleden de uiteinden krullend met de Reviving zijn Spray en gebruik maken van de Daily Detangling Conditioner als een beetje een verlaten om haar spoelen pop,” hij zegt.

Samen met Free Your Mane, Segal begon SE% NL, de non-profit afdeling van Nola Industries, Inc., vernoemd naar zijn dochter. Zeven procent van de winst van de lijn gaat terug naar de bestaande non-profitorganisaties die de Afro-Amerikaanse gemeenschap. Segal is over de Amerikaanse goedkeuring, natuurlijk gepassioneerd, en wil dat een focus.

load...

“Het is gek dat iemand 5.000 mijl weg zou gaan om een ​​kind te adopteren wanneer er ongeveer 70.000 kinderen in de pleegzorg hier in LA county alleen,” zegt hij.

SE% NL ook van plan om HIV / AIDS ondersteuning van het onderwijs en ondersteuning van de HollyRod Stichting voor autisme.

“Dit zijn dingen die nabij en dierbaar mijn hart zijn en we staan ​​open voor suggesties die we ontwikkelen,” zegt hij.

Als ouder, Segal voelde de behoefte om hygiëne en schoonheid veilig te houden, zei hij. Hij wilde zijn kinderen te voorzien van de tools om hun natuurlijke textuur bloeien en hoopt Free Your Mane zal ons allen toelaten om hetzelfde te doen.

load...