Productjunkies: 10 hacks om geld te besparen | NL.Inspinre.com
De schoonheid

Productjunkies: 10 hacks om geld te besparen

Productjunkies: 10 hacks om geld te besparen
Getty Images

Ik ben ervan overtuigd dat we betalen voor de kwaliteit van de ingrediënten in een product samen met zijn prestaties. Dat gezegd zijnde, kan een deel van de favorieten van de krullende gemeenschap een beetje uit onze begroting zijn - maar dit is nog steeds niet een reden dat we kunnen onze meer prestige niet kopen! Lees verder voor onze top tips om geld te besparen op haar producten.

1. Meld je aan voor e-mail nieuwsbrieven van uw favoriete merken.

Vaak merken ten minste eenmaal per jaar lopen de verkopen op hun sites. Ze laten vaak hun e-mail abonnees weten voordat iemand anders! Sommige merken bieden zelfs een speciaal eenmalig gebruik code - zoals 20% korting - alleen voor het aanmelden.

2. Then.sign voor e-mails van uw favoriete krullend haar site!

Misschien is dit een beetje een schaamteloze plug, maar Shop NaturallyCurly heeft verkoopkantoren een paar keer per jaar en ze dragen zo veel van onze favoriete merken! Eerst worden gewaarschuwd door het aanmelden voor hun e-mails! Pssst. We hebben een verkoop nu gaande - check it out.

load...

3. Volg je favoriete merken op social media.

Dit is een andere manier merken vertellen hun klanten over de verkoop. Op de top van de omzet, veel merken doen zelfs giveaways, zodat je mogelijk producten kon winnen gratis!

4. Doe mee aan de NaturallyCurly CurlTalk Swap Boards

Als u een product dat niet werkt voor je haar geprobeerd, geeft het door aan iemand anders hier. U kunt ook een aantal van uw heilige graal producten die enigszins kan worden gebruikt, maar nog in goede staat van andere curlies die niet dezelfde geluk hadden met hen te scoren. Bekijk het hier.

5. Doe de loyaliteit clubleden programma.

Als je hebt bekeek dat product gevonden op Sephora en Ulta, loont het om te melden voor hun vrije getrouwheidsgeschenk lidmaatschap. Sephora is bekend dat een verkoop tussen 10 en 20% op in de herfst en 10% in het voorjaar hebben. Ulta stuurt 20% coupons goed voor alle producten, met inbegrip van prestige merken (zoals DevaCurl en Ouidad) een paar keer per jaar. Voeg uw favoriete producten aan uw verlanglijstje, en voorraad zodra de verkoophit.

6. Start couponing.

Sprekend over Ulta, ze hebben bijna altijd een 20% korting of 3 € korting 15 € coupon rondzweven. Als uw favoriete producten zijn een aantal drogisterij merken, zet deze coupons aan het werk! De verkopen toevallig aan het werk op een populaire krullend heilige graal, SheaMoisture.

7. Kijk voor combo en de waarde sets

Veel merken zal vaak groeperen populaire producten of producten gericht op een haartype of specifieke prestaties. Het gaat om een ​​mooi bedrag van de besparingen, dus houd een oogje in het zeil, vooral rond de feestdagen.

8. Vraag naar producten als cadeau

De bovengenoemde combo en de waarde sets zouden uitstekende giften voor ons krullend meisjes (en jongens!) Voor elke gelegenheid van verjaardagen tot kerst.

9. Overweeg super maten

Als je weet dat een product is uw ultieme heilige graal, overweeg dan om de grootste maat die er is. Ja, kan het meer geld in een keer, maar met de prijs af te breken, maar vanuit mijn eigen observaties, zal de liter-sized flessen meestal bespaart u geld over de 8-ounce flessen.

load...

10. Bezoek korting websites

Nu ben ik niet over schaduwrijke te zijn en geven u mijn persoonlijke affiliate links, dat zou niet cool zijn en ik weet het. Maar bepaalde sites zoals MrRebates en Ebates krijgt u een percentage cash back op honderden online winkels geven alleen maar door te gaan via hun websites eerste. Het is vaak niet een aanzienlijk bedrag, maar als je online winkel een heleboel het voegt.

Er is een waarschuwing moet ik vermelden.

Ik weet veel curlies kijken naar Amazon en Ebay in de hoop op het krijgen van hun favorieten voor goedkoop. Echter, nagemaakte haarproducten zijn een echt probleem en vaak ook de verkopers zijn niet bevoegd om deze producten te verkopen. Je zou kunnen denken, scoorde ik een waanzinnig groot deel van mijn favoriete co-wash, maar er zijn geen feiten te vertellen wat er precies is binnen. Dat gezegd zijnde, ik stel voor dat niet te kopen off van deze platforms, maar als je echt aandringen op te doen, zorg ervoor dat de verkoper heeft een aanzienlijke hoeveelheid van een uitstekende feedback. Bekijk deze video waarin de Hair Product grijze markt beter legt uit:

Hoe maak je geld te besparen op haar producten?

Laat het ons weten in de comments!

En vergeet niet om mijn laatste artikel te lezen, ja, Meisjes Met Golvend haar Gebruik Oil - Dit is waarom  

Voor meer volg mijn blog Diane Mary Beauty and @ dianemary126 op Instagram en Twitter.

load...