September Cozys Corner voor kinderen | NL.Inspinre.com
De schoonheid

September Cozys Corner voor kinderen

September Cozys Corner voor kinderen

Vraag: Mijn kleine meisje is een 3b, wanneer het nat is, het is echt leuk krullen. Maar nadat het is gedroogd, het ziet er droog en rommelig. Ik probeerde de Suave en VO5 producten, maar niets lijkt te werken. Wat kan ik doen om haar wilde haren te controleren?

Gezellig: Het klinkt alsof het haar van je dochter is uitgedroogd en in de noodzaak van een goede conditioner, dat is waarom het lijkt erop dat wanneer het droog is. Probeer zo gezellig Zoete Aardbei Conditioner en mijn geheime tip - niet uitspoelen het allemaal uit. Laat een beetje in op de uiteinden voor extra airconditioning. Voor nog meer hulp nodig, gebruik dan een goede leave-in conditioner net zo gezellig Fruity Delight. Dit zal nog een laag van hydraterende hulp toe te voegen.

Vraag: Ik ben echt geplakt met wat te doen met het haar van mijn 18-maanden oude dochter voor mijn bruiloft? Haar pony is in het proces van groeien, en ze heeft krullen die verschijnen en verdwijnen gedurende de dag. Ze zal niet hoofdbanden dragen, en als ik bind haar haren omhoog, het duurt vijf minuten en valt uit. Ze heeft een prachtig glanzend haar, en het is echt dik, maar heel fijn.

load...

Gezellig: Denk eenvoudig! Hoe eenvoudiger, hoe beter. Ik wil “pinch clip” type van haar clips te gebruiken b / c ze zijn zo licht en gaan zo snel, dat je dochter nauwelijks zal merken wanneer je haar haren omhoog. Het andere voordeel van de gemakkelijke clip is dat als je nodig hebt om vast te stellen tijdens de festiviteiten, zal het snel en eenvoudig zijn. Nog een tip, praktijk en besluiten een paar dagen voor de bruiloft. Je wilt niet te experimenteren met kapsels op de grote dag!

Vraag: Ik vond deze site op zoek naar meer informatie over relaxers. Ik heb een 9-jarige biracial dochter, en ze is het krijgen van haar haar ontspannen voor een paar jaar. Ik zou graag meer niet om dat te doen, maar het is echt moeilijk als ze is nog steeds op een leeftijd dat haar haar is gewoon veel te veel voor haar te behandelen op haar eigen. En ontspannen leek gewoon de makkelijkste manier om het niet zo'n pijnlijke ervaring te maken wanneer het moet worden gewassen / gestyled. Terugkijkend op foto's van haar voor, zie ik haar mooie textuur en krullen en zou graag terug te krijgen. Ik denk dat ik nu meer opgeleid, en meer bereid zijn de verschillende te hanteren daagt haar haar heeft in vergelijking met de mijne (ook krullend, maar niet zo!). Hoe kan ik haar helpen overgang naar haar natuurlijke textuur - 3c / 4a. Ook heb ik veel problemen leren om producten te gebruiken gehad. Sommigen lijken alsof ze niet genoeg en sommige lijken te veel. En dan natuurlijk, kan het zijn dat ik niet genoeg ben met behulp van of ik gebruik te veel!

Gezellig: Groeiende de relaxer zal zeker een uitdaging! De eerste stap zal worden om echt een geweldige kapsel en het maken van een plan met een professional voor de kapsels die u nodig heeft over de hele groeien-out proces. Vervolgens zal je nodig hebt om te experimenteren met verschillende haaraccessoires om u te helpen door de lastige etappes. Gedurende het hele proces, moet je experimenteren met verschillende gels en styling crèmes om uit te vinden welke het beste werkt voor uw dochter en hoeveel te gebruiken.

Vraag: Ik ben een krullend meisje, en ik heb een 18 maanden oude neef die ook krullend. Wij zijn de enigen in de familie met een golf at all. Ik wil mijn tante te helpen de zorg voor het haar van mijn neef, maar ik ben niet zeker wat is de beste manier om dat te doen. Ze shampoos zijn haar, en dat is het. Hij heeft piekerig weinig krullen bij de nek van zijn nek en aan de zijkanten van zijn hoofd. Wat moet ik nu en in de toekomst te vertellen haar over haarverzorging?

Vraag: Het is echt belangrijk voor uw tante om zijn krullen omhelzen en hem helpen om hetzelfde te doen als hij ouder wordt. Zoals we allemaal weten, “het gras is altijd groener”, zodat mensen met krullend haar altijd wensten dat ze steil haar, en vice versa. Zoals voor de verzorging van het haar, het houden van krullend haar gehydrateerd is de sleutel tot het voorkomen van haren uit kijken droog en pluizig. Zo gezellig Kooky Kiwi Styling Cream is ideaal voor jonge kinderen, want het is zeer licht, zal kroezen te voorkomen en houdt het haar glad en natuurlijk ogende.

load...

Vraag: Ik ben de moeder om zes kinderen. Een van hen is een 13-jarige met wat mooi krullend haar kon zijn. Haar haar was niet krullend tot ze ongeveer een, wanneer men verdwaalde haren gekruld op de bovenkant van haar hoofd. Binnenkort haar hoofd was bedekt met een prachtig Shirley Temple krullen. Mensen zouden altijd vragen als ik haar haar gekruld !! Alsof ik had de tijd! Ze is nu 13, en hoewel sommige van haar haren vormt lokken, het is een pluizig puinhoop in anderen. Een deel van het probleem is dat ze had schildklier ziekte. We hebben een moeilijke tijd gehad het krijgen van haar geregeld, hoewel ze op medicijn is geweest voor een paar jaar.

Wat is een goed product om te gebruiken voor een tiener? Ik moet dingen die haar haar niet naar beneden te veel weegt, maar zal haar broodnodige vocht en definitie te geven. Is er een goede diepe conditioner die ze kan gebruiken? Ook hebben we gezwommen in ons zwembad. Is er extra dingen die we moeten doen voor dat? Ik ben een golvend en nog een dochter met golvend haar. Maar deze dochter is allemaal echt krullen!

Gezellig: Het haar wordt pluizig wanneer de opperhuid wordt uitgedroogd of verstoord. Je bent slim om te zoeken naar een goede conditioner, die zal blijven haar cuticula glad. Zo gezellig Sweet Strawberry Conditioner is een dikke en romige conditioner, dat is precies wat ze nodig heeft. Voor extra airconditioning, een klein conditioner in op de tips in plaats van volledig uit te spoelen. Leave-in conditioner zal ook belangrijk voor het behoud goed gehydrateerd haar. U kunt zo gezellig Fruity Delight, die niet alleen is een leave-in conditioner, maar een ontklitter ook gebruiken. Dit zal helpen om schade tijdens kam outs, die ook zal helpen om haar blijven kijken glad te voorkomen. Als om te zwemmen, chloor is een van de ergste overtreders van het beschadigen van haar! Gebruik altijd shampoo van een zwemmer om haar te verduidelijken. Zo gezellig Green Apple is parabenen (zoals alle zo gezellig producten zijn) en zal natuurlijk ontgiften haren en het voorkomen van chloor schade.

Voor meer informatie over het kopen van zo gezellig producten, bezoekt CurlMart.

load...